Zobrazit dotazy podle zákroku Přidat nový dotaz
Vypln nebo laser ?
Mam vrasky kolem oci, takovou pomackanou kuzi. Jelikoz je v tomto miste kuze jemna, zajimalo by me co je vhodnejsi, popripade trvanlivejsi zakrok k odstraneni vrasek. Laser nebo vyplne? Dekuji za odpoved
Wendy 15.01.2019 ‒ 13:02
Objednani k Mudr. Moravcove na pichnuti usi
Dobry den, Mudr. Moravcova mi zasivala usi z duvodu velkym usnich direk a nyni jsme domluveni na pichnuti novych na konci ledna. Mudr. Moravcova rikala, ze lze pichnuti injekci " Umrtvit", je to prosim tak? Dekuji predem a budu se tesit na termin na konci ledna. Dekuji predem, Jana Schumacher
Jana 13.01.2019 ‒ 19:04
Jana
Dobrý večer ,paní Schumacher,ano ,ušní lalůček doopravdy před propíchnutím umrtvím lokálním anestetikem. S pozdravem Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 13.01.2019 ‒ 20:10
Brachydaktilie
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné operovat brachydaktilii na palcich, popřípadě kolik by mohla taková operace stát. Děkuji za odpověď
Cihak 11.01.2019 ‒ 21:29
Cihak
Dobrý večer,paní Cihak,tuto operaci na naší klinice neprovádíme.Prosím obraťte se na pracoviště plastické chirurgie na Vinohradech či Vysoké nad Jizerou,kde se specializují na vrozené vývojové vady rukou.Klinik je samozřejme více. S pozdravem Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 13.01.2019 ‒ 20:08
Cena zvětšení prsou
Dobrý den, uvádíte, že autoaugmentace se musí opakovat, aby byl efekt trvalý a stabilní. Takže pokud půjdu 3x na autoaugmentaci zaplatím 3x 62000kč ? Děkuji za odpověď
Saniha 10.01.2019 ‒ 22:10
Saniha
Dobrý den, tato cena je první etapa, další etapy jsou již za 27000 + 10000 systém na úpravu odebraného tuku..S pozdravem MUDr. Pavel Kobzík
MUDr. Pavel Kobzík 11.01.2019 ‒ 12:58
víčka v analgosedaci z důvodu paniky
Dobrý den,chtěla bych u Vás podstoupit horní víčka z důvodu paniky a tím nekontrolované škubání hlavou.Kolik by mě stála analgosedace a s tím spojené náklady?Jsem z Jablonce nad Nisou a cestovala bych autobusem.Horní víčka jsou za 13.500,-?
Martina 10.01.2019 ‒ 16:15
Martina
Cena operace je 13800 a příplatek za analgosedaci je 2500kč. Pěkný den.
MUDr. Pavel Kobzík 11.01.2019 ‒ 12:59
Zvětšení prsou
Dobrý den, je možné provést augumentaci již v 18ti letech?
Alice 08.01.2019 ‒ 20:05
Alice
Dobrý den. Samozřejmě ano
MUDr. Jaroslav Hirňák 08.01.2019 ‒ 20:32
Prsa na splátky
Dobrý den, Chci se zeptat zda na vaší klinice je možné udělat zvětšení prsou na splátky. A jaké jsou podmínky. Děkuji za odpověď
Eliška 08.01.2019 ‒ 18:24
Eliška
Dobrý den. Je to možné, formou spotřebitelského úvěru. Informujte se na recepci.
MUDr. Jaroslav Hirňák 08.01.2019 ‒ 20:31
Záloha
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak se řeší vracení zálohy a jestli to vůbec jde. Pokud bude splněna podmínka více jak 21 dnů, tak ji vrátíte? Nebo se vrací jen v případě, kdy pacientka nemůže ze zdravotních důvodu podstoupit operaci? Děkuji za odpověď.
Andrea 07.01.2019 ‒ 21:02
Andrea
Dobrý den, bohužel nevím přesnou informaci - ze zdravotních důvodů vracíme zálohu vždy, ostatní podrobnosti se jiste dozvíte na naší recepci - info@perfectclinic.cz. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 08.01.2019 ‒ 14:16
Prsa na splátky
Dobrý den, Chci se zeptat zda na vaší klinice je možné udělat zvětšení prsou na splátky. A jaké jsou podmínky. Děkuji za odpověď
Eliška 07.01.2019 ‒ 18:30
Eliška
Dobrý den, zákroky na splátky provádíme, podrobnější informace najdete na záložce v zápatí úvodní stránky. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 08.01.2019 ‒ 14:14
dotaz
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli provádíte na klinice v Brně laserové odstranění tetování. Děkuji moc za odpověď
Ingrid 06.01.2019 ‒ 15:08
Ingrid
Dobrý den, laserové zákroky provádíme pouze na klinice v Praze. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 08.01.2019 ‒ 14:13
Věk
V případě, že chci operaci podstoupit kvůli sebevědomí a je mi 18 let, je to možné? I přesto, že tento věk není příliš vysoký, jsem o tomto zákroku přesvědčena. Děkuji
Denisa 06.01.2019 ‒ 01:54
Denisa
Dobrý den, v 18ti letech jste již plnoletá a můžete operaci podstoupit. Záleží dále na konzultaci s chirurgem, kde proberete veškeré možnosti, rizika a i vhodnost zákroku - nevím o jaký zákrok se jedná. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 08.01.2019 ‒ 14:12
implantáty Allergan
Dobrý den, prosím o info, jaký zastáváte názor k pozastavení a stahování "vadných" implantátů zn. Allergan, myslím implantáty s texturovaných povrchem. Předpokládám, že označení je TSM, je to tak? Děkuji za informaci!
Petra 27.12.2018 ‒ 18:28
Petra
Dobrý den, označení TSM znamená pouze jeden z typů tvaru kulatého texturovaného implantátu značky Natrelle. Tyto implantáty nejsou závadné, mají cetifikát FDA pro užití v USA, ale pravděpodobně administrativní chybou nebyla prodloužena certifikace CE, tedy pro užití v Evropě. Podrobné vyjádření naleznete na oficiálních stránkách firmy Medimplant, distributora těchto implantátů.
MUDr. Jiří Paděra 02.01.2019 ‒ 13:09
Liposukce
Dobrý den, zajímalo by mě, za jak dlouho po liposukci mohu podstoupit další. Děkuji.
Markéta 22.12.2018 ‒ 20:39
Markéta
Dobrý den, záleží na odsávané lokalitě a její velikosti. Odsává se i více partií současně. Takže doporučuji osobní konzultaci.
MUDr. Jiří Paděra 26.12.2018 ‒ 08:40
UŠNÍ BOLTEC -ZAŠITÍ
Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda by byla nějaká šance či možnost u Vás podstoupit operaci ušního boltce. Bohužel díky naušnicím se mi ušní dírka strašně vytáhla až se úplně ušní boltec rozdělil na dvě půlky. Děkuji moc za možnosti či nemožnosti jaké by s tímto problémem byly spojeny. Mullerová Andrea
Andrea 22.12.2018 ‒ 06:46
Andrea
Dobrý den, je možné tento defekt sešít. Objednejte se ke konzultaci, kde bude vysvětlen možnosti korekce i výsledný stav po operaci včetně jizvy.
MUDr. Jiří Paděra 26.12.2018 ‒ 08:38
Přeléváni v prsu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jsou to 4 týdny od operace a mám pocit v levém prsu když se předkloním jakoby se tam něco přelévalo, žbluňkalo, zda je nutná kontrola nebo vyčkat jestli se to ustálí a jestli se to stává a setkáváte se s tím. Děkuji za odpověď
Augmentace 20.12.2018 ‒ 16:44
Přeléváni v prsu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jsou to 4 týdny od operace a mám pocit v levém prsu když se předkloním jakoby se tam něco přelévalo, žbluňkalo, zda je nutná kontrola nebo vyčkat jestli se to ustálí a jestli se to stává a setkáváte se s tím. Děkuji za odpověď
Augmentace 19.12.2018 ‒ 22:02
Augmentace
Dobrý den, jistě se to může ustálit samo, ale lépe stav zkontrolovat.
MUDr. Jiří Paděra 26.12.2018 ‒ 08:37
Necitlivost levého prsa
Dobrý den, jsem 10.den po augmentaci prsou a levé prso je stále hodně necitlivé oproti pravému. Nejen bradavky, ale cele prso. Je to prosím v pořádku, mám počkat než se to zlepší? Děkuji předem za odpověď.
Denisa 15.12.2018 ‒ 23:16
Denisa
Dobrý večer. Bráni Vám snad něco kontaktovat svého chirurga ?
MUDr. Jaroslav Hirňák 17.12.2018 ‒ 18:04
Zvětšení prsou v případě rakoviny prsu v rodině
Dobrý den, ráda bych se informovala, zda je možné podstoupit zvětšení prsou (augmentaci), když mám v rodinné anamnéze rakovinu prsu (matka, rok 2010 - po ozařování léčba zdárně ukončena, nyní pod stálým lékařským dohledem). Lze v tomto případě u mé osoby o zvětšení prsou uvažovat? Není zde nějaké riziko? Předem děkuji za odpověď.
Šárka 14.12.2018 ‒ 17:12
Šárka
Dobrý den pani Šárko. Riziko je zanedbatelné, téměř žádné. Vysvětlení problému přesahuje rámec poradny. Nechte si udělat mammologické vyšetřeni a objednejte se na konzultaci.
MUDr. Jaroslav Hirňák 17.12.2018 ‒ 18:02
Vyjmuti implantatu modelace vypln tukem
Dobry den, pred par lety jsem u vas na klinice podstoupila zvetseni prsou. Operoval me pan doktor Hirnak. Mela jsem vyraznou asymetrii a moje prsa po operaci mi delala velkou radost pan doktor dokazal doslova zazrak. Nicmene mi zacaly delat velke problemy. Chci se zeptat ( samozrejme se objednam na osobni konzultaci ) ale zajimalo by me zda se da tato situace vyresit vyjmutim komplet vseho a naslednou modelaci pokud bude nutna a popripade vyplnit tukem? Jaka je cenova relace za vyjmuti implantatu vcetne ,, kapsule’’ ( nejsem si jista ze se vyjadruji spravne ) da se tohle vse vcetne vyplneni tukem provest v jedne operaci nebo je nutne na vicekrat? Mockrat dekuji za odpoved. A navidenou. M.
M. 13.12.2018 ‒ 23:21
M.
Dobrý den, opravdu těžko odpovědět, nespecifikujete, jaké problémy Vám dělají. Možností řešení je obvykle více, doporučuji osobní konzultaci a vše Vám vysvětlíme, včetně cen dle daného zákroku. S pozdravem MUDr. Pavel Kobzík
MUDr. Pavel Kobzík 14.12.2018 ‒ 15:30
Gummy smile neboli koňský, kobylí či dásňový úsměv
Dobrý den, ráda bych se zeptala zdali provádíte odstranění dásňového úsměvu botulotoxinem a jaká je prosím cena ošetření. Děkuji
Noemi 11.12.2018 ‒ 14:34
Noemi
Nejprve je nutná osobní konzultace, proto prosím kontaktujte recepci dermatologické části kliniky
MUDr. Jiří Paděra 12.12.2018 ‒ 08:54
Plastika ušního boltce
Dobrý den, manželka má již delší dobu problém s levým ušním boltcem, neboť se jí otvor na náušnici postupně prořezává směrem dolů, ušní lalůček je již téměř rozdělen vertikálně na dvě části (foto mohu zaslat). Je možné lalůček operativně scelit? V případě kladného vyjádření prosím o informaci, jaké jsou cca objednací doby na konzultaci. Děkuji a přeji hezký zbytek dne. Ing. Dušan Sedlák
Dušan 10.12.2018 ‒ 13:28
Dušan
Dobrý den, zvětšený otvor je možné sešít za cenu jizvy v místě otvoru. Případný termín konzultace Vám sdělí recepce kliniky
MUDr. Jiří Paděra 12.12.2018 ‒ 08:56

Poradna k zákrokům

Dotazy z poradny řazené podle zákroků



Cévní chirurgie

Spánková medicína

Mamologie