Sjednat konzultaci / Napište nám
Zavolejte nám

Praha

Plastická chirurgie

+420 273 038 900

Estetická dermatologie

+420 225 379 110

Brno

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 513 033 763

Liberec

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 483 033 383

+
Přidat nový dotaz
Reexcize
Dobrý den, Letos v březnu jsem podstoupila zvětšení rtů excizi kůže nad rtem. Bohužel jizva je velmi nevzhledná a zvětšení není zdaleka takové, jaké bych od tak "radikálního" zákroku očekávala. Navíc tvar rtů je nesouměrný. Bylo by možné zákrok opakovat, a tím jednak vyříznout stávající jizvu, korigovat tvar rtů a zvětšit je?
Eliška 07.08.2022 ‒ 19:33
Augmentace a vypln tukem
Dobry den, Dekuji za odpoved. Ale otazka nebyla plne zodpovezena. Ptala jsem se, jestli augmentace prsou + vypln vlastnim tukem lze uskutecnit pri jedne operaci. U augmentace se musi nosit kompresni pradlo a u vyplne tukem se nesmi. Proto chci vedet zda se zakroky delaji oddelene. Kulaty implantat bych nechtela, protoze vypada u stihlych zen velmi neprirozene. Dekuji, Jana
Jana 04.08.2022 ‒ 15:06
Kontraindikace
Dobrý den, léčím se s revmatoidní artritidou 2. stupně. Na toto užívám Leflunomide. Je možno podstoupit výplň vrásek kyselinovou hyaluronovou v obličeji? Případně vyhlazení botoxem příčné vrásky na čele, tzv. mračivky? je mi 58 let. Jaký by to v těle provedlo "střet"? Děkuji, krásné dny, Zuzana K.
Zuzana 04.08.2022 ‒ 12:19
Bolesti prstů, konečky klouby
Dobrý den, měsíc mě bolí má levé ruce prsty , kedna se o ukazováček prostředník ,prsteniček , prsty mi i opékání v kloubech , Rtg žádnou změnu neukázal, uzivam6leky na bolest a proti zánětu, lemují při otoků vtiram mast ibalgin, večer po práci ruku fixuji. Žádná úleva. Prsty bolí jak v klidu , tak při zátěži, na dotek. Děkuji za jakoukoliv radu. Hezký den. Eva
Eva 02.08.2022 ‒ 18:29
Předoperační vyšetření
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné absolvovat předoperační vyšetření přímo u Vás na klinice nebo je nutné si jej sjednat u obvodního lékaře? Děkuji a přeji pěkný den.
Tereza 27.07.2022 ‒ 16:32
Tereza
Dobrý den, jsou možné obě varianty. U nás je třeba toto předem objednat.
MUDr. Jiří Paděra 27.07.2022 ‒ 23:47
Otvor po odstranění drenu
Dobrý den, kdy se zaceli rána po vytažení drenu na pravé polovině zadku. Otvor je cca 4mm velký. A po vyjmutí jsem dostala jen polštářky a dezinfekci, co mohu použít na rychlejší zaceleni rány po hematomu? Děkuji
Petra 26.07.2022 ‒ 20:28
Petra
Dobrý den, otvor po odstranění drenu se uzavře během několika dnů. Jinak nevím co je rána po hematomu.
MUDr. Jiří Paděra 27.07.2022 ‒ 23:46
Feminizace obličeje
Maximalni možna míra feminizace obličeje, s využitim/ použitim fotek konkretnich realnich žen--modelek, a z nich nasledné vyskladáni konkretniho vzoru idealniho, jak chci vypadat Co možná nejlip Ďěkuju
Stella 25.07.2022 ‒ 22:10
Stella
Dobrý den, obávám se, že takto plastická chirurgie funguje pouze ve filmu. Vždy je nutné vycházet z konkretního člověka a reálných možností úprav. Objednejte se ke konzultaci v recepci kliniky
MUDr. Jiří Paděra 27.07.2022 ‒ 23:44
Fimóza
Dobrý den chci se zeptat jestli lze udělat obřízka i přes to že mám na předkožce u žaludu žíly.
Honza 24.07.2022 ‒ 17:51
Honza
Dobrý den, ano, lze. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 25.07.2022 ‒ 03:57
Odstranění vrásek i pocení na čele pomocí botoxu
Dobrý den. Funguje botox na vrásky na čele zároveň i proti pocení?
Radka 22.07.2022 ‒ 15:04
Radka
Dobrý den, zaleží na množství a vrstvě aplikace, ale ano, botox aplikovaný na vrásky může omezit i pocení. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 24.07.2022 ‒ 12:24
Dotaz k vyjmuti implantatu
Dobry den, chystam se na vyjmuti implantatu a chtela bych se zeptat, za jak dlouho muzu ridit, posilovat spodni cast tela, jit do solarka, pouzivat paze? Jak dlouha rekonvalescence je? Mam implantaty pod sval o velikosti 360ml
Terka 21.07.2022 ‒ 14:25
Terka
Dobrý den, hojení je indiviuální, pokud se bude průběh komplikovat například nahromaděním tekutiny či krve, může se rekonvalescence protáhnout. Omezení oproti augmentaci jsou naprosto minimální. Řídit můžete po týdnu, posilovat po dvou týdnech, používat paže postupně rovněž, pak už vše podle aktuálních obtíží. Jizvy v solárku chránit alespoň půl roku, pokud jde o teplo v solarku, počkal bych měsíc po operaci. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 24.07.2022 ‒ 12:23
Vymena implantatu
Dobry den v roce 2013 jsem podstoupila zvetseni prsou implantaty ST- 410MF. Jednou za pul roku chodim na Sono a jednou za dva roky na mamograf a vse je v poradku. Je vubec potreba menit nekdy implantaty kdyz jsou v poradku? Byla bych moc rada kdyby se uz nemusely menit vubec pokud bude vse pri dalsich kontrolach v poradku. Predem dekuji za odpoved.
Monika 16.07.2022 ‒ 10:26
Monika
Dobrý den, pokud bude na sonu vše v pořádku a Vy budete i s tvarem nadále spokojená, není důvod implantáty plánovaně měnit :) Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 18.07.2022 ‒ 11:14
Kys.hyaluronova mi nedrzi v rtech po aplikacii
Dobry den, uz po niekolky krat som bola na aplikacii kys.hyaluronovej do ust. Bohuzial, vysledok je vidno maximalne den/dva. Po ustupe opuchu uz to skoro vobec nie je vidno a kyselina je fuč. Uz mi boli aplikovane aj rozne materialy (ci to nahodou nie je tym) . Chcela som sa vas odbornikov opytat, ci si myslite, ze pricinou, ze ten vysledok nie je viditelny moze byt moje autoimunitne ochorenie (lupenka)? Myslela som, ci nahodou moje telo nebojuje s prijimanim novych/cudzich materialov… Budem vam vdacna za odpoved!
Nia 15.07.2022 ‒ 08:17
Nia
Dobrý den, jistě je možné, že se na výsledku může spolupodílet autoimunitní problém. Ale to by spíše bylo asi jako alergický projev. Jinak je otázkou, zda víte, co vám je do rtů aplikováno, zda je to skutečně preparát k zvětšení rtů.
MUDr. Jiří Paděra 15.07.2022 ‒ 15:34
Cena
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda cena, která je uvedená na webu je za obě prsa? Děkuji
Matěj 13.07.2022 ‒ 21:24
Matěj
Dobrý den, určitě ano. Cena se může navýšit, pokud bude třeba složitější zákrok či rozsáhlejší liposukce. Nicméně cena je vždy za obě strany. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 14.07.2022 ‒ 12:39
Abdominoplastika
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné provést abdominoplastiku před 18. rokem věku? Syn hodně zhubl a trápí ho větší převis kůže. Děkuji za odpověď.
Jitka 08.07.2022 ‒ 17:25
Jitka
Dobrý den, se souhlasem zákonného zástupce teoreticky ano.
MUDr. Jiří Paděra 12.07.2022 ‒ 22:35
Výměna implantátu + autoaugmentace
Dobrý den, chtěla bych si vyměnit implantáty (8let staré, 255, pod svalem, kapky) za o 1 číslo větší. A také je vypnit vlastním tukem pro plnější dekolt. A odstranění jizev po první operaci. Děláte tento zákrok při jednom? U augmentace se musí nosit kompresní podprsenka a u autoaugmentace se nedoporučuje. Z toho mi vyplývá, že zákroky se provádí zvlášť. Je to tak? Děkuji, Jana
Jana 07.07.2022 ‒ 01:10
Jana
Dobrý den, k plnějšímu dekoltu by asi bylo lépe použít kulatý implantát místo anatomického a možná bez pozdějšího doplnění tukem. Jizvy bohužel odstranit nelze. Podobně jako po první operaci i následně, lze původní jizvu odstranit, ale zůstane jizva nová.
MUDr. Jiří Paděra 12.07.2022 ‒ 22:34
Labioplastika pod 18 let
Dobrý den, je mi 15 let a už od dětství se neskutečně stydím za to tam dole. Mám to opravdu hodně vystouplé, dívala jsem se na fotky různých dívek ale žádná z nich to nemá tolik jako já. Navíc je to hrozně nepříjemný, vadí mi nosit uplé džíny nebo mi to brání ve sportu. Vlastně i když jenom chodím tak to je nepříjemné. Šlo by udělat zákrok i pod 18 let BEZ souhlasu rodičů? Mámě to říct nemůžu (z osobních důvodů) a tátovi už vůbec ne. Udělám cokoliv, klidně bych dojela milion kilometrů, zaplatila miliony korun (chodím na brigádu), jenom už takhle nechci žít.
El 06.07.2022 ‒ 12:47
El
Dobrý den, bohužel právní řád v České republice neumožňuje provést operaci u mladistvého, tedy před 18 rokem, bez souhlasu zákonných zástupců.
MUDr. Jiří Paděra 12.07.2022 ‒ 22:31
Operované uši a náušnice
Dobrý deň chcela by som sa spýtať že keď už mám operované uši môžem si dať náušnice aj do chrupavky?
Kristína 05.07.2022 ‒ 19:35
Kristína
Dobrý den, jistě můžete
MUDr. Jiří Paděra 06.07.2022 ‒ 08:01
Vpačeny hrudnik
Dobry den chci se zeptat na operaci hrudníku jak se to provádí jestli zůstanou velké jizvy na cenu diky
David 03.07.2022 ‒ 12:22
David
Dobrý den, po jakékoliv operaci zůstávají jizvy, záleží na typu operace.
MUDr. Jiří Paděra 06.07.2022 ‒ 08:00
Dotaz
Dobrý den .Mám dotaz.Mám 20ti letého vnuka a má příšerně vpáčený hrudník .Mezi prsníma bradavkama má dolík .Levou stranu má hrozně vystouplou a pravou nomální. Měří 183 cm.Dalo by se tím něco ještě dělat? Studuje ted v Praze na Karlově univerzitě v říjnu začne druhý ročník.Jsem jeho babička .Děkuji za odpověd.
Marie 02.07.2022 ‒ 14:44
Marie
Dobrý den, záleží na stupni postižení, doporučuji osobní konzultaci pracoviště plastické chirurgie ve státním sektoru
MUDr. Jiří Paděra 06.07.2022 ‒ 08:00
Augmentace při migrenach
Dobrý den, posledních pět let trpím na hodně časté migrény doprovázené aurou. Na MRI mi našli zvětšenou cévu (neví se zdá má vliv na migrény) a trpím na velmi nízký krevní tlak. Je bezpecne i tak podstoupit zvětšení prsou a anestezii? Děkuji za zodpovězení mého dotazu.
Pavlína 30.06.2022 ‒ 11:24
Pavlína
Dobrý den, pokud nemáte vyloženě aneuryzma v mozku - což byste už nyní věděla z MRI, v zásadě nic operaci nebrání. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 01.07.2022 ‒ 17:32
Adminoplastika
Dobrý den ,chtěla bych se zeptat, je mi 35 let první dítě jsem měla ve 20 letech když jsem otěhotněla vážila jsem 48kg a při porodu jsem vážila 98 skoro vše jsem měla v břiše a bocích břicho mi kleslo tak moc že mi téměř prekrylo intimní partie, snažila jsem se to zhodit, zhubla jsem pomalý ale přece ale kůže vysela pořád. Po 11letech jsem opět otěhotněla a i skoro ke konci těhotenství a velkým bříškem mi kůže vysela ,břicho je svařené povysle,u vody nebo bazene ,jsem nebyla ani nepamatuji ,ten pocit ze to někdo vidí hrůza...radili mi nosit kalhoty přes to břicho ale to nejde po chvíli mě to začne bolet ..doktorka řekla že mám rozestup svalů moc tomu nerozumím a že to hubnutím nezpravim, zkusila jsem už snad vše..ne jen že to není hezké na pohled,ale občas mě to bolí, myslela jsem že jsem nějak nemocná jelikož když jsem kychla ,zakaslala tak jsem jak to napsat unikla mi moč..známá mi řekla že to může být způsobené právě tím břichem.prosim myslíte že bych měla šanci aby operace břicha byla hrazena pojišťovnou?
Veronika 27.06.2022 ‒ 19:26
Veronika
Dobrý den, co se týče úniku moči, popisujete takzvanou stresovou inkontinenci, která je u žen po porodu častá, nicméně nesouvisí nijak s břišní stěnou, je to spíš parketa gynekologů, případně urologů. Operaci rozestupu přímých břišních svalů pojišťovna hradí, otázka je, jestli bude provedena technikou klasické abdominoplastiky - tedy s odstraněním kožního převisu, na tom je třeba se s operatérem domluvit. Zlepšení stresové inkontinence od operace určitě očekávat nemůžete. U nás na klinice operace "na pojišťovnu" bohužel možná není. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 28.06.2022 ‒ 23:41
Cena
Dobrý den, lze platit splátkově nebo jednorázově?
Roman 24.06.2022 ‒ 04:33
Roman
Dobrý den, platí se jednorázově, případně s rezervační zálohou, nicméně spolupracujeme s institutem, kde je možné celkovou částku platit splátkami - tedy zprostředkovaně to možné je. Více informací vám podá naše pražská recepce. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 28.06.2022 ‒ 10:38
Jizva na předkožce
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné pomocí laseru nějakým způsobem i změkčit jizvu na předkožce po infekci. Jedná se o dítě 6 let, předkožka se v důsledku zjizvení nedá přetáhnout. Děkuji
Majda 21.06.2022 ‒ 22:37
Majda
Dobrý den, pokud nelze předkožku přetáhnout přes žalud velmi pravděpodobně již toto nebude možné korigovat laserem či jinou neoperačním technikou, ale operací - obřízkou. Je nutné vyšetření., Obraťte se na pracoviště dětské chirugie
MUDr. Jiří Paděra 22.06.2022 ‒ 08:09
rekonstrukce po ablaci
Dobrý den, ráda bych se informovala, jak dlouhý je objednací termín po konzultaci, k operaci rekonstrukce prsu silikonovým implantátem po ablaci a zda-li je možné při jedné operaci upravit a přizpůsobit druhý prs implantovanému. Děkuji za odpověď I.D.
Iskra 21.06.2022 ‒ 11:32
Iskra
Dobrý den, nejprve je nutná osobní konzultace. Rekonstrukce prsu se provádí různými metodami a ne všechny na naší klinice provádíme
MUDr. Jiří Paděra 22.06.2022 ‒ 08:07
Hrazeni zakroku VZP
Dobrý den,pane doktore,mam po 3 sekcích a zůstalo mi převislé břicho, kterého se nemohu zbavit.Kdyz lezim na zemi a chci se zvednout,tak se mi na břiše udělá kopec,je to z důsledku rozestupu břišních svalů po těhotenství?Bylo by mozne zákrok hradit pojišťovnou?A kdo mi vystaví doporuceni?Dekuji za odpověď
Zuzana 20.06.2022 ‒ 13:23
Zuzana
Dobrý den, na účet zdravotní pojišťovny lze podstoupit operaci pouze v zařízeních, která mají s nimi smlouvu. Naše klinika takové smlouvy nemá.
MUDr. Jiří Paděra 22.06.2022 ‒ 08:05
možnost zpevnění dolních částí paží "nitěmi"
Dobrý den, s přibývajícím věkem mě trápí povadllé paže. Neumím si představit jejich stav upravit cvičením. Velké operace se bojím. Bylo by moźné touto cestou je aspoň trochu zpevnit ? Je mi 60 let. Děkuji za odpověď Jitka
JO 20.06.2022 ‒ 11:39
JO
Dobrý den, obávám se, že pouhé nítě na povislou kůži paží nestačí. V těch místech bohužel není kam kůži vytahovat
MUDr. Jiří Paděra 22.06.2022 ‒ 08:03
Krevní testy
Dobrý den, zajímalo by mě jaké krevní testy se provádí před mužskou obřízkou. Zda je tam zahrnut i test na pohlavní choroby (např. HIV). Děkuji.
Tennessee 16.06.2022 ‒ 20:02
Tennessee
Dobrý den, pokud máte podezření na nějaké onemocnění, jistě byste si test měl nechat provést. K základnímu vyšetření u zdravého klienta k operaci tyto testy potřeba nejsou. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 22.06.2022 ‒ 07:24
Prasklé inplantáty + Silikon v lymfatickych uzlinach
Dobry den, bohuzel se k Vam nemohu dovolat, proto vykladam dotaz. V roce 2006 jsem byla na augmentaci u Dr. Prose, celou dobu vse absolutne bez komplikaci a prsa nadherna. Pred ca. 3mi lety zacaly mirne problemy s implantatem, bylo mi vsak sdeleno (MRT+Sono), ze je vse v poradku, jen lehce zvetsene uzliny Axilär, nemusim delat. Pred ca 3mi mesici jsem nahmatala velke a trvde uzliny v podpazi, nasledovne rada vysetreni (nekolikrat sono, MRT, onkologie), nakonec jsem byla v Brustzentrum Uniklinik Erlangen (ziji v Nemecku), az tam konecne prisli na pricinu- ruptura implantatu (obe strany) + silikon v lymfatickych uzlinach. V Brustzentru Erlangen doporucuji vyjmuti implantatu i uzlin, jiny lekar v D doporucuje vymenu implantatu i s „kapsli“ a uzliny nechat, nema ale nasledujici tydny volno na operaci. Muj dotaz: co by jste doporucili? Jak rychle se v tomto pripade musi postupovat? Implantat vpravo (kde jsou i uzliny nejvetsi - az 1,3x1cm) je pry i nasakly telni tekutinou, ne jen praskly Jak na strane leve. Jsem ze vseho celkem nervozni, jaka by byla cekaci doba na vasi klinice? Je mozne se telefonicky spojit s Dr. Prosem? Mockrat dekuji za odpoved.
Iva 10.06.2022 ‒ 16:44
Iva
Dobrý den, samozřejmě je vhodné implantáty co nejdříve odstranit, nicméně proces již opravdu asi probíhá dlouho. Názory lékařů se mohou lišit, rozhodující je také klinický nález a nález na MRT. V zásadě je možné uzliny ponechat a počkat, jak si s nimi tělo poradí, případně některé odstranit, pokud by mechanicky vadily. Kapsulu bude pravděpodobně alespoň částečně odstranit (případně s histologií), opět záleží na klinickém a intraoperačním nálezu. Termín je v takovém případě možné získat i do týdne, léto není oblíbeným obdobím pro operace a občas někdo vypadne. Na přelomu července a srpna máme 3 týdny odstávku. V Praze máme v provozu i call centrum, nedokáži si představit, že by se někdo nedovolal. Také je možné poslat poptávku přes webový formulář, recepce se Vám následně ozve. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 13.06.2022 ‒ 23:32
Posunutí / srovnání dolní čelisti
Dobrý den, mám zájem o konzultaci ohledně posunu dolní čelisti, na recepci jsem se dozvěděl, že dr. Foltán konzultace neprovádí a byl jsem odkázán na dr. Kufu / dr. Frajera, je to tak správně ? Děkuji za odpověď
Drobek 10.06.2022 ‒ 11:24
Drobek
Dobrý den, pokud jde o posun brady, ne celé čelisti, tak byla informace správná. Pokud Vám jde opravdu o čelist jako takovou, došlo možná k nedorozumění, pak to prosím zkuste ještě jednou. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 13.06.2022 ‒ 23:14
Vyjmuti implantatu
Dobry den, chystam se na vyjmuti implantatu- mentor 350ml pod sval. Chtela bych se zeptat jaka je rekonvalescence po vyjmuti bez modelace? Za jak dlouho muzu “fungovat” v domacnosti, ridit, zvedat deti? Dekuji za odpoved.
Lily 07.06.2022 ‒ 13:27
Lily
Dobrý den, pouhé vyjmutí implantátu je poměrně jednoduchý zákrok, podstatně šetrnější než jeho vložení. Rekonvalescence je v řádu dnů.
MUDr. Jiří Paděra 08.06.2022 ‒ 12:38