Praha

Plastická chirurgie

+420 273 038 900

Estetická dermatologie

+420 225 379 110

Brno

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 513 033 763

Liberec

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 483 033 383

Zobrazit dotazy podle zákroku → Přidat nový dotaz
Změna muž-žena
Dobrý den, mam 2 dotazy ohledně celkové přeměny muže v ženu. Z ceníku příliš nelze vyvodit ani odhadem cena, lze cca neznačit? A dotaz druhý má smysl za dnešní celosvětové situace s tímto krokem začínat či počkat až tyto komplikace pominou(myšlen ten virus). Děkuji za odpověd
KlK 01.04.2020 ‒ 22:24
KlK
Dobrý den, zákroky změny pohlaví se provádí na etapy, je to dlouhodobý proces včetně hormonální léčby a je nutno schválení indikační komisí. Jistě nejde o neodkladnou záležitost, tudíž doporučuji vyčkat po odeznění epidemie. Tomuto tématu se u nás věnuje doktor Frajer. Doporučuji si sjednat konzultaci u něj a on Vám vše konkrétně vysvětlí. S pozdravem Dr. Kobzík
MUDr. Pavel Kobzík 03.04.2020 ‒ 09:20
Lalůček
Dobrý den, Měl bych opravdu velký zájem o provedení otoplastiky ale obávám se že po provedení otoplastiky bude velmi výrazný ušní lalůček. Můj dotaz tedy zní, jestli je možné problém s ušním lalůčkem nějak vyřešit. Myslím také ho nějakým způsobem "přiblížit". (mám dost výrazný ušní lalůček) Doufám že můj dotaz správně chápete. Děkuji
Zn 26.03.2020 ‒ 20:09
Zn
Dobrý den, ušní lalůček je tvořen pouze měkkou částí - kůže a tuk, nikoliv chrupavkou a nelze jednoduše a podobně jako celý boltec změnit jeho postavení. A bez znalosti stavu - tedy bez vyšetření se vůbec nelze vyjádřit zda a jak by bylo možné stav změnit.
MUDr. Jiří Paděra 01.04.2020 ‒ 12:41
Minifacelif
Dobrý den, provádíte , prosím, v Liberci minifacelift a je k němu třeba předoperační vyšetření? Děkuji Hanka /61 let/ Byla jsemu Vás na operaci horních víček a mohu všem jen doporučit
Mgr. Hana Daňková 19.03.2020 ‒ 17:22
Mgr. Hana Daňková
Dobrý den, tuto operaci je nutné provádět na klinice v Praze a předoperační vyšetření je třeba
MUDr. Jiří Paděra 25.03.2020 ‒ 09:12
Otok vicka
Dobry den, podstoupila jsem operaci horních víček 6.3. Je mozne,aby jedno oko bylo stale otekle a druhe ne? Dekuji
Irena 16.03.2020 ‒ 06:46
Irena
Dobrý den, jistě to možné je.
MUDr. Jiří Paděra 18.03.2020 ‒ 20:15
Pocení
Dobrý den, chci se zeptat, plánuji u vás podstoupit ošetření aplikace botoxu proti pocení, ale slyšela jsem, že pak se pocení zvýší na jiných místech, např. dlaně a chodidla, je to možné? Děkuji moc za odpověd a přeji krásný den. Monika
Monika 13.03.2020 ‒ 08:40
Monika
Dobrý den, myslím, že to není pravdivá informace..
MUDr. Jiří Paděra 18.03.2020 ‒ 20:15
cena zakroku + vhodne pro muze?
Dobry den. Je zakrok vhodny aj pro muze? Je pak nejaky rozdil? (napriklad potreba opakovat zakrok) Jaka je prosim cena za zakrok? Skousel jsem najit cenu v Ceniku ale nepodarilo se mi to najit. Nasel jsem jen "Pocení (hyperhidróza) - 12 500 CZK" ale pravdepodobne se jedna o jiny zakrok. Dekuji.
Joey 09.03.2020 ‒ 15:34
Joey
Dobrý den, záleží na lokalitě pocení, rozsahu plochy a zp§sobu ošetření. Doporučujiá mobjednat se k osobní konzultaci v recepci kliniky
MUDr. Jiří Paděra 11.03.2020 ‒ 12:59
fimoza
obry den, obracim se na vas s dotazem ohledne plastiky predkozky. Muj pritel ma relativni fimozu a zkracenou uzdicku. Byla mu doporucena obrizka urologem s tim, ze behem zakroku se teprve uvidi, zda mu cast predkozky zachovaji nebo zda bude provedena celkova obrizka. Pritel ma z celkove obrizky velke obavy. Mohu se zeptat, zda se da relativni fimoza resit pomoci plasticke chirurgie tak, aby byla predkozka zachovana? Pokud ano jaka je cena?
Jana 09.03.2020 ‒ 11:44
Jana
Dobrý den, rozsah operace by měl být stanoven již před operací. Záleží na stavu předkožky. Ale je notázka, co znamená ... relativní ... fimoza, zda působí nějaké obtíže.... předkožku lze zachovat úplně nebo částečně, ale tento typ zákroků může být provázen komplikacemi s horším jizvením a opětným vytvořením fimozy. Bez vyšetření Vám asi nikdo neporadí.
MUDr. Jiří Paděra 11.03.2020 ‒ 13:03
mezoterapie vlasové kštice
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda-li zákrok mezoterapie vlasové kštice by mi pomohl od svědění pokožky hlavy v oblasti temene. Svědění a citlivost je následkem alergické reakce na barvu na vlasy. Pokožka je zhojená, vlasy v pořádku jen je pokožka citlivá až svědí. Děkuji Monika
Monika 07.03.2020 ‒ 08:30
Monika
Dobrý den, doporučuji objednat se k osobní konzultaci na dermatologickou část kliniky.
MUDr. Jiří Paděra 11.03.2020 ‒ 13:05
Řídké vlasy po spálení vlasů trvalou
Dobrý den, chtěla bych se informovat, zda je tato léčba vhodná i k léčbě řídkých vlasů následkem popálení trvalou, jedná se o mou maminku, které v mládí spálila kadeřnice vlasy, po nějaké době ji vyrostly vlasy řídké a slabé, nyní po přechodu ji ještě více zeslably. Pomohla by tato léčba růstu vlasů, i když byly tolik poškozené?
Martina 06.03.2020 ‒ 21:02
Martina
Dobrý den, doporučuji objednat se k osobní konzultaci na dermatologickou část kliniky.
MUDr. Jiří Paděra 11.03.2020 ‒ 13:05
Ptóza
Dobrý den, měla bych zájem o operaci horních víček, ale na levém oku mám ptózu. Provádíte i tento zákrok? Děkuji za odpověd. S pozdravem Jitka Jelínková
Jitka J. 03.03.2020 ‒ 09:54
Jitka J.
Dobrý den, korekci ptozy víček neprovádíme
MUDr. Jiří Paděra 04.03.2020 ‒ 12:22
Jizvy pod ocima
Dobrý den, před cca 8 lety jsem si nechala vyplnit rodové kruhy pod očima metacrillem. Dva roky po té se mi v místech aplikace utvorily hrudky, bulky a granulomy. Paní dr., která mi metacrill aplikovala mi do míst aplikovala kortikoidy což stav ještě zhoršilo. Pod ocima jsem měla tenkou rozedrenou, červenou kůži s bulkami a hrudkami. Měla jsem tam již nekrozu. Je to v březnu 5 let co mě operovala paní profesorka Dušková na Královských Vinohradech a granulomy vyndala. I jizvy vypadají jemné, ale zůstaly mi prohlubne, které mi vyplnili lékaři vlastním tukem a to v lednu loňského roku. Chtěla bych jizvy korigovat tak, aby byly co neméně vidět. Nejsou nějaká rizika po co 2 laseru? Zhoršení jizev apod? Děkuji za odpověď Jana
Jana 03.03.2020 ‒ 08:37
Jana
Dobrý den, výsledek případné korekce jizev by měl být předmětem osobní konzultace. Bez znalosti stavu jizev se nedá odpovědět.
MUDr. Jiří Paděra 04.03.2020 ‒ 12:21
Epilepsie
Dobrý den, Již delší dobu zvažuji zmenšení prsou. Jsem epileptička ( již 3 roky bez zachvatu ) a chtěla bych se zeptat, zda je tato operace při mé diagnóze vůbec možná. Moc děkuji za zprávu Hezký den S pozdracem Lucie
Lucie 02.03.2020 ‒ 00:43
Lucie
Dobrý den, možné by to mohlo být. Ale předně se musí vyjádřit neurolog a internista.
MUDr. Jiří Paděra 04.03.2020 ‒ 12:18
Botox
Dobrý den, aplikujete u vás také gummy smile a může být kontraindikací, pokud trpím na keloidní jizvy? Děkuji za odpověď.
Radka 29.02.2020 ‒ 23:12
Otoky níže pod očima
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda je možné liftingem střední části obličeje odstranit menší otoky níže pod očima, spíše na lícních kostech ( tzv.malar bags,festoons )? V mnoha článcích jsem četla, že jen samotná blepharoplastika spodních víček na odstranění těchto otoků nestačí. Předem děkuji za Vaši odpověď.
Nandík 29.02.2020 ‒ 18:36
Nandík
Dobrý den, samotná blefaroplastika nestačí, je možné, že střední lifting by toto vyřešil.
MUDr. Jiří Paděra 04.03.2020 ‒ 12:17
Liposukce
Zdravím,chtěla bych se zeptat jak dlouho se čeká na operaci po konzultaci s lékařem moc děkuji
Gabriela 26.02.2020 ‒ 20:36
Gabriela
Dobrý den, různě dlouho u jednotlivých lékařů. Informace Vám sdělí v recepci kliniky
MUDr. Jiří Paděra 26.02.2020 ‒ 22:05
prsa těsně po operaci
Zdravím, Měla bych dotaz jsem pár dní po operaci videla jsem sva prsa poprvý a jsou hodně vzpichnute dopredu a maji divný tvar. Vim ze nemuzu cekat par dni po operaci perfektni prsa ale lekla jsem se jetli neni neco spatne. Mam implantat pod svalem, anatomicky tvar. Zatim jsou hodne napuchle coz je asi normalni ale jsou i hodne vypichnute dopred takove spicate a jen jsem se chtela ujistit ze se to stava a ye je vse v poradku a ze se to v cas srovna. Dekuji
Aja 25.02.2020 ‒ 12:16
Aja
Dobrý den, vzhledem k tomu, že nevím jak Vaše prsa vypadala před operací ani po operaci, tak se nemohu k Vašemu dotazu nijak vyjádřit, zda je to v pořádku a čas to srovná. To by měl Váš operatér.
MUDr. Jiří Paděra 26.02.2020 ‒ 14:13
Plastická operace
Dobrý den, chtěla bych podstoupit liposukci břicha a zároveň i zmenšení a modelaci prsou... je možné to udělat v jeden den nebo postupně? A prosím jaká by byla cena... dekuji
Gabriela 25.02.2020 ‒ 10:33
Gabriela
Dobrý den, ceník operací je na našich stránkách. Záleží na rozsahu liposukce.
MUDr. Jiří Paděra 26.02.2020 ‒ 14:11
Zvětšení prsou
Dobrý den, uvažuji o zvětšení prsou, nebo lépe řečeno moc bych si přála zákrok podstoupit. Od 20 let mám roztroušenou sklerózu, je možné podstoupit zákrok k touto diagnozóu? Vendula 30 let
Vendula 24.02.2020 ‒ 18:30
Vendula
Dobrý den, prováděli jsme takovýto zákrok i u pacientek se stejnou diagnosou. Měl by se před tím vyjádřit i lékař u kterého jste v péči stran původní diagnosy, zda je stav stabilizovaný a operace nijak nezhorší Váš celkový zdravotní stav.
MUDr. Jiří Paděra 26.02.2020 ‒ 14:10
Lalůček
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jestli je možné celkově odstranit ušní lalůček a až poté provést otoplastiku. Děkuji
Zn 24.02.2020 ‒ 00:14
Zn
Dobrý den, dá se provést mnoho věcí, ale odstranit ušní lalůček teoreticky znamená poškodit esteticky ušní boltec.
MUDr. Jiří Paděra 26.02.2020 ‒ 14:08
endoskopická transtorakální sympatektomie
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné tímto zákrokem (endoskopická transtorakální sympatektomie) odstranit cervenani v obličeji. Někde jsem se dočetla, že ano. Je mi 27 let a už od základní školy mě tento problém hodně trápí. Děkuji za informaci. S přáním hezkého dne, Kolarikova
Pavlína 22.02.2020 ‒ 16:06
Pavlína
Dobrý den, na plastické chirurgii se takovýto zákrok neprovádí. Obraťte se na pracoviště hrudní chirurgie
MUDr. Jiří Paděra 26.02.2020 ‒ 14:07
LIPOSUKCE
Dobrý den chtěla jsem se zeptat kolik by stál zákrok.Moc děkuji za odpověď.
Kateřina 22.02.2020 ‒ 00:19
Kateřina
Dobrý den, ceník je na našich stránkách. Záleží na rozsahu liposukce a způsobu liposukce.
MUDr. Jiří Paděra 26.02.2020 ‒ 14:06
Doba rekonvalescence po výměně implantatu
Dobrý den, Rada bych vedela jak dlouhá je doporučena doba rekonvalescence po výměně implantátů. Mám je 15 let, žádný problem nemám, jen už nedrží ten správný původní tvar. Rada bych je vyměnila za nové, o číslo vetsi. Chystáme se za 3 měsíce do Egypta na dovolenou. Stihla bych zákrok ještě před ni? Poprvé jsem žádné problémy neměla, vše se zahojilo rychle. Je mi 39 let, žádné zdravotní problémy ani alergie nemám. Děkuji
Monika 21.02.2020 ‒ 23:12
Monika
Dobrý den, takto jednoduše se nedá odpovědět. 15 let je dlouhá doba, která se mohla projevit i větší ztrátou pevnosti prsů a možná nepůjde jen pouze vyměnit implantát, ale bude třeba i modelovat prsa, což je operace s delší rekonvalescencí pro dovolenou.
MUDr. Jiří Paděra 26.02.2020 ‒ 14:05
Tetování na ruce s modrou tekutinou v těle též jakoby modrina bolest ruky nejspíše žil
Dobrý den, byla jsem asi před 7 měsíci u tatera a nechala jsem si udělat tetování na ruce přímo na žíly po týdnu se mi začala dělat pod tetováním modrá modřína barva, jak kdyby se mi barva dostala do těla. Tater mi řekl že to není možné byla jsem na kožním tam mi řekli že musím na lejzry nebo chirurgické odstraneni. Ale při pohybu i v klidu ruky cejtim bolest ruky jakoby žil. Tak jsem se chtěla zeptat jestli by bylo možné že by se mi mohlo něco stát s žílami nebo zánět nebo infekce. Nebo co by bylo možné s tím udělat. Děkuju za odpověď
Poláková320 19.02.2020 ‒ 20:15
Poláková320
Dobrý den, takto je velmi obtížné se k tomu vyjádřit, doporučuji se obrátit na naši dermatologii. S pozdravem Dr. Kobzík
MUDr. Pavel Kobzík 21.02.2020 ‒ 09:12
Plastika obličeje
Dobrý den, kolik Kč by mě tak dohromady stálo zvětšení lícních kostí, brady (implantáty), liposukce podbradku, zvětšení rtů (bioplastika), pak to celé završit faceliftingem a mikrodermabrází? Děkuji za odpověď.... Lízinka Žena29
Lízinka007 14.02.2020 ‒ 18:46
Lízinka007
Dobrý den, Vámi popsané operace se najednou neprovádí. Doporučuji osobní konzultaci
MUDr. Jiří Paděra 19.02.2020 ‒ 08:24
Dotaz ohledně odstranění znaménka
Dobrý den mám menší problém už delší dobu mě v okolí vagíny trápí vystouplé znaménko např. při holení a nelíbí se mi je možné ho nějak odstranit i když nejsem plnoletá? Popřípadě pokud ne tak kam se obrátit... Předem děkuji
Brambůrka 13.02.2020 ‒ 22:51
Brambůrka
Dobrý den, toto je jistě možné se souhlasem rodičů. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 18.02.2020 ‒ 13:54
Modelace prsou
Dobrý den, je mi 28 let a po větším váhovém úbytku se mi zmenšila prsa z velikosti D na velikost B, prsa nejsou úplně plná, jsou prázdná a povislá. Vážně zvažuji o modelaci prsou na Vaší klinice. Je prosím možné dosáhnout výsledku pouze podstoupením modelace prsou bez implantátů? Rozhodně nemám zájem prsa zvětšit, ale pouze zpevnit, vymodelovat. Jaká je přibližně čekací lhůta na zákrok po podstoupení konzultace? Jak často se chodí na prohlídky po operaci? Děkuji
Denisa 12.02.2020 ‒ 21:25
Denisa
Dobrý den, odpovědět správně ve Vašem případě, bez osobní konzultace je prakticky nemožné. Prosím, objednejte se k konzultaci. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 18.02.2020 ‒ 13:53
vrásky mezi obočí
Dobry den,mohli byste mne potvrdit zda skutecne na vrasky ne cele a mezi oboci funguje jen BOTOX??Chtela jsem se objednat na injekci kyseliny hylauronove,ale v jine klince mne rekli ze to nezabere,respektive jen na hodne kratkou dobu? Dekuji za odpoved, S uctou , Oxana Volker
Barvinka 11.02.2020 ‒ 13:51
Barvinka
Dobrý den, princip působení kyseliny hyaluronové a botoxu je naprosto odlišný,. Botox je nervový jed, který omezuje pohyb svalů a tím vyhlazuje drobnější vrásky tím, že kůže není stahována svaly a vypne se. Kyselina hyaluronová je pouze výplň, tedy doplní nějaký nedostatek pod kůží u hlubších vrásek. Obojí má efekt pouze dočasný, několikaměsíční.
MUDr. Jiří Paděra 12.02.2020 ‒ 12:27
Nadměrné pocení rukou a nohou
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Trpím nadměrným pocením rukou a nohou. Je vhodný zákrok metodou slim lipo? Mohu požádat o zaslání ceníku? Děkuji Veselá Petra.
Veselá Petra 10.02.2020 ‒ 18:07
Veselá Petra
Dobrý den, pokud máte na mysli liposukci dlaní a plosek nohou, tak v těchto oblastech nelze užít slim lipo.
MUDr. Jiří Paděra 12.02.2020 ‒ 12:24
zjizvená kůže okolo pupíku
Dobrý den pane doktore, chci se zeptat zda je nějaká možnost zákroku když mám v rozmezí 2 cm dokola pupíku zjzvenou /svraštělou/ kůži. Jsou to nevzhledné strie po dvou 33kg těhotenství. Byla jsem u vás na klinice na liposukci Slim Lipo, ale kůže se okolo pupíku moc nevypnula. Zajímalo by mě zda je nějaká možnost operace kromě abdominoplastiky, to mi přijde zbytečné. Kůže je nevzhledná opravdu jen kolem pupíku. Děkuji a přeji hezký den Daja
Daja 09.02.2020 ‒ 19:46
Daja
Dobrý den, pravděpodobně bez abdominoplastiky to asi nepůjde.- Odstraněním kůže kolem pupku teoreticky vznikne poměrně velký defekt, který je nutné uzavřít. A to by šlo pouze kruhovým sešitím do velikosti pupku, čímž by vznikla méně vzhledná nakrabacená část kůže.
MUDr. Jiří Paděra 12.02.2020 ‒ 12:22
plazmaterapie
Dobrý den, je mi 69 let a chtěla bych alespoň trochu omladit svoji pleť. Mám ale obavy s příliš agresivních zásahů a tak je mi nejsympatičtější plazmaterapie, event. s příměsí kyseliny hyaluronové. Může mít tato metoda účinek i v mém věku? Děkuji.
Zdena 08.02.2020 ‒ 18:12
Zdena
Dobrý den, záleží na charakteru Vaší kůže v obličeji. Objednejte se ke konzultaci při které bude vše vysvětleno
MUDr. Jiří Paděra 12.02.2020 ‒ 12:19