Sjednat konzultaci / Napište nám
Zavolejte nám

Praha

Plastická chirurgie

+420 273 038 900

Brno

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 513 033 763

Liberec

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 483 033 383

+

Otok prsa

Před 6 týdny jsem u vás podstoupila modelaci prsou s augmentací. Jedno prso je stále tvrdé, oproti druhému výš a působí proti druhému, tím, že je výš, mnohem menší a nateklé. Před 14 dny proběhla kontrola, kdy v rychlosti na mě doktor jen koukl a prý je to asi jen otok, kontrola až za 2 měsíce. Doporučil opet nosit pás. Nyní po těch 14 dnech stále beze změny. Na pohled stále každé prso jiné, oteklé a jako bych v něm měla bolestivý kámen. Je možné, že po 6 týdnech je to stále otok?
Emma 28.08.2020 ‒ 15:18
Emma
Dobrý den, možné to být může, ale konkretní odpověd může dát pouze lékař, který Vás vyšetřil, nikoliv takto dotazem v poradně.
MUDr. Jiří Paděra 02.09.2020 ‒ 09:48
Přidat nový dotaz