Sjednat konzultaci / Napište nám
Zavolejte nám

Praha

Plastická chirurgie

+420 273 038 900

Estetická dermatologie

+420 225 379 110

Brno

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 513 033 763

Liberec

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 483 033 383

+
Přidat nový dotaz
zmenšení prsou u ženy s chronickým onemocněním
Dobrý den, vím že plastický chirurg asi nejraději operuje zcela zdravé ženy, ale trápí mě velká nevzhledná povislá prsa a působí mi docela mindrák. Chci se zeptat je možné provést zmenšení prsou, když trpím autoimunitní poruchou (v současné době dlouhodobě roky stabilizována a bez medikace), je problém občasný výskyt cyst v prsu? Mám při svém zdravotním stavu vůbec šanci, že mě zodpovědný chirurg přijme a pomůže mi zvednout sebevědomí a konečně se nestydět i sama před sebou při pohledu do zrcadla? Mám vůbec vybírat chirurga nebo sen o plastice v mém případě je pouze sen a všichni mě odmítnou? Děkuji za odpověd
Lenka 15.10.2021 ‒ 19:27
Zvětšení prsou vlastním tukem
Dobrý večer, zvažuji zvětšení prsou vlastním tukem a chtěla bych se Vás zeptat na cenu, pokud by zákrok obsahoval velkou liposukci ( břicho, boky, stehna). Mám ještě jeden dotaz a to zda se ze zmíněných partií odsává pouze množství tuku, které se použije pro zvětšení prsou, nebo zda se odsává tuku více. Předem moc děkuji a přeji hezký večer Vládí
Vládí 12.10.2021 ‒ 21:45
Vládí
Dobrý den, odsávání probíhá tak, aby výsledek liposukce, bez ohledu na aplikaci tuku byl dobrý. Zda je ve Vašem případě možné nebo vhodné aplikovat do prsou tuk, lze říci až po osobní konzultaci.
MUDr. Jiří Paděra 13.10.2021 ‒ 07:58
Botox
Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat zda lze pod oči aplikovat botox. Bylo mi řečeno že pod oči není vhodný, že mohu vniknout boule či nerovnosti... Mám již pod očima výplně kyselinkou hyaluronovou z důvodu velkých propadů pod očima. Momentálně již propady pod očima nejsou avšak stále pod očima mám drobné vrásky a když se usměji pokožka se ještě více nakrabatí. Chtěla bych se tedy zeptat na Váš názor. Děkuji
Jaroslava 12.10.2021 ‒ 00:04
Jaroslava
Dobrý den, vždy je třeba řešit vše na základě aktuálního stavu u konkretního pacienta. Objednejte se ke konzultaci a vše proberte s lékařem
MUDr. Jiří Paděra 13.10.2021 ‒ 07:56
Rozdrceny kloub
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli je možné nebo spíš jestli existuje nějaká endoproteza nebo něco tomu podobného co dokáže nahradit kloub na ruce?Konkrétně pěstní kloub u malíčku. Mám ho rozdrceny a ty malinké kousky srostly tak jak se rostristili a k tomu se mi zlomila kost těsně za kloubem a ten kloub srostl zespodu jako by směřoval dolů, ale ostatní pěstní klouby mám rovně, směřující dopředu... Omlouvám se jak jsem to bláznivě popsal, ale nemám RTG snímek, tak snad je to dostatečně srozumitelné... Předem děkuji za odpověď.
Luis 10.10.2021 ‒ 22:04
Luis
Dobrý den, endoprotézy pro klouby prsů sice existují, nicméně nejsou úplně srovnatelné s endoprotézou kolen. Jestli má o něčem takovém vůbec smysl uvažovat, musí zhodnotit zkušený chirurg ruky podle RTG, hybnosti a případné bolestivosti. Určitě to nespadá pod estetickou chirurgii. Doporučuji konzultaci např. ve Vysokém nad Jizerou, nebo na některém z vyšších pracovišť plastické chirurgie s chirurgií ruky. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 11.10.2021 ‒ 11:30
Neschopenka
Dobrý den, v lednu jdu na vaši kliniku na operaci. Chtěla bych se jen zeptat, zda vystavuje neschopenku, nebo mi ji má vystavit prakticky lékař. Děkuji :)
M 09.10.2021 ‒ 14:12
M
Dobrý den, neschopenku bohužel opravdu vystavit nemůžeme. Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 11.10.2021 ‒ 11:20
Rhinoplastika
Dobrý den. Za cca půl roku mě čeká rhinoplastika pod celkovou anestezii. U jedné influencerky jsem četla, že se před operaci picha injekce do konecniku. Je to pravda? Jak často se chodí po operaci na kontroly? Je nutné kontroly absolvovat v Praze? Děkuji
Monča 05.10.2021 ‒ 16:07
Monča
Dobrý den, sice neuvádíte kde budete operována, ale pokud již máte termín, předpokládám, že jste absolvovala osobní konzultaci s konkretním lékařem. Kontroly by měly být prováděny tímto lékařem a tedy na pracovišti, kde operace proběhla, případně dle domluvy s operatérem. Pokud máte jakékoliv nejasnosti a otázky k operaci, obraťte se s důvěrou na vašeho lékaře nikoliv na ...jednu influencerku.
MUDr. Jiří Paděra 05.10.2021 ‒ 20:40
Posun rtu
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli děláte posun rtu pro omezení gummy smile? Nejde mi sem vložit odkaz, ani obrázek, nicméně po zadání "lip repositioning" do vyhledavače vám to vyjede. Jaká by případně byla orientační cena? Děkuju.
Dotaz 30.09.2021 ‒ 22:12
Dotaz
Dobrý den, příčiny a řešení gummy smile jsou různé a je tedy vhodné vyšetření a plánovaní stomatochirurgem. Pokud jste pro lip repositioning vhodná, může ho provést jakýkoliv zkušený chirurg, nicméně my tento zákrok bohužel neprovádíme. Korekci botulotoxinem samozřejmě v nabídce máme. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 05.10.2021 ‒ 12:02
zkrácení prstů na noze
Nevím,co ví pan doktor Frajer o zkracování prstů na noze,asi nic,protože píše,že se zkrácení neprovádí.Samozřejmě ano!!!
Daniela 30.09.2021 ‒ 17:28
Daniela
Dobrý den, nevím kdy a v jakém kontextu jste s doktorem Frajerem diskutovala na téma zkracování prstů na nohou, ale zcela jistě toho ví o této problematice víc než Vy. Zkrácení prstů je výkon s trvalými následky ztráty konečných článků, tedy i nehtů jakožto opory nohou při chůzi a nelze je provádět bez jasné a závažné indikace, tedy nikoliv z kosmetických důvodů. Pokud máte informace, že se toto běžně provádí, bez problémů se obraťte na Vaše pracoviště
MUDr. Jiří Paděra 30.09.2021 ‒ 21:49
Dotaz a konzultace
Dobrý den, chtěla bych si nechat upravit ušní lalůčky, tzn. zkrátit. Uši již mám v mladí "přišité", teď mě, bohužel, trápní jejich velikost. Proto uvažuji o zkrácení ušních lalůčků. Děkuji za info Dasha
Dasha 29.09.2021 ‒ 14:01
Dasha
Dobrý den, možné to je, nicméně ke zhodnocení techniky, náročnosti a s tím související ceny je nutná osobní konzultace. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 05.10.2021 ‒ 11:41
Omlazení krku
Provádíte prosím ošetření vrásek na krku - botoxem nebo výplněmi kys. hyaluronovou, případně jinou metodou? Děkuji
Lilien 28.09.2021 ‒ 12:54
Lilien
Dobrý den, ano provádíme. Objednejte se na dermatologii
MUDr. Jiří Paděra 29.09.2021 ‒ 13:36
podbradek
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak by se dalo řešit odstranění ,,druhé brady" a pokleslých koutků v 50-ti letech. Děkuji Blanka
Blanka 28.09.2021 ‒ 11:14
Blanka
Dobrý den, pokud není kůže v nadbytku, lze pouze odsátím tuku. Jinak asi pouze operace face a neck lift.
MUDr. Jiří Paděra 29.09.2021 ‒ 13:35
Tvrdý podbřišek pod jizvou
Dobrý den , prosím o radu. Jsem 3.týdny po abdominoplastice , v čentě liposukce a posunutí pupíku.Zůstavá mi tvrdý a necitelný podbříšek , v místě , kde byl drén , po vyndaní po 2.dnech tekutina odešla samovolně dirkami po drénu ale okolo jizvy , to mám stále tvrdé , vypouklé.Je třeba tomu nějak pomoci.? Velice Vám děkuji za názor.Martina.G
Martina 28.09.2021 ‒ 10:37
Martina
Dobrý den, samozřejmě optimální by byla kontrola u operatéra, který vyloučí infekci, zhodnotí množství nahromaděné tekutiny v ráně a případně provede odsátí tenkou jehlou. Co popisujete, nevypadá nijak nestandardně či nebezpečně, je to přechodný stav. Pokud bude otok narůstat, budete cítit přelévání velkého množství tekutiny, bude narůstat bolestivost a zarudnutí, určitě lékaře vyhledejte. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 28.09.2021 ‒ 23:17
Cena
Dobrý den, chci se zeptat, zda je cena zákroku (v mém případě rhinoplastiky) vyšší než standardní dle ceníku, pokud je od vedoucího lékaře MUDr. Kufy? Děkuji.
Nikol 25.09.2021 ‒ 10:40
Nikol
Dobrý den, ano, u Dr. Kufy platíte příplatek za vedoucího lékaře ve výši 4000 Kč. Jinak je cena operace u všech lékařů stejná. Cena operace nosu se odvíjí podle náročnosti od 21.000 Kč za úpravu chrupavek špičky nosu v lokální anestezii až do 90.000 Kč za rekonstrukční výkon v celkové anestezii. Standardně se cena pohybuje 45-50.000 Kč. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 28.09.2021 ‒ 23:07
Čekací doba na rhinoplastiku
Dobrý den, jak dlouhá je čekací doba na rhinoplastiku v Brně? Ráda bych ji podstoupila v lednu, kdy je tedy nejvhodnější objednat se na konzultaci?
Martina 18.09.2021 ‒ 08:05
Martina
Dobrý den, konzultovat možno kdykoliv podle objednání. Vlastní operace se provádějí pouze na klinice v Praze
MUDr. Jiří Paděra 22.09.2021 ‒ 08:03
SuneKos 200
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda ve Vaší klinice využíváte preparát na omlazení SuneKos 200? Předem děkuji za odpověď.
Vladyslava 17.09.2021 ‒ 12:10
Vladyslava
Dobrý den, nevyužíváme.
MUDr. Viktor Fiker 21.09.2021 ‒ 23:27
Důlek v bradě
Dobry den, chtěla bych si nechat vyplnit dulek v bradě permanentně. Je to možné? Případně jaká by byla cena. Dekuji.
Lucie 16.09.2021 ‒ 13:02
Lucie
Dobrý den, možné je všechno, nicméně pokud lékař na konzultaci neřekne jinak, standardní cena je cca. 43.000Kč.
MUDr. Viktor Fiker 21.09.2021 ‒ 23:26
Morbidní obezita
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné podstoupit liposukci při morbidní obezitě.
Nika 14.09.2021 ‒ 21:42
Nika
Dobrý den, liposukce není metoda k řešení žádného typu obezity
MUDr. Jiří Paděra 15.09.2021 ‒ 08:24
jewline a licní kosti
Dobry den, měla bych zájem o napíchání licních kostí a jewlinu, boužel jsem nenašla kliniku v okoli která by to dělala, za dobrou cenu. Bydlím v pardubickým kraji takže mi nedela problem dojed do Prahy.a chtěla bych se zeptat zda to jde udelat bez nějakě ychuzky přímo v daný termin ? děkuji Aligerová
adela 14.09.2021 ‒ 17:01
adela
Dobrý den, bez osobní schůzky nelze ani říci, zda a s jakým efektem, případně kolik výplňového materiálu bude třeba použít.
MUDr. Jiří Paděra 15.09.2021 ‒ 08:23
Deformity prstů pravé ruky-vyosený prostředník pravá ruka,změna kostní osy prstu
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ,který se týká problémů s pravou rukou. V minulosti jsem neměla žáden uraz-tedy zlomené prsty nebo naražené-i když ta naraženina se vyloučit nedá. Mám několik let vykřivený prostřední prst pravé ruky, není rovně, ale celý se otáčí do oprava a změnila se jakoby osa a je celý nakřivo včetně článku prstu, z počátku to bylo bolestivé,ale ostatní prsty byly celkem rovně, bohužel se začal křivit i ukazováček, zřejmě byl důvodem vyrůstky co se mi udělali na kloubu prstu, ale jsem jen laik,následně se postupem času vykřivily všechny 4 prsty, takže je nemám ve stejné rovině, 3.prst je výš, 2.prst jako by více dole a ten prostředníček překrývá ten druhý, 4. a pátý prst jsou vv rovině výrazně dole, 2. a 3.prst jsou nalepené zcela na sebe, nelze je natánou ani v klidové fázi a pokud ano, dá to velkou námahu, bolí rovněz místo v oblasti dlaně pod těmito prsty-2. a 3.také jde pravá ruka trochu dopředu, jako by byl i problém v zápěstí. Nejde mi ani tak o estetickou stránku věci, ale horší je ta fyzická, ruka je bolestivá, úchop je špatný, síla v ruce také špatná, veškerou činnost musím provádět oběma ruka,abych té pravé ulehčila, špatně se mi píše, nevydržím psát dlouho, ruka je celkově nestabilní, nejsem zvyklá chodit po doktorech, myslela jsem si ,že se s tím křivým prostředníčkem nedá nic dělat, byt byl už tehdy hodně křivý, on je jako by mimo osu úplně, pak tlačil na ty další a ruka se zhoršolvala,ráda bych to nějak řešila, bylo mi řečeno, už jsem se dotazovala, že snad operace na chirurgii ruky. Ta ruka je nepříjemná, obtěžuje mě to, i když se to snažím rozcvičovat, tak ta trvalá bolest je tam stále a je to pocitově nepříjemné, když levá ruka je relativně v pořádku a prsty jsou rovně a hýbatelné. Nechápu,proč pravá není. Prsty na rukách nikdy nejsou zcela rovné, o to mi vůbec nejde., ale u mě jde již 100% o deformitu a chci znát možnosti řešení. K mailu jsem přidala nějaké fotky, je to jen selfie, musela bych požádat někoho z rodiny, aby to lépe nafotil, není to vidět vše dobře, křivý je i 2 .prst, byt ne tolik jako prostředník, bolestivé je spíš to, jak jsou ty prsty přeložené nad sebou a stále u sebe, a nelze je natáhnout normálně. Chci se zeptat, zda má smysl dojet na vyšetření a zda je reálná nějaká korekční operace, dle mého názoru to křivení dalších prstů způsobil ta deformita toho 3. ale je to jen laický odhad. Nejde mi o dramatizování problému, spíš jen o radu, zda je nějaká naděje na zlepšení té ruky, aspon částečně do normálu. estetické hledisko je také nepříjemné,když má člověk tak špatný úchop nebo si nemůže dát ani prste na ruku. U starších lidí se počítá s tím,že zdraví se zhoršuje, ale jestli je ta ruka v takovém stavu už ted, co bude později. děkuji za odpověd,
Marie 12.09.2021 ‒ 10:25
Marie
Dobrý den, fotografie zde bohužel vidět není, ale dokáži si ruku představit. Určitě nemá smysl jezdit na vyšetření na estetickou kliniku. Především byste měla být v péči revmatologa, aby stanovil diagnózu a pokusil se proces zpomalit. Operace je až krajní řešení, kdy je výhodnější poškozené klouby odstranit a tím prsty narovnat. Doporučuji začít u svého praktického lékaře, doporučí Vám, kam dále. Držím palce. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 15.09.2021 ‒ 07:35
Odstranění jizev
Chci se zeptat jestli stačí u odstranění jizev lokální anestezie?
Natalie 10.09.2021 ‒ 00:00
Natalie
Záleží jak velké, ale v zásadě stačí lokální anestezie.
MUDr. Viktor Fiker 15.09.2021 ‒ 07:28
Permanentní make-up + zvětšní rtů
Dobrý den, lze provést zvětšení rtů i přesto, že mám na nich permanentní make-up ?
Lenka 09.09.2021 ‒ 13:57
Lenka
Dobrý den, ano lze, permanentní make-up není překážkou.
MUDr. Viktor Fiker 15.09.2021 ‒ 07:21
Odstranění jizev
Dobrý den, chci se zeptat kolik by stálo odstranění dvou menších jizev na koleni a jestli je předtím potřeba absolvovat nějakou konzultaci nebo prohlídku?
Natalie 04.09.2021 ‒ 22:17
Natalie
Dobrý určitě bychom potřebovali jizvy vidět, i kvůli nacenění. Počítejte zhruba od čtyř do deseti tisíc, pokud by to bylo v lokální anestezii. V celkové pak od deseti tisíc výše. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 08.09.2021 ‒ 02:10
odstranění podbradku
Dobrý den, chci se zeptat na cenu odstranění podbradku. Četla jsem Váš ceník, ale nějak se v tom ztrácím. Jedná se o 67 letou ženu. V tomto případě asi stářím přebytečná kůže, tudíž cena by byla? Nebo se v tomto věku musí podstoupit i liposukce podbradku? Stačila by mi asi nějaká orientační cena od kolika do kolika. Moc děkuji.
Zuzana 03.09.2021 ‒ 22:45
Zuzana
Dobrý den, to je opravdu těžké bez osobní konzultace. Lifting při nadbytku kůže počítejte od 45.000 Kč do 50.000 Kč. Liposukce není podmínkou, nicméně by případně cenu mohla o pár tisíc navýšit. Možná Vám lékař na osobní konzultaci dokáže nabídnout i cenově výhodnější operaci, pokud by byla vhodná. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 08.09.2021 ‒ 02:31
Kontury obličeje
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je cena kontury dolní čelisti obličeje + výplň brady. A zda s tím máte již nějaké zkušenosti :)
JANA 02.09.2021 ‒ 20:41
JANA
Dobrý den, to není nijak neobvyklý zákrok, každopádně se u nás v Praze provádí na oddělení Dermatologie. Počítejte orientačně s cenou 8500Kč za 1ml. Kolik mililtrů ale bude potřeba, záleží na Vás (Vaší čelisti, pevnosti tkání a Vaší představě) a na lékaři, 3ml by měly udělat již dostatečně výrazný efekt. Doporučuji se objednat na konzultaci, třeba Vám udělají i lepší cenovou nabídku. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 07.09.2021 ‒ 19:15
ZVRÁSNĚNÝ IMPLANTÁT
Dobrý den, asi před 3 lety jsem si nechala zvětšit na vaší klinice prsa. Při prevenetvivním sonu mi paní doktorka řekla, že mám zvrásněné implantáty. Mám anatomy ,pod žlázou. Řez kolem dvorců. může mi nějak zvrásněný implantát škodit ?
Petra Č. 01.09.2021 ‒ 12:37
Petra Č.
Dobrý den, vrásnění postihuje téměř každý implantát, neboť tyto nejsou plněny silikonovým gelem přetlakově a pouzdro tedy je volné a určitému stupni kolapsu podlehne a tudíž se zvlní. Není to nic na závadu implantátu. Tím není vyloučeno, že v budoucnu může dojít k prasknutí pouzdra. Je nutné pravidelně implantáty kontrolovat
MUDr. Jiří Paděra 01.09.2021 ‒ 19:58
Zlomenina malíčku (kloubu)
Dnes jsem si v práci přivodil zlomeninu malíčku na pravé ruce.Doktor mi okamžitě řekl že je nutná operace.Je to opravdu tak nutné?? Jedná se o poslední článek prstu.
Martin 31.08.2021 ‒ 21:08
Martin
Dobrý den, na Vaši otázku s dvěma otazníky bez jakéhokoliv vyšetření a znalosti stavu prstu či rtg postižené kosti nemohu odpovědět.
MUDr. Jiří Paděra 01.09.2021 ‒ 19:55
Cena
Dobrý den. Zajímalo by mě jaká je konečná cena liposukce břicha +boku + vnitřní strana stehen a vzápětí zvětšení prsou vlastním tukem. Děkuji Svobodová
Marie 24.08.2021 ‒ 16:15
Marie
Dobrý den, orientační ceník je na našich stránkách. Ale nejprve musí být jasné, jaké jsou odsávané partie, kolik tuku se odsaje, současně zda vůbec jsou prsa vhodná k aplikaci vlastního tuku. Bez osobní konzultace toto nelze říci.
MUDr. Jiří Paděra 25.08.2021 ‒ 17:20
Dva zákroky v jedné narkóze
Dobry den, chtela bych se Vas zeptat, zda je mozne u Vas podstoupit dva zakroky soucasne? Jednalo by se o zvetseni prsou a upravu mekke casti nosu. Dekuji moc za odpoved, hezky den.
Žaneta 16.08.2021 ‒ 18:13
Žaneta
Dobrý den, v zásadě to možné je :) Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 17.08.2021 ‒ 13:36
Dotaz.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat kolik by u vás stál zákrok liposukce venušina pahorku Děkuji za odpověď a přeji hezký den Maříková
Kateřina Maříková 14.08.2021 ‒ 07:16
Kateřina Maříková
Dobrý den, v lokální anestezii od minimálních 9 do max. 19 ti tisíc, záleží na rozsahu. To Vám dokáže říci lékař na osobní konzultaci, případně na základě fotografií zaslaných recepci. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 17.08.2021 ‒ 13:35
nadměrné pocení - čelo, zátylek
Dobrý den, již několik let se potýkám s nadměrným pocením a to hlavně v oblasti hlavy , tj. čela a zátylku, Snažila jsem se tento problém konfrontovat s lékaři všech možných oborů jako např. endokrinologie , psychiatrie atd. Bohužel, nikdo mi nedokázal pomoci. K extrémnímu pocení dochází jednak s námahou i minimální, ale působí bohužel i při minimálním psychickém diskonfortu, který kolikrát fakticky ani nevnímám. Několikrát denně přichází návaly pocení a já jsem z toho naprosto zoufalá. Handicapuje mě to maximálně v běžném živote , dovolená v teplých krajinách je tabu, léto a teplo mě děsí. Je nějaká možné řešení??? Děkuji za reakci Hanka
Hana 13.08.2021 ‒ 13:34
Hana
Dobrý den, jediné, co bychom u Vás mohli zkusit, je aplikace botulotoxinu k potním žlázám v problémových lokalitách, i když jsou nestandardní. Běžně se aplikuje do podpaží, dále do dlaní a plosek nohou. Doporučuji osobní konzultaci v naší dermatologické ambulanci, za pokus to stojí. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 31.08.2021 ‒ 17:09