COVID-19: aktuální informace: Návštěva Perfect Clinic je plně bezpečná!

Video konzultace
Sjednat konzultaci / Napište nám
Zavolejte nám

Praha

Plastická chirurgie

+420 273 038 900

Estetická dermatologie

+420 225 379 110

Brno

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 513 033 763

Liberec

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 483 033 383

Přidat nový dotaz
Sklerotizace žil
Dobrý den 10/20 jsem absolvovala sklerotizaci... Velmi důkladně jsem dodržovala nošení kompresních punčoch + mazání liotonem... Stále mě zůstává viditelný tmavý pás po léčené žíle. Nyní se mě objevili žilky viz foto Prosím o radu jak postupovat dále... Mohu doložit i foto. Děkuji
Lena 08.05.2021 ‒ 20:12
Lymfodrenáž po modelaci
Dobrý den, Jsem momentálně 14dní po modelaci/zmenšení prsou. Ráda bych se zeptala, kdy mohu zase začít podstupovat např. Lymfodrenáž, ošetření LPG a podobná neinvazivní ošetření. Předem děkuji za odpověď.
Anna 06.05.2021 ‒ 14:21
Masáž zad po augmentaci - dodatek
Jedná se o masáž metodou tzv. rozvazování svalů - je to silný tlak kloubů na svaly. Zajímalo mě, zda si mohu nechat masírovat celá záda, nebo se raději hrudní části vyhnout. Děkuji.
Martina 06.05.2021 ‒ 07:03
Pigmentace
Dobrý den chtěla bych se zeptat mám od narození pigmentovou skvrnu na levé tváři už jsem vyzkoušela několik laseru a už to trvá několik let ale bohužel nic znaménko je stejné hnědé barvy 5cm na 3cm oválného tvaru hladké je možné toto znaménko nechat vyříznout nebo prosím o jinou radu děkuji za odpověď Veronika
Veronika 05.05.2021 ‒ 23:31
Zákrok
Dobrý den, zajímalo by mě jak dlouho po konzultaci je většinou zákrok. Děkuji za odpověď Hovorková
marcela 04.05.2021 ‒ 14:33
marcela
Dobrý den, čekací doby jsou různé u jednotlivých lékařů. Podrobnější informace Vám podá recepce kliniky
MUDr. Jiří Paděra 05.05.2021 ‒ 12:35
Masáž zad po augmentaci
Dobrý den, jsem 11let po augmentaci pod sval a chtěla bych se zeptat, zda je pro mne masáž bederní a hrudní páteře fyziotetapeutem zcela bezpečná. Jedná se o polohu na břiše. Děkuji za odpověď.
Martina 03.05.2021 ‒ 18:16
Martina
Dobrý den, předpokládám, že v období po operaci jste již na břiše ležela, takže spíše záleží co s Vámi bude provádět fyzioterapeut
MUDr. Jiří Paděra 05.05.2021 ‒ 12:39
Splátky
Dobrý den, mám dotaz ohledně placení plastické operace formou splátek, zda je to opravdu možné, jak uvádíte na svých webových stránkách? Děkuju za odpověď.
Zdeňka 30.04.2021 ‒ 09:20
Zdeňka
Dobrý den, placení formou splátek je možné, pokud si klient sám zařídí financovaní u nějaké společnosti poskytující půjčky. Naše klinika momentálně placení formou splátek přímo neposkytuje. Pokud je taková nabídka na našich stránkách, omlouvám se, bude opravena. Děkuji za pochopení. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 04.05.2021 ‒ 08:38
Vyjmutí silikonového implantátu
Dobrý den, manželka je původem z Thajska , před 4 roky si nechala v Thajsku udělat plastiku nosu. Tam se používá silikon. Chtěla by silikon vyjmout. Je možné, aby jste operaci provedli a jaká by byla přibližně cena? Děkuji.
Muton 29.04.2021 ‒ 20:54
Muton
Dobrý den, možné to je, pokud by šlo pouze o vyjmutí (silikonový implantát) v lokální anestezii, mohla by cena pohybovat kolem 20 tisíc Kč, v celkové anestezii je pak třeba počítat se 40 tisíci Kč. Vše se odvíjí od náročnosti výkonu, kterou dokáže posoudit lékař na osobní konzultaci. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 04.05.2021 ‒ 08:31
Padání vlasů
Dobrý den, cca měsíc mám problém s difúzním padáním vlasů, hlavně pří jejich mytí. V lednu jsem prodělala covid, pak v únoru a v březnu jsem absolvovala očkování proti Covidu a zhruba 14 dni po očkování jsem začala pozorovat vypadávání. Navštívila jsem trichologa, který mi doporučil vyčistit pokožku hlavy. To myslím, po použití šamponů a Vlasové vody se podařilo, ale vlády padají dál. Nechala jsem si ještě nabrat krev, důkladně celkové vysetreni- štítná žláza, hormony, ale vše v normě. Myslíte si, že nyní pomohla nějaká metoda u Vás. Slyšela jsem o mezoterapii, ale raději bych slyšela Vás názor. Děkuji mnohokrát a těším se na odpověď. Ilona M.
Ilona Malíková 28.04.2021 ‒ 11:46
Ilona Malíková
Dobrý den, zmíněné prodělané impulzy mohou zapříčinit krátkodobé zvýšené vypadávání vlasů. Mezoterapie určitě nic nezkazí, to je vlastně dodávání vitamínu apod. ke kořínkům vlasů, jedno sezení přijde asi na 3 tisíce, doporučuje se ovšem několikrát opakovat. Vlasová plazmaterapie je rovněž pro vypadávání vlasů vhodná, udržuje vlasy v růstové fázi, kde mají několik let být, nicméně vlasy již předurčené k vypadnutí mohou ještě vypadat, protože plazmaterapie způsobí zrychlený růst vlasů nových namísto, které staré nahradí. U nás to děla oddělení dermatologie, můžete se tam objednat na konzultaci. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 04.05.2021 ‒ 08:24
Varixy
Dobrý den, obracím se Vás s prosbou o odborný názor. Před dvěma týdny mi na IC klinice v Brně byly operativně odstraněny varixy na levé noze (v.safena - oblast vnitřní strany lýtka), přičemž údajně vše proběhlo bez problému. Nicméně, už pár dní po zákroku při převazování jsem si všimnul, že značná část žíly je stále na stejném místě a viditelná! Poněkud mě to zarazilo a přestože operující lékař při kontrole tvrdil, že přes modřiny nic nevidí, já trvám na svém. Jak bych se měl v tomto případě zachovat a na koho se obrátit pro objektivní posudek? Děkuji za Váš názor, moc si toho vážím.
Jakub 26.04.2021 ‒ 15:33
Jakub
Dobrý den, že někde větévka sapheny magny zůstala, je možné i při nekomplikovaném průběhu. Pokud žilka nemá odtok, může se ještě projizvit a zmizet. Doporučuji dále nosit kompresivní prádlo a po vymizení modřin situaci probrat na další kontrole. Není problém zbylou žilku odstranit. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 27.04.2021 ‒ 11:11
uplna obrizka hrazeno z VZP
Dobry den vedeli by ste mi poradit kam se obratit na vysetreni k zuzeni predkozky penisu , a moznosti uplnej obrizky v lokalnej nebo celkove anesteze , penisblok ,..... zajima mne moznost vyuzit verejne zdravotne poisteni VZP. Dekuji za odpoved Erich pro oblast Praha
Erich 22.04.2021 ‒ 16:49
Erich
Dobrý den, doporučuji nejlépe jakoukoliv urologii. Se zdravotními pojišťovnami smlouvy bohužel také nemáme. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 27.04.2021 ‒ 11:06
Dotaz
Dobrý den. Chci se zeptat, zda je možné odstranění žilek z očních víček? Existuje nějaká metoda? Děkuji za odpověď.
Zuzana 21.04.2021 ‒ 13:52
Zuzana
Dobrý den, odstranění je jistě možné, my ho bohužel nenabízíme. Doporučuji zkusit nějaké laserové centrum, kde jsou vybaveni pro práci v oblasti očí.
MUDr. Viktor Fiker 27.04.2021 ‒ 11:04
Vyjmutí implantátu bez modelace
Dobrý den, zvažuji u Vás tento zákrok - vyjmutí implantátu. Mám 4 roky 315 a 320 ml (původní vel E , prsa po kojení, ullžení pod žlázu) bohužel implantáty nedokážu přijmout za své a chci je vyjmout a Vaše klinika se mi moc líbí. Máte zkušenosti s tím, že není potřebná modelace ? Myslíte, že se prsa třeba po roce vzpamatují ? Ráda bych se vyhnula jizvám. Na kolik cca vyjde tento zákrok a je třeba hospitalizace delší než den ? Děkuji moc Lucie Vavřinová
Lucie 20.04.2021 ‒ 13:51
Lucie
Dobrý den, implantáty nejsou úplně malé a i doba je poměrně dlouhá. Vyjmutí implantátů je poměrně jednoduchý zákrok, ale zda se prsa ...vzpamatují... a nebude nutná modelace se takto, obzvlášť bez vyšetření nedá říci. Záleží na stavu prsů v současné době. Jistě lze implantáty vyjmout a počkat a případnou modelaci provést s odstupem.
MUDr. Jiří Paděra 21.04.2021 ‒ 08:18
Kapsulace
Dobrý den, udělala se mi kapsulace a zajímá mě, jaka je cena operace. Narazila jsem, že kapsulace se operují zdarma, nebo jen za anestezii. Jedná se o pravdivou informací.
Luca 19.04.2021 ‒ 20:42
Luca
Dobrý den, cena operace na jedné straně je 30.000, obou stran 47.000. Pokud byla ale prsa operována u nás, máte pravdu, hradíte pouze náklady na anestezii a ubytování (od 11.000Kč). Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 20.04.2021 ‒ 11:27
Obezita
Dobrý den, vím že to není úplně běžné, ale zajíma mě plastika prsou. Mam poměrně velkou asimetrii, špatne postavene bradavky a povysla prsa. Ráda bych.plastiku prsou, tak abych zůstala na své či větší velikosti, ale mám nadváhu. Dle BMI morbidní obezita, při 164 cm mám 124kg. Je taková operace realná, když nemám štíhlou postavu. Prsa respektive podprsenku nosím 90 E/F Děkuji za odpoved
Laila 19.04.2021 ‒ 19:18
Laila
Dobrý den, pokud nemáte další rizikové faktory, v zásadě to reálné je. Riziková může být pouze anestezie. Technický problém by být neměl, nicméně více Vám dokáže říci pouze lékař při osobní konzultaci. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 20.04.2021 ‒ 11:22
Dotaz na cenu
Dobry den, zajima me prosim cena za chemicky peeling, moc dekuji
Tereza 18.04.2021 ‒ 19:15
Tereza
Dobrý den, zákrok provádí PC Dermatology, podle hloubky stojí 2-3 tisíce. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 20.04.2021 ‒ 11:13
Bichectomie
Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda na vaši klinice provádíte bukální lipektomii?
Sabina 18.04.2021 ‒ 18:58
Sabina
Dobrý den, v zásadě provádíme :)
MUDr. Viktor Fiker 20.04.2021 ‒ 11:11
znaménka
Dobrý den, mněla by jsem zájem o odstranění znamének na obličeji. Chci se zeptat, jestli je to hrazeno pojišťovnou? Dekuji za odpoved.
Barbora 17.04.2021 ‒ 17:51
Barbora
Dobrý den, na naší klinice bohužel ne. Zde musíte minimálně 1200Kč za znaménko počítat. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 20.04.2021 ‒ 11:10
Příliš velká prsa po augmentaci
Dobrý den, V 12/2020 jsem podstoupila augmentaci prsou v Ostravě. Byla jsem s operujícím domluvena na menší velikosti implantátů než mi byly při operaci vloženy. Nyní 4 měs. po zákroku mi prsa připadají příliš velké, chtěla bych jejich velikost zmenšit. Kdy je pro to vhodná doba a dá se implantát pouze vyměnit, nebo se to musí spojit už s modelací ? Děkuji.
Markéta 16.04.2021 ‒ 09:55
Markéta
Dobrý den, pokud byl důvodem k větším implantátům tvar / ptóza prsů, modelace by asi byla při zmenšení vhodná. Z důvodů pouhé výměny implantátů za menší by zatím modelace být nutná neměla. Každopádně po půl roce od operace je v zásadě korekce možná. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 20.04.2021 ‒ 11:08
Bolest po liposukci
Dobrý den,jsem necelé 4 týdny po liposukci břicha a boků a břicho mě ještě bolí a řekla bych ,že je i nateklé.Vím ,že konečný výsledek můžu očekávat až po dvou měsících,ale můžu něčím podpořit hojení?Masáže léky apod. Děkuji Blažková Blažková
Milena 15.04.2021 ‒ 16:59
Milena
Dobrý den, asi jen nosit dále kompresivní prádlo a lehce masírovat. Můžete zkusit Aescin proti otokům. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 20.04.2021 ‒ 11:02
Bolest po zákroku
Dobrý den,jsem 1týden po operavi varixů DK metodou EVLA,od začátku nosím kompresivní punčochy 24hodin denně a trápí mne bolest nohou,která se nezmenšuje.Modřiny se hojí,to je patrné,není nic zarudlé ani oteklé,ale pokud neležím,tak nohy opravdu bolí.Je to normální průběh hojení?A kdy bych asi mohla čekat úlevu?Děkuji za odpověď.
Michaela 14.04.2021 ‒ 09:58
Michaela
Dobrý den, pokud hojení podle Vás neprobíhá adekvátně podle předchozích konzultací a vysvětlení operatérem, doporučuji kontrolu.
MUDr. Jiří Paděra 14.04.2021 ‒ 19:32
Platba na splatky
Dobrý den chtěla jsem se zeptat na splatkový kalendář a jednorázovou platbu. Děkuji
Renáta 11.04.2021 ‒ 09:49
Renáta
Dobrý den, financovaní operací na splátky bohužel nemůžeme zajistit. V takové situaci si klientky zajištují financovaní samy. Po sjednání termínu operace je nutné uhradit zálohu a zbylou částku musí uhradit nejpozději v den nástupu na kliniku. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 13.04.2021 ‒ 10:07
Modelace prsou
Dobrý den , chtěla jsem se zeptat na modelaci a zpevnění povislých prsou je mi 53 let, zda se používají u těchto zákroků i implantáty a jaká by byla popřípadě cena, zda je možná konzultace na klinice v Liberci. A jestli je možný zákrok i přesto že se léčím na revmatoidní artritidu ( biologická léčba ) Děkuji za informace Monika Linková Jablonec nad Nisou
Monika Linková 08.04.2021 ‒ 14:12
Monika Linková
Dobrý den, revmatoidní artritida je jisté riziko, nicméně operace je možná. Samotná modelace stojí cca. 52000Kč + náklady na kompresivní prádlo a ubytování v rámci několika tisíc Kč. V případě vložení implantátů, se cena navyšuje v zásadě jen o implantáty, tedy 2x 16.400Kč v případě kulatých implantátů). Konzultace v Liberci je samozřejmě možná. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 13.04.2021 ‒ 10:26
Zmenšení prsou
Dobrý den mám dotaz ohledně zmenšení prsou.Jsem v plném invalidním důchodu po těžkém infarktu ,jde o narkozu zda bude možná při této operaci?Předem děkuji za vaši odpověd s přáním hezkého dne.
Yveta 07.04.2021 ‒ 02:23
Yveta
Dobrý den, každá celková anestesie přináší určitá rizika a je na zvážení internistou, který provádí předoperační vyšetření, zda je Váš zdravotní stav pro toto vhodný.
MUDr. Jiří Paděra 07.04.2021 ‒ 07:53
Funkce bradavek
Dobry den, zajimalo by me, zda bradavky po operaci funguji na "stejnem" principu jako bradavky zdrave? Zda reaguji na zimu, vzruseni nebo zda zustavaji stale vystouple? Dekuji.
Renata 04.04.2021 ‒ 10:12
Renata
Dobrý den, v tomto směru by funkce bradavek / dvorců neměla být narušena. Operace je založena na přerušení mlékovodů pod bradavkou, řezy na dvorci jsou malé, tedy inervace a funkce kontrahujícího svalu je dotčena jen minimálně. Fungují tedy jako zdravé, nejde o bradavky nově vymodelované. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 06.04.2021 ‒ 18:26
Odstranění tetování
Dobrý den, jak prosím probíhá chirurgické odstranění tetování a jaká je přibližná cena? Děkuji, Hertelová.
Michaela 29.03.2021 ‒ 16:50
Michaela
Dobrý den, odstranění laserem provádí naše dermatologické oddělení. Pokud chcete tetování doslova vyříznout a je větší než 5cm, musíte počítat se 7500 Kč. Konkrétně Vám dokáže cenu říct pouze lékař na konzultaci, podle umístění a velikosti. Také můžete poslat fotku na naši pražskou recepci, která může cenu z lékařem zkonzultovat. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 30.03.2021 ‒ 07:55
Druh implantátů
Dobrý den, měla bych zájem o modelaci - zvětšení prsou. Ráda bych se informovala jaké implantáty používáte. Byly mi doporučeny například implantáty Mentor, ale vím, že je spousta jiných druhů. Které konkrétně používá vaše clinika? A pokud bych mohla ještě jednu otázku, jaké jsou u vás čekací doby na operaci? Děkuji
Alice 29.03.2021 ‒ 15:11
Alice
dobrý den, v zásadě používáme výhradně mentor, nicméně polytech včetně B-Lite máme také v nabídce. Čekací doba je asi od měsíce do 4 měsíců, podle operatéra, případně, jak se místa uvolní, pokud někdo operaci musí zrušit. Přesně Vám to dokáže říci naše pražská recepce. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 30.03.2021 ‒ 07:52
Preaurikulární výrůstek
Dobrý den, můj syn ( 3tydenni miminko ) má preaurikulární výrůstek u ucha. Chtěla bych se zeptat zda, jak a v jakém věku se u vás dají odstranit tyto výrůstky?
Tereza 26.03.2021 ‒ 13:34
Tereza
Dobrý den, u nás je možné klienty v dětském věku operovat pouze v lokální anestezii. To znamená, jakmile je dítko schopné vydržet zákrok v místním znecitlivění, tedy bez narkózy, což bude ještě ve Vašem případě pár let trvat. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 30.03.2021 ‒ 08:56
Cena
Dobrý den, uvažuji o operaci ocnich víček nahoře i dole a chtěla jsem se zeptat ohledně ceny. Uvádíte od 26.000 Kc a me zajímá, co cenu navyšuje. Je to dáno i tím, zda se bere méně nebo více kůže? Nebo čím? Cena od 26.000 mi moc neřekne. Aby to pak nebylo třebaeba 40.
Jani 24.03.2021 ‒ 17:27
Jani
Dobrý den, Nikoliv. Cena je 26000. V případě třeba předpokladu delší a náročnější operace , třeba při opětné operaci, nebo u komplikovaného pacienta, může lékař cenu navýšit, ale to je předmětem osobní konzultace a posouzení nálezu.
MUDr. Jiří Paděra 24.03.2021 ‒ 19:05
Strunovitá jizva po operaci horních víček
Dobrý den, jsem 6 týdnů po operaci horních víček. Už po 3 týdnech se mi to nezdálo dobré. V koutcích očí jsem měla jako by blány, u jednoho oka už jakž takž zmizeli, není to tedy ulně ono a u druhého je to děsný. Vystouplá jizva, blánu až k nosu a stále mě řeže v oku. Včera jsem šla za chirurgem který operaci dělal a říkal že mám strunovitou jizvu, ať ještě masíruji, že by to mohlo povolit. Řeže mě tam prý ta jizva. Pokud to nepomůže tak prý Z plastika. Nejsem si jistá zda ještě k němu mám jít. Můžete mi prosím napsat zdali je možné že se to ještě spraví a pokud ne, co obnáší Z-plastika? Rekonvalescence po opravě? je možné se na opravu domluvit u Vás a kolik by to stálo? Moc děkuji za odpověď
Martina 24.03.2021 ‒ 11:04
Martina
Dobrý den, předně 6 týdnů po operaci je velmi krátce. Stabilizace jizev může trvat i několik měsíců a masáže jsou v té době hodně důležité. Co obnáší Z plastika je takto k popsání trochu složitější, znamená uvolnění a prodloužení jizvy bohužel dalším řezem, tedy z kosmetického hlediska zvětšení jizvy, ale předpokládám, že to bylo při kontrole vašim chirurgem vysvětleno.
MUDr. Jiří Paděra 24.03.2021 ‒ 12:28