Praha

Plastická chirurgie

+420 273 038 900

Estetická dermatologie

+420 225 379 110

Brno

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 513 033 763

Liberec

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 483 033 383

Zobrazit dotazy podle zákroku → Přidat nový dotaz
Autoimunitni nemoc
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu podstoupit augmentaci prsou, když se léčím se systémovým lupusem ( kožně kloubni forma) Děkuji za odpověď. S pozdravem Eva Jirušková
Eva 16.08.2019 ‒ 19:29
Reoperace nosu
Dobrý den, před 6 měsíci jsem podstoupila kompletní rhinoplastiku. S výsledkem bohužel nejsem spokojená, nos mi byl oproti mému přání více zmenšen, zúžen. S novým výrazem obličeje se nemohu absolutně ztotožnit. Moje otázka zní, bylo by možné nos celkově zvětšit (cca 3 mm) o přirozený hrbol od kořene nosu až po špičku? Už nyní vím, že budu hledat zkušeného chirurga na reoperaci, protože se s touto změnou nemohu zžít. Máte prosím zkušenosti s celkovým zvětšením nosu? Byla by chrupavku z ucha vhodný implantát pro požadované zvětšení? Reoperaci je možné podstoupit až po 1 roce, je to tak? Za Vaši zprávu předem děkuji.
Mari 16.08.2019 ‒ 08:35
Zmenšení jednoho prsu dva roky po augmentaci
Dobrý večer, byla jsem u vás dva roky nazpatek na augmentaci prsou. Měla jsem menší asymetrii a tak jsme zvolili jeden implantát o trošku větší než ten druhý. Ale to prso které bylo před operací větší se teď výrazně zmenšilo... Zašla bych si na prohlídku ale jsem momentálně ještě dva měsíce v zahraničí, nevíte co by to mohlo byt? Jsem zoufalá. Předem děkuji za odpověď..
Lucie L 15.08.2019 ‒ 23:20
Reoperace nosu
Dobrý den,v srpnu loňského roku jsem podstoupila u známého p.docenta v Praze operaci nosu, avšak s výsledkem nejsem zcela spokojená. Je sice zkrácena špička nosu,ale kost mi přijde stále velmi vysoká,nos vypadá jako skoba. Dále je patrný přechod právě mezi chrupavkou a tou kostí. Dělá mi to potíže i při nošení brýlí, zůstává velký otlaky. Ještě nevím,zda je normální, že již celý rok cítím jako bych měla stále na nose sádru,je to velmi nepříjemné,v podstatě se svým novým nosem zabývám každý den,je to náročné i psychicky. Dotaz jsem p.docentu zasílá, avšak bez reakce. Proto se obracím na vás. Je mi 54let, chtěla jsem si splnit celoživotní sen,ale moc to asi nevyšlo.Děkuji za odpověď.
Martina 11.08.2019 ‒ 00:11
Martina
Dobrý den. Když jste nespokojená s výsledkem operace, doporučuji neposilat dotazy, ale navštívit známého pana docenta osobně.
MUDr. Jaroslav Hirňák 12.08.2019 ‒ 20:25
Prasklý implantát
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdá je možné ve vaší klinice si nechat vyšetřit. Jedná se o to že můj doktor má podezření že mám prasklý implantát. Děkuji za odpověď
Anna 09.08.2019 ‒ 14:31
Anna
Dobrý den. Ano, objednat se můžete telefonicky na recepci pracoviště Praha.
MUDr. Jaroslav Hirňák 12.08.2019 ‒ 20:21
Antimykotika
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možné aplikovat botox (do čela) a kys. Hyarulnovou ( nosoretní rýhy popřípadě rty) při užívání antimykotik konkrétně léku mycomax? Předem děkuji za odpověď, Petra
Petra 08.08.2019 ‒ 19:14
Petra
Dobrý den. Ano, je to možné.
MUDr. Jaroslav Hirňák 12.08.2019 ‒ 20:19
Rekonstrukce po ablaci prsou
Dobrý den, je možné na Perfect Clinic se objednat na rekonstrukci prsou po ablaci která bude hrazena pojišťovnou ? Děkuji za info
Kllaris 07.08.2019 ‒ 19:30
Kllaris
Dobrý den, naše klinika nemá smlouvu s žádnou zdravotní pojišťovnou
MUDr. Jiří Paděra 07.08.2019 ‒ 20:55
plastika palce u nohy
Dobrý den chtěla bych se zeptat před několika lety jsem měla pracovní úraz a měla jsem poničené celé nehtové lůžko. Plastický chirurg v Jablonci mi vzal implantát z ruky s tím, že mi vytáhne celý nehet i s nehtovým lůžkem, kdy mi už žádný nehet nevyroste. Jenže nehtové lůžko nebylo řádně ostraněno a po několika řezání do palce, mám opět bouli pod kůží, takže už k němu nechci jít a chci se zeptat touto cestou, jestli by bylo možné mi zbytek vytáhnout a plasticky upravit, aby to vypadalo úhledně. Předem moc děkuji. Už jsem z toho zoufalá.
Romana 07.08.2019 ‒ 16:58
Romana
Dobrý den, pouhým odstraněním nehtu byť celého se nezabrání v růstu nehtu nového. Bohužel nehet nadále bude vyrůstat deformován po předchozím poranění v oblasti lůžka nehtu.
MUDr. Jiří Paděra 07.08.2019 ‒ 20:59
Vycnivajici malá bobulka na povrchu kůže vzhled velmi podobné klíšťeti
Prosím v oblasti ramene mám již několik let malý vyrustek, velice podobný jako by v kůži bylo zapite klíště , bojím se s tím cokoliv dělat pomůžete mě prosím předem děkuji
Karel 06.08.2019 ‒ 10:04
Karel
Dobrý den, objednejte k vyšetření na dermatologii, kde mohou navrhnout léčbu.
MUDr. Jiří Paděra 07.08.2019 ‒ 21:01
dotaz na placený UZ prsů
Přeji dobrý den. Ráda bych se zeptala, zda je možné se u Vás objednat na placené vyšetření prsů ultrazvukem. Problémy nemám. Jaká by byla cena? Děkuji za odpověď. S pozdravem, Křížová.
Křížová 05.08.2019 ‒ 12:20
Křížová
Dobrý den. Ano, je to možné. Informujte se na recepci pracoviště v Praze.
MUDr. Jaroslav Hirňák 05.08.2019 ‒ 19:46
Abdominoplastika hrazena pojišťovnou
Dobrý den. Provádíte, prosím, tento zákrok, hrazen pojišťovnou? Je mi 47,pupeční kýla, diastáza, úbytek hmotnosti. Pokud ano, mohu objednat na konzultaci?
Klára 31.07.2019 ‒ 10:48
Klára
Dobrý den. Ne. Naše pracoviště je komerční a nemá smlouvy se žádnou ZP.
MUDr. Jaroslav Hirňák 05.08.2019 ‒ 19:44
Předoperační vyšetření
Dobrý den. Je možné si nechat udělat předoperační vyšetření na klinice v den zákroku? A pokud ano, jaká je cena? Děkuji
Kateřina 30.07.2019 ‒ 14:10
Kateřina
Dobrý den. Ano, cca 2.000.-, nutné domluvit předem.
MUDr. Jaroslav Hirňák 05.08.2019 ‒ 19:43
Akce do konce srpna
Dobrý den, letni akce plati na operace uskutecnene do konce srpna? Dekuji
Bella 30.07.2019 ‒ 11:25
Bella
Dobrý den. Ano.
MUDr. Jaroslav Hirňák 05.08.2019 ‒ 19:41
ošetření krůhů pod očima kyselinou hyaluronovou
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je normální průběh po ošetření kyselinou hyaluronovou do očního okolí ( řešila jsem váčky a kruhy pod očima)že je efekt okamžitě viditelný, zřejmě v důsledku otoků po vpichů, po několika hodinách výsledek není jako v ordinaci, naopak si myslím, že váček pod jedním okem je větší....Pitný režim a vše co mi bylo doporučeno jsem dodržela. Dostaví se očekávaný efekt později? V článcích se dočítám o okamžitém efektu, ten zatím postrádám....myslí se tím například týden?Jsem docela nešťastná, že se nesplnilo co jsem od tohoto zákroku očekávala, třeba jsem jen netrpělivá.... Děkuji moc za odpověď Vlaďka
Vlaďka 30.07.2019 ‒ 08:32
Vlaďka
Dobrý den. Toto je dotaz na pracovníka, který Vás ošetřil.
MUDr. Jaroslav Hirňák 05.08.2019 ‒ 19:41
Popraskane zilky v obliceji
Dobry den, prosim o radu, jaky krem, vitaminy, prevence pouzivat na popraskane zilky v obliceji(tvare). Pracuji v teplem prostredi a nyni se mi stav zhorsuje. Dekuji za odpoved.
Jana 29.07.2019 ‒ 20:54
Jana
Dobrý den. Kontaktujte naši sekci kosmetické dermatologie.
MUDr. Jaroslav Hirňák 05.08.2019 ‒ 19:38
pooperační rekonvalescence
Dobrý den, dnes je to přesně 2 měsíce od operace povislých paží. Chtěla bych se zeptat, jestli je v pořádku, že mám stále otoky paží i předloktí a je pro mne bolestivé natáhnout ruce do výšky, například, když dávám sklenice do skříňky. Při natažení směrem dolů a rozpažení bolest necítím. Kontrolu mám v Liberci 23.8. a 26.8. odlétám na dovolenou. Operaci provedl mudr. Paděra. Děkuji za odpověď. Majerová
Anita 29.07.2019 ‒ 09:29
Anita
Dobrý den paní Majerová. To co popisujete není nic mimořádného. Pečujte o jizvy !! Lépe Vám to vysvětli Váš chirurg, je-li třeba, neváhejte ho kontaktovat.
MUDr. Jaroslav Hirňák 29.07.2019 ‒ 20:26
Zmenšení nosu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné operací celkově zmenšit nos. Při pohledu na svůj obličej z boku se mi zdá nos dost mohutný. Když si představím, že by nos byl alespoň o trošku menší, hned bych se cítil mnohem lépe a hlavně hezčí.
Petr 29.07.2019 ‒ 01:32
Petr
Dobrý den. Ano, lze. Chirurg s Vámi u konzultace probere možnosti a navrhne optimální řešení.
MUDr. Jaroslav Hirňák 29.07.2019 ‒ 20:22
Povislá prsa v 18
Dobrý den,už od 17 let mám povislá prsa. Nejsou velká,kdyby byly v normalni poloze,mám krasné B-C. Pod prsy mi zatím prospiska nedrží,ale když si lehnu na bok,prso se převalí a druhé je jak vyfouklý balónek. Jsou strašně od sebe a netuším co s nimi. Je nějaká možnost je zvednout/zpevnit i bez modelace?
týna 27.07.2019 ‒ 13:01
týna
Dobrý den. Není.
MUDr. Jaroslav Hirňák 29.07.2019 ‒ 20:19
Prsní implantáty a seskok padákem
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda hrozí nějaké riziko při seskoku tandemovým padákem z letadla prasknutí implantátu ? Děkuji .
Romana 22.07.2019 ‒ 11:58
Romana
Dobrý den, rizika jsou vždy. Pokud nespadnete na prsa, stát by se nic nemělo.
MUDr. Jiří Paděra 25.07.2019 ‒ 13:15
Koloidní jizva
Dobrý den, po císařském řezu se mi i přes to, že jine jizvy mám zhojeny normálně vytvořila koloidní jizva. Je i přes tento problém možnost podstoupit zákrok a předejít vzniku koloidu? Ať už silikonovou bandáží nebo injekcemi? O operaci prsou uvažuji už dlouho nicméně obavy z následného hojení jizev mě trápí. Děkuji za odpověď.
Jana 21.07.2019 ‒ 18:24
Jana
Dobrý den, operaci prsů jistě můžete podstoupit, ale charakter jizev, tedy zda budou keloidní či nikoliv Vám nikdo předem nezaručí.
MUDr. Jiří Paděra 25.07.2019 ‒ 13:14
Těhotenství po zvětšení prsou
Dobrý den, 6 let mám po zvětšení prsou (silikony pod prsním svalem). Nyní jsem v 5.týdnu těhotenství. Chci se zeptat, zda tyto silikony nijak neomezují v těhotenství a nebudou nijak vadit i při kojení? Děkuji a hezký den. Jana
Janina 20.07.2019 ‒ 15:07