Sjednat konzultaci / Napište nám
Zavolejte nám

Praha

Plastická chirurgie

+420 273 038 900

Estetická dermatologie

+420 225 379 110

Brno

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 513 033 763

Liberec

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 483 033 383

+
Přidat nový dotaz
Permalip
Dobrý den, chci se zeptat, zda jste už někdy odstranili ze rtů permalip. A jaké to má na rty následky, když ho mám cca 7 let . Děkuji moc.
Šárka 27.05.2022 ‒ 13:43
ortognatni operace
Dobry den, minuly tyden 17:5. jsem podstoupila ortognatni operaci - mam stale oteklou levou tvar a necitlivou bradu a rty.Ve tvari a v brade mi casto cuka a citim bodani malych jehlicek. Je to po takoveti operaci normalni? Jak dlouho to muze jeste trvat?Nebo nejaka rada, co pomaha na otok, krome ledovani. Dekuji
Martina 27.05.2022 ‒ 10:45
výměna implantátu po 15-ti letech
Dobrý den, mám již 15 let Implantáty Mentor, uložení pod sval. Každý rok chodím na sono prsou, problémy nemám. Uvádí se, ze se po určité době raději mají implantáty vyměnit za nové...měla bych se tedy objednat na novou operaci? je to opravdu nutné? děkuji
Markéta 25.05.2022 ‒ 11:07
Markéta
Dobrý den, pokud nemáte žádné problémy a při UZ kontrolách jsou implantáty rovněž nepoškozeny, není třeba vyměňovat,
MUDr. Jiří Paděra 25.05.2022 ‒ 21:00
Odtranění ganglionu
Dobrý den, byli mi diagnostikovány 3 gangliony. 2 útvary 2 cm s tekutinou a 1 5,9 cm se zahuštěnou tekutinou. Dnes jsem byl objednán na kliniku Iscer v Praze, kde pan doktor nakonec řekl, že nemá ultrazvuk a bez něj si na to netroufne. Tímto bych se rád zeptal zda li tyto možnosti u Vás jsou? Děkuji za informaci.
Martin John 24.05.2022 ‒ 10:51
Martin John
Dobrý den, ultrazvuk sice k dispozici máme, nicméně v takovém rozsahu už je možná vhodnější předoperační magnetická rezonance. Dále musíte počítat, že se problém může i po operaci vrátit, tedy být si jistý, že operaci chcete. Pokud máte obtíže, obrátil bych se spíše na oddělení plastické chirurgie, které mají smlouvu se zdravotními pojišťovnami. V soukromém zařízení musíte počítat alespoň s 20.000Kč. Na konzultaci se samozřejmě zastavit můžete. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 25.05.2022 ‒ 10:18
Kazdy prs jiný
Dobry den jsem uz 3 mesice po redukci prsou a mam jeden prs mensi a druhy je moc pekny.Da se stim jeste neco udelat.Moc me to trapi.Mela jsem hnis a brala antubiotika. Je uplne jiny nez ten druhy..Dekuji
Martina 22.05.2022 ‒ 18:06
Martina
Dobrý den, doporučuji řešit to přímo s operatérem. Je možné, že se během roku tvar ještě výrazně změní. Pokud Vás to trápí, dříve či později je jistě možné s tím něco dělat. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 25.05.2022 ‒ 10:12
Jizvy
Dobrý den, maminka měla úraz obličeje a na jedné straně má kolem oka dvě tmavé jizvy. Je to v okolí spánku. Byly to hluboké odřeniny a zůstaly ji ty dvě jizvy. Ráda bych se zeptala, jaký je u Vás postup a jestli tyto jizvy lze odstranit laserem? Chtela bych ji to dát k narozeninám jako dárek, tak i jestli u Vás lze zakoupit nějaký voucher a popř. V jaké hodnotě? Děkuji Keponi
Kateřina 18.05.2022 ‒ 11:14
Kateřina
Dobrý den, doporučuji před zakoupením poukazu nejprve přijít na osobní konzultaci, jaký efekt by laser mohl na jizvy mít,. Laser má jistě pozitivní vliv na charakter jizvy, ale bez vyšetření nelze slibovat odstranění jizvy.
MUDr. Jiří Paděra 19.05.2022 ‒ 20:15
Rhinoplastika a bullhorn lip lift
Dobrý den,provádíte bullhorn lip lift?Lze dohromady s rhinoplastikou a pokud ne jaký časový odstup musí být mezi zákroky? Který zákrok je lěpe podstoupit jako první? Děkuji.R.F.
Radunca 17.05.2022 ‒ 17:10
Radunca
Dobrý den, záleží na typu operace nosu, ale podle mě lépe nejprve operaci nosu. Hojení po operaci nosu je několik měsíců, teprve poté je možno další operaci. Ale jistě je vhodné nejprve vše probrat s operatérem
MUDr. Jiří Paděra 18.05.2022 ‒ 07:56
VZP
Dobrý den, mám doporučení od endokrinologa. Tak bych se rád zeptal jestli stále provádíte tuto operaci hrazenou pomocí zdravotní pojišťovny na doporučení endokrinologa.
FutureBodyPsychiqueMaster 16.05.2022 ‒ 15:47
FutureBodyPsychiqueMaster
Dobrý den, bohužel ne, se zdravotními pojišťovnami klinika smlouvy uzavřené nemá. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 17.05.2022 ‒ 18:24
Hrbol na nose
Dobry den, chapu ze ceny i rozsah jsou vec individualni, ale zajimala by me cca cena pri operaci kvuli hrbolu na nose. Nenasla jsem tu nikde zminku, jen fotky, a ze se dela, ale cca cena tu neni. Jen jestli ma clovek pocitat s 60 nebo s 20. Diky moc predem
Eva 15.05.2022 ‒ 15:39
Eva
Dobrý den, pokud jde o kostěný hrbol, musíte počítat s cca. 50.000Kč za operaci. Lépe už to v ceníku na webu opravdu popsat nelze, více se můžete dovědět pouze při osobní konzultaci. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 17.05.2022 ‒ 18:20
Autoimunitní zánět ŠŽ
Dobrý den, bylo by možné podstoupit zvětšení prsou, pokud mám autoimunitní zánět štítné žlázy? Moc děkuji
Kami 14.05.2022 ‒ 10:31
Kami
Dobrý den, v zásadě to možné je, nicméně je třeba, aby byly hormony v období operace v pořádku. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 17.05.2022 ‒ 18:11
Velké nerovnosti na břiše po zákroku
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli jste se někdy setkal po liposukci břicha s velkými nerovnostmi na břiše. Jsem týden po zákroku a břicho mám jako by mi ho někdo smuchlal ( jako když pokrčíte papír) . S paní doktorkou jsme napřed řešili jestli se pustit do abdominoplastiky a nebo do liposukce. Paní doktorka říkala, že by mi neměla kde vzít kůži na abdominoplastiku, že bude lepší liposukce. Po zaslání fotky jak to vypadá po dvou dnech říkala, že neví zda jsme neměli jít do abdominoplastiky . Jsem nyní na rozpacích moc jsem se těšila , že budu mít konečně ploché břicho a zatím to vypadá hůř než před tím a děsivě . Už nikdy nebudu moc mít dělené plavky :-(. Děkuji za odpověď
Ela 14.05.2022 ‒ 10:26
Ela
Dobrý den, každý jsme jiný a každý se také jinak hojíme, i stáří a kvalita kůže zde hraje velkou roli. Rozhodování není někdy snadné. Týden po zákroku ještě není možné výsledek hodnotit, určitě noste dál kompresivní prádlo a můžete břicho přes prádlo i válečkovat (válečkem na nudle). Pokud nebudete s výsledkem spokojená, vždycky je možné abdominoplastiku po dohojení podstoupit. Jestli bylo co odstávat, je možné udělat operaci takto ve dvou krocích. Abdominoplastika a liposukce mají odlišný cíl a často je vhodná jejich kombinace. Abdominoplastika samozřejmě znamená více či méně viditelné jizvy. Přeji, ať se to ještě srovná :) VF
MUDr. Viktor Fiker 17.05.2022 ‒ 18:04
Dotaz na plexr
Dobrý den, mám staré strie kolem pupku, viděla jsem na internetu informaci o plexru, že se s ním dají zredukovat, ale nevím, zda takový přístroj na klinice v Liberci máte? Děkuji, Halamová.
Eliška 08.05.2022 ‒ 17:37
Eliška
Dobrý den, tento přístroj nemáme. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 11.05.2022 ‒ 03:21
Implantát
Dobrý den. Chci se zeptat na možnosti vyřešení problému s vpáčeným hrudníkem na vaší klinice.V zahraníčí se používá 3d implantát, ale nevím jestli je to možné i u nás.Každopádně budu rád za informaci o možném řešení problému .Děkuji
Petr 08.05.2022 ‒ 15:14
Petr
Dobrý den, tuto možnost v nabídce máme, doporučuji probrat vhodnost na osobní konzultaci. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 11.05.2022 ‒ 03:14
Bolí mě malíček
Dobrý den, trápí mě bolest malíčku v kloubů. Nevím kolik je to roků ale řeknu to takhle: kdysi se mi při vybíjené zlomil malíček na pravé ruce v klubu. Měla jsem ho fixovány v sádře. Rentgen bych asi měla ale nejsem jsi jistá Tak bych se chtěla zeptat,co stím mám dělat? Předem děkuji Eliška
Eliška 07.05.2022 ‒ 17:30
Eliška
Dobrý den, to bohužel není možné bez vyšetření zhodnotit. Ulevit si můžete například antiflogistickým gelem. Poradit Vám mohou na chirurgii ruky, případně na základě nového rtg stnímku. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 11.05.2022 ‒ 03:09
Dobrý den, je tato metoda vhodná i na jemné vlasy a bez objemu ( mám je řídké a je jich málo a docela dost mi padají). Nevím, zda by tato metoda byla pro mě vhodná či mám volit nějakou jinou? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Dobrý den, je tato metoda vhodná i na jemné vlasy a bez objemu ( mám je řídké a je jich málo a docela dost mi padají). Nevím, zda by tato metoda byla pro mě vhodná či mám volit raději nějakou jinou vsriantu? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Danka 05.05.2022 ‒ 18:48
Danka
Dobrý den, mohu jen doporučit, určitě Vám neuškodí. Alternativou je ještě plazmaterapie, případně kombinace obou. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 11.05.2022 ‒ 02:56
Jizva po chirurgickem odtstraneni
Dobrý den..chtela bychbse zeptat,zda po chirurgickem vyriznuti znamenka a jehi naslednem sesiti a vyndani stehu,muze vzniknout struo.Pooripade jak dlouho se ranka hoji?Dekuji za odpoved
Markéta 30.04.2022 ‒ 18:31
Markéta
Dobrý den, tenký stroupek vzniknout může, pokud se kvůli tahu ranka pootevře, může i větší. Standardně ale stroupky po odstranění stehů nezůstávají, v obličeji se stehy odstraňují zhruba po týdnu, jinde na těle po dvou týdnech. Tím je v zásadě hlavní hojení ukončené, jizva pak vyzrává až rok. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 03.05.2022 ‒ 09:55
Břišaky po Abnominoplastice
Dobry den, velice by mě zajimalo, jestlii je možny dosahnout po abnominoplastice viditelnost břišních svalu. Nemyslim následkem abnominoplastiky, ale delam silove treninky a fitness a pred otehotnením jsem mela vyrýsovane břicho. A ted mam tak 5cm po cisaři převis kůže. A když bych podstopila operaci břicha, odsáhla bych opět viditelnych břišních svalů? Samozdřejme vim že zaleží na procentech tělesného tuku. Dekuji předem za odpoved. S pozdravem Jiřina.
Jiřina 27.04.2022 ‒ 20:24
Jiřina
Dobrý den, žádná operace nedocílí viditelnosti břišních svalů. Toto lze pouze hodně intenzivním cvičením případně dle stavu tuku redukcí váhy, podobně jako jste toho docílila již v minulosti také bez operace.
MUDr. Jiří Paděra 28.04.2022 ‒ 11:42
Lipomatoza
Dobrý den, již dlouho se trápím s růstem lipomů na pažích, ramenech, bedrech jsou opravdu obrovské. Ramena již mám s pažemi obrovské. Jste schopni tyto velké odstrsnit? Děkuji Kristýna
Kristýna 27.04.2022 ‒ 12:14
Kristýna
Dobrý den, otázka je, co znamená obrovské, nicméně pokud leží pod kůží (ne ve svalu), jsme schopni je odstranit. Kolik najednou, jak by se to pohybovalo cenově a zda v lokální či celkové anestezii Vám dokážeme říci na osobní konzultaci nebo alespoň na základě fotografií - po vyplnění poptávkového formuláře Vás recepce mailem o fotografie požádá. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 27.04.2022 ‒ 13:03
Péče o jizvu
Dobrý den, jak dlouho po odstranění štítné žlázy mohu podstoupit ošetření laserem... Jizvu mazu Contratubexem a provádím tlakové masáže... Jizva mi přijde čím dál tím víc hrbolata.... Moc děkuji za odpověď... Pášová Pavla
Pavla 25.04.2022 ‒ 11:30
Pavla
Dobrý den, lasery jsou různé, tedy na laserové ošetření jizvy již můžete. Podle vzhledu jizvy lékař zvolí vhodný laser. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 27.04.2022 ‒ 00:08
Použití IPL epilátoru v podpaží při silikonových implantátech
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je bezpečné používat domácí epilátor na bázi intenzivního pulzního světla (IPL) na oblast podpaží, když mám voperované silikované implantáty pod svalem. Předem děkuji za odpověď.
Jana 25.04.2022 ‒ 11:05
Jana
Dobrý den, zde žádný problém nevidím, tedy bez obav můžete. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 27.04.2022 ‒ 00:05
Zmenseni nosnich direk
Dobry den, mam otazku, celkovou rhinoplastiku jsem jiz podstoupila. Ale muj nos mi prijde z profilu stale dlouhy. Bylo by mozne zmensit nosni dirky, a nos pomoci operace nosnich kridel a kozni prepazky? Jizvy by pro me nebyly problem. S pozdravem. Jana.
Jana 24.04.2022 ‒ 13:04
Jana
Dobrý den, zmenšení nosních dírek asi neovlivní délku nosu. Ale bez vyšetření a osobní konzultace asi nelze nic doporučovat
MUDr. Jiří Paděra 28.04.2022 ‒ 11:39
Zvětšení prs
Dobrý den chtěla sem se zeptat mám vrozenou vadu,mám jedno prso větší o dost než to druhé je to i na pohled vidět strašně se za to stydím ale mám i cukrovku tak sem se chtěla bude v tom problém kdybych chtěla prso zvětšit?
Lucka 23.04.2022 ‒ 18:47
Lucka
Dobrý den, technicky problém není, nicméně doporučuji operaci např. ve FN Motol, kde plastická chirurgie disponuje vhodnějším zázemím vzhledem k Vaší cukrovce. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 26.04.2022 ‒ 23:59
operace horních víček
Dobrý den ,dnes jsem byla na konzultaci odstranění horních víček.Chtěla bych se zeptat kdo operaci bude vykonávat a zaroven jaká je tedy cena odstranění horních víček.Na internetu máte uvedenou částku 13,500kč a na papíru mám uvedenou částku 14,500.Děkuji za Vaši brzkou odpověd.S pozdravem Gazdíková
Alena 22.04.2022 ‒ 23:23
Alena
Dobrý den, operovat Vás bude lékař, u kterého jste byla na konzultaci (pokud si nebudete přát jiného lékaře). Cena operace horních víček je opravdu 14.500Kč, ceny na webových stránkách bohužel asi ještě nebyly aktualizovány. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 26.04.2022 ‒ 23:56
Botox čela po operaci horních víček
Dobrý den, prosím, jsem po operaci horních víček u pana doktora Prose dva měsíce. Mohu již jít na botox čela a mračivky? Děkuji za odpověď. PK
Pavlína 22.04.2022 ‒ 16:16
Pavlína
Dobrý den, určitě můžete :) Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 26.04.2022 ‒ 23:47
Jizva pod okem
Dobrý den , mám pod okem v jarmovem oblouku nehezkou jizvu , takovou vykousanou . Měla bych zájem o její korekci . Zda je to tedy v této oblasti možné .Je to jizva po operaci stará sedm let . Děkuji za odpověď
Jana 22.04.2022 ‒ 08:42
Jana
Dobrý den, nejprve je nutné posoudit stav jizvy a ev výsledky případné korekce. Toto nelze bez osobní konzultace
MUDr. Jiří Paděra 22.04.2022 ‒ 12:46
Výměna implantátu?
Dobrý den, před 12 lety jsem podstoupila na vaší klinice u MUDr, Kufy augmentaci, implantát pod svalem (Allergan ST-410MF, 255g). Před 5 lety jsem 1 rok kojila. Nyní je mi 46 let, žádné problémy nepociťuji, pravidelně chodím na mamograf a ultrazvuk prsou. Je potřeba po této době od operace na nějakou kontrolu, nebo konzultaci? Jakou mají implantáty životnost? Děkuji za odpověď. PS
Petra 21.04.2022 ‒ 18:09
Petra
Dobrý den, obvykle pacientky chodí na kontroly jednou za rok až dva, kdy je vhodné provést i sonografickou kontrolu stavu implantátů. Objednejte se k dr. Kufovi na kontrolu
MUDr. Jiří Paděra 22.04.2022 ‒ 12:45
Kostní vyrustek na čele
Dobrý den, ráda bych se zeptala na vyrustek na čele je to na 100% kostní. Ale za posledních pár let se mi to zvětšilo a ráda bych se to zbavila, chci se tedy zeptat na orientační cenu a na jak dlouho by to tak bylo to odstranění. Děkuji
Viki 18.04.2022 ‒ 07:33
Viki
Dobrý den, nejprve je nutno podrobně vyšetřit o co se jedná, nejlépe CT vyšetřením či magnetickou rezonancí a teprve poté možno plánovat´způsob odstranění.
MUDr. Jiří Paděra 20.04.2022 ‒ 07:51
Jizvy
Dobrý den,měla bych ještě jeden dotaz. Můžou se používat silikónové pásky Siltape když na jizvě mám stroupek který se díl hojí.Jsem 4 týdny po augmentaci. Předem děkuji za odpověď. Teťana 16.04.2022 ‒ 08:51
Teťana 16.04.2022 ‒ 08:59
Teťana
Dobrý den, silikonové preparáty lze používat pouze na dobře zhojenou operační ránu
MUDr. Jiří Paděra 20.04.2022 ‒ 07:49
Kojení a autoaugmentace
Prosím, za jak dlouho po ukončení kojení je možné provést autoaugmentaci? Lze hned nebo se musí pár měsíců čekat? Děkuji
Martina 12.04.2022 ‒ 01:09
Martina
Dobrý den, k jakékoliv operaci prsů je nutno minimálně 6-8 měsíců po ukončení kojení
MUDr. Jiří Paděra 13.04.2022 ‒ 12:11
Botox po blefaroplastice
Dobrý den, Jsem měsíc po blefaroplastice - horní víčka. Mohu jít na botox čela a mračivky ? Případně za jak dlouho ? Může to mít nějaké komplikace s hojením jizvy? Děkuji
Andrea 11.04.2022 ‒ 23:51
Andrea
Dobrý den, na botox již můžete, negativní vliv na výsledek operace by to mít nemělo. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 12.04.2022 ‒ 23:04