DŮLEŽITÉ: Prosíme všechny, aby se při návštěvě kliniky prokázali platným potvrzením v souvislosti s nemocí COVID-19 (neg. PCR test/prodělané onemocnění/očkování). Děkujeme za pochopení.

Sjednat konzultaci / Napište nám
Zavolejte nám

Praha

Plastická chirurgie

+420 273 038 900

Estetická dermatologie

+420 225 379 110

Brno

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 513 033 763

Liberec

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 483 033 383

+
Přidat nový dotaz
Výplně
Dobrý den, bohužel se mi nedaří najít konkrétní názvy silikonových implantátů, které při augmentaci používáte. Můžete mi napsat jména, prosím? Máte také v nabídce výplně s polyuretanovým povrchem? Děkuji
Zája 02.12.2021 ‒ 13:01
Úprava deformace dolní čelisti
Dobrý den, měla bych dotaz, zdali u Vás provádíte úpravu tvaru dolní čelisti např. pomocí implantátů. Po úraze mám na dolní čelisti deformaci a ráda bych to nějak řešila. Děkuji a jsem s pozdravem Nováková
Nováková 23.11.2021 ‒ 13:39
Nováková
Dobrý den, tuto operaci provádíme. Doporučuji osobní konzultaci, případně zaslání fotografií na naší recepci. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 24.11.2021 ‒ 19:52
Dva zákroky při jedné operaci
Dobrý den,10.12.2021 mám podstoupit revizi implantátů,je možné současně provést operaci spodních víček?!Pokud ano, mám operaci přiobjednat?Také jsem se chtěla zeptat,jestli požadujete v den operaca PCR test,abych si ho popřípadě zajistila, očkovaná jsem.Dekuji
Eva 21.11.2021 ‒ 07:31
Eva
Dobrý den, ohledně Covid-testu se prosím obraťte na recepci, ta by měla mít aktuální informace - podmínky se jistě do té doby ještě změní. Recepce objednané klienty samozřejmě včas o případných změnách informuje a týden předem vždy klienty kontaktuje. Přiobjednat víčka možné jistě je. Buď kontaktujte recepci, nebo přímo Vašeho lékaře. Pokud Vás nebude chtít znovu vidět, jistě uvítá alespoň fotografii přes WA nebo mail. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 24.11.2021 ‒ 19:47
liposukce stehen
Dobrý den, 8.1.2022 jsem objednaná na plastiku břicha a chtěla bych se Vás zeptat, zda je možné současně s tímto zákrokem podstoupit liposukci stehen a pokud ano, zda je ještě možnost z časových důvodu si tento zákrok přiobjednat. Moc děkuji za informaci a přeji klidný den Doubková Jana
Jana Doubková 18.11.2021 ‒ 11:10
Jana Doubková
Dobrý den, to samozřejmě možné je a pravděpodobně i za zvýhodněnou cenu oproti samostatné liposukci stehen. Určitě se obraťte na recepci nebo přímo na lékaře, s nímž máte operaci sjednanou. Je možné, že bude chtít Vaše stehna před operací ještě vidět.. třeba alespoň fotografii přes WA. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 24.11.2021 ‒ 19:20
Zašití roztažených dírek
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na kolik cca vyjde zašití obou ušních dírek po tunelu.. V jedné dírce bylo 18mm a ve druhé 13mm.Děkuji
Týna 15.11.2021 ‒ 22:41
Týna
Dobrý den, doporučil bych osobní konzultaci a nechat si vysvětlit, jaké jsou možnosti sešití. V závislosti na velikosti otvoru dojde vždy k deformaci ušního lalůčku proti normálnímu stavu. Což je velmi důležité vědět.
MUDr. Jiří Paděra 17.11.2021 ‒ 19:47
možnost reoperace
Dobrý den, prosím je možné se k Vám objednat na konzultaci ohledně reoperace nepovedené operace horních víček? Po jak dlouhé době od operace je možná reoperace? děkuji
Zdenka 10.11.2021 ‒ 13:27
Zdenka
Dobrý den, ke konzultaci můžete kdykoliv. Dále potom záleží na stavu víček a ev možnosti korekce
MUDr. Jiří Paděra 12.11.2021 ‒ 09:08
Brow lift
Dobrý den, chci se zeptat, zda u vás na klinice také řešíte pokles obočí metodu ” Brow liftu” (bohužel odstranění převislé kůže na horních víčkách problém zcela neřeší) a jaká je eventuálně cena. Děkuji za odpověď. Jitka
Jitka 09.11.2021 ‒ 19:57
Jitka
Dobrý den, Brow Lift není metoda, ale označení operace - zvednutí obočí. A to se může řešit různými postupy. K zhodnocení je nutná osobní kontrola
MUDr. Jiří Paděra 12.11.2021 ‒ 09:06
Solárium
Dobrý den, po jaké době je možné navštěvovat solárium, když si člověk zakryje obličej? Děkuji.
Petra 05.11.2021 ‒ 19:58
Petra
Dobrý den, pokud si obličej zakryjete a Vás lékař nebude proti, můžete do solária už po šesti týdnech. Ideálně ovšem doporučuji až po třech měsících. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 08.11.2021 ‒ 09:15
Mamograf
Dobrý den, po jaké době, od operace, lze podstoupit mamografické vyšetření. Děkuji Mojžišová
Gaba46 04.11.2021 ‒ 10:44
Gaba46
Dobrý den, pokud je to možné, upřednostňuje se ultrazvuk, nicméně pokud je k mamografu důvod, ne dříve něž čtvrt roku po operaci. Čím později, tím lépe bude implantát v prsu fixovaný. Samotný implantát mamograf nijak nepoškodí. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 08.11.2021 ‒ 09:08
Zkrácený horní ret, vyvýšená horní čelist než Dolní.
Pri dovření mám nepřirozenou bradu (napinam kůži a bolí) a nejsem spokojená s vadou. (Fotky mam,kde dát prosím.) Stálý vzhled viditelných předních zubů a dásně. Chci vědět co to může být a proč to mám. Je to nefér, chci vypadat normálně. Prosím o radu
Marketa27 04.11.2021 ‒ 08:40
Marketa27
Dobrý den, Vaše trápení zní spíše jako dotaz na stomatochirurga či čelistního chirurga, obrátil bych se spíše tam. Fotky ale můžete poslat emailem na naši recepci ke zhodnocení, jestli jsme schopni Vám u nás nabídnout alespoň nějaké řešení. Nicméně každý jsme jiný, ne každá odchylka musí být hned vada k řešení. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 08.11.2021 ‒ 09:22
Ucpané tepny
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je pro mne vhodná operace nosu, když trpím na ucpané tepny (chodím s tím i každé 2 týdny na lymfodrenáže), popřípadě jestli to lze nějak řešit prášky, abych na operaci mohla jít. Děkuji za odpověď. M.
Markéta 29.10.2021 ‒ 11:30
Markéta
Dobrý den, nevím, které onemocnění tepen vyžaduje lymfodrenáže, natožpak jestli je to možné řešit medikamenty. Doporučuji se obrátit na lékaře, který Vám "ucpané tepny" diagnostikoval, zda by pro Vás operace znamenala nějaké riziko. Osobně v tom problém nevidím. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 02.11.2021 ‒ 17:18
Nachlazení
Dobrý den, měla bych podstoupit zvětšení prsou, ale spustila se mi rýma. Jsem bez teplot, kašle apod. Na léčení mám ještě 6 dní. Pokud rýmu zaléčím mohu operaci podstoupit?
Maga 29.10.2021 ‒ 05:50
Maga
Dobrý den, měla byste být 2 týdny před operací bez jakýchkoliv příznaků nachlazení. Pokud nebudete úplně fit, pravděpodobně Vás pošle anesteziolog domů bez operace. Doporučuji kontaktovat recepci, případně Vás spojí s anesteziologem. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 02.11.2021 ‒ 17:15
Abdominoplastika hrazená pojišťovnou
Dobrý den , jsem po 4 dětech a mám rozestup břišních svalu. Chtěla bych podstoupit Abdominoplastika , zda by bylo možné aby to hradila pojišťovna ? Děkuji moc za reakci
Monaliza 26.10.2021 ‒ 13:29
Monaliza
Dobrý den, operaci rozestupu břišních svalů - diastasu by měla hradit zdravotní pojišťovna. Ale současně záleží i na jiných faktorech.
MUDr. Jiří Paděra 27.10.2021 ‒ 20:06
zvětšení pozadí vlastním tukem
dobrý den, prosím měla bych dva dotazy: 1) mám jizvu na prsu. ráda bych ji ošetřila laserem, aby vypadala lépe. podstoupila jsem zvětšení prsu tukem. za jak dlouho po zvětšení je možné laser použít,aby to nějak nenarušilo výsledek zákroku (nějak nepoškodilo přenesený tuk či tak něco:) děkuji 2) ráda bych zvětšení pozadí vlastním tukem. lze to provést i v lokální anest? odebírané místo by byly záda, možná k tomu paže. je cena vyšší když je to ze dvou oblastí? provádí se zákrok i Brně? děkuji
monika 24.10.2021 ‒ 16:40
monika
Dobrý den, 1) jsou různé lasery (k urychlení vyzrávání jizvy časně po operaci a jiné ke korekci nevzhledné zralé jizvy) a v zásadě vliv na výsledek operace nemají 2) transfer tuku do hýždí (citlivá oblasti) v lokální anestezii nedoporučuji, operace by tedy probíhala spíše v Praze v celkové anestezii. Standardně je z více lokalit cena vyšší, nicméně záleží zhodnocení náročnosti operatérem - tedy nemusí se cena lišit. Osobní konzultace v Brně je samozřejmě možná. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 26.10.2021 ‒ 14:54
Test
Dobrý den. Před operaci k vám musím mít test - stačí antigenní z odborového místa nebo musí byt pcr? Bohužel změnili dobu trvání testu, pre operaci bych musela na pcr 2 dny před operaci (na výsledek mají až 48 hodin čas), poté budu ubytovana v hotelu, tudíž už by pcr test nebyl platný, a den po operaci na test zřejmě jít nemohu. Stačí tedy antigenní test? Děkuji :)
M. 23.10.2021 ‒ 20:53
M.
Dobrý den, stačí antigenní. Pokud si nebudete jistá, kontaktujte recepci. Jistě je také možnost provedení antigenního testu přímo u nás na klinice. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 24.10.2021 ‒ 18:49
zmenšení prsou u ženy s chronickým onemocněním
Dobrý den, vím že plastický chirurg asi nejraději operuje zcela zdravé ženy, ale trápí mě velká nevzhledná povislá prsa a působí mi docela mindrák. Chci se zeptat je možné provést zmenšení prsou, když trpím autoimunitní poruchou (v současné době dlouhodobě roky stabilizována a bez medikace), je problém občasný výskyt cyst v prsu? Mám při svém zdravotním stavu vůbec šanci, že mě zodpovědný chirurg přijme a pomůže mi zvednout sebevědomí a konečně se nestydět i sama před sebou při pohledu do zrcadla? Mám vůbec vybírat chirurga nebo sen o plastice v mém případě je pouze sen a všichni mě odmítnou? Děkuji za odpověd
Lenka 15.10.2021 ‒ 19:27
Lenka
Dobrý den, pokud máte autoimunitu pod kontrolou, nemusíte se bát. Cysty v prsech jsou běžné, nicméně před operací je vždy vhodné mamografické či sonografické vyšetření. Zda jste k operaci dostatečně zdravá, Vám možná dokáže říci i Váš praktický lékař. Nemyslím si, že by Vás kolegové odmítali na základě Vašeho zdravotního stavu. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 20.10.2021 ‒ 02:42
Zvětšení prsou vlastním tukem
Dobrý večer, zvažuji zvětšení prsou vlastním tukem a chtěla bych se Vás zeptat na cenu, pokud by zákrok obsahoval velkou liposukci ( břicho, boky, stehna). Mám ještě jeden dotaz a to zda se ze zmíněných partií odsává pouze množství tuku, které se použije pro zvětšení prsou, nebo zda se odsává tuku více. Předem moc děkuji a přeji hezký večer Vládí
Vládí 12.10.2021 ‒ 21:45
Vládí
Dobrý den, odsávání probíhá tak, aby výsledek liposukce, bez ohledu na aplikaci tuku byl dobrý. Zda je ve Vašem případě možné nebo vhodné aplikovat do prsou tuk, lze říci až po osobní konzultaci.
MUDr. Jiří Paděra 13.10.2021 ‒ 07:58
Botox
Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat zda lze pod oči aplikovat botox. Bylo mi řečeno že pod oči není vhodný, že mohu vniknout boule či nerovnosti... Mám již pod očima výplně kyselinkou hyaluronovou z důvodu velkých propadů pod očima. Momentálně již propady pod očima nejsou avšak stále pod očima mám drobné vrásky a když se usměji pokožka se ještě více nakrabatí. Chtěla bych se tedy zeptat na Váš názor. Děkuji
Jaroslava 12.10.2021 ‒ 00:04
Jaroslava
Dobrý den, vždy je třeba řešit vše na základě aktuálního stavu u konkretního pacienta. Objednejte se ke konzultaci a vše proberte s lékařem
MUDr. Jiří Paděra 13.10.2021 ‒ 07:56
Rozdrceny kloub
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli je možné nebo spíš jestli existuje nějaká endoproteza nebo něco tomu podobného co dokáže nahradit kloub na ruce?Konkrétně pěstní kloub u malíčku. Mám ho rozdrceny a ty malinké kousky srostly tak jak se rostristili a k tomu se mi zlomila kost těsně za kloubem a ten kloub srostl zespodu jako by směřoval dolů, ale ostatní pěstní klouby mám rovně, směřující dopředu... Omlouvám se jak jsem to bláznivě popsal, ale nemám RTG snímek, tak snad je to dostatečně srozumitelné... Předem děkuji za odpověď.
Luis 10.10.2021 ‒ 22:04
Luis
Dobrý den, endoprotézy pro klouby prsů sice existují, nicméně nejsou úplně srovnatelné s endoprotézou kolen. Jestli má o něčem takovém vůbec smysl uvažovat, musí zhodnotit zkušený chirurg ruky podle RTG, hybnosti a případné bolestivosti. Určitě to nespadá pod estetickou chirurgii. Doporučuji konzultaci např. ve Vysokém nad Jizerou, nebo na některém z vyšších pracovišť plastické chirurgie s chirurgií ruky. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 11.10.2021 ‒ 11:30
Neschopenka
Dobrý den, v lednu jdu na vaši kliniku na operaci. Chtěla bych se jen zeptat, zda vystavuje neschopenku, nebo mi ji má vystavit prakticky lékař. Děkuji :)
M 09.10.2021 ‒ 14:12
M
Dobrý den, neschopenku bohužel opravdu vystavit nemůžeme. Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 11.10.2021 ‒ 11:20
Rhinoplastika
Dobrý den. Za cca půl roku mě čeká rhinoplastika pod celkovou anestezii. U jedné influencerky jsem četla, že se před operaci picha injekce do konecniku. Je to pravda? Jak často se chodí po operaci na kontroly? Je nutné kontroly absolvovat v Praze? Děkuji
Monča 05.10.2021 ‒ 16:07
Monča
Dobrý den, sice neuvádíte kde budete operována, ale pokud již máte termín, předpokládám, že jste absolvovala osobní konzultaci s konkretním lékařem. Kontroly by měly být prováděny tímto lékařem a tedy na pracovišti, kde operace proběhla, případně dle domluvy s operatérem. Pokud máte jakékoliv nejasnosti a otázky k operaci, obraťte se s důvěrou na vašeho lékaře nikoliv na ...jednu influencerku.
MUDr. Jiří Paděra 05.10.2021 ‒ 20:40
Posun rtu
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli děláte posun rtu pro omezení gummy smile? Nejde mi sem vložit odkaz, ani obrázek, nicméně po zadání "lip repositioning" do vyhledavače vám to vyjede. Jaká by případně byla orientační cena? Děkuju.
Dotaz 30.09.2021 ‒ 22:12
Dotaz
Dobrý den, příčiny a řešení gummy smile jsou různé a je tedy vhodné vyšetření a plánovaní stomatochirurgem. Pokud jste pro lip repositioning vhodná, může ho provést jakýkoliv zkušený chirurg, nicméně my tento zákrok bohužel neprovádíme. Korekci botulotoxinem samozřejmě v nabídce máme. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 05.10.2021 ‒ 12:02
zkrácení prstů na noze
Nevím,co ví pan doktor Frajer o zkracování prstů na noze,asi nic,protože píše,že se zkrácení neprovádí.Samozřejmě ano!!!
Daniela 30.09.2021 ‒ 17:28
Daniela
Dobrý den, nevím kdy a v jakém kontextu jste s doktorem Frajerem diskutovala na téma zkracování prstů na nohou, ale zcela jistě toho ví o této problematice víc než Vy. Zkrácení prstů je výkon s trvalými následky ztráty konečných článků, tedy i nehtů jakožto opory nohou při chůzi a nelze je provádět bez jasné a závažné indikace, tedy nikoliv z kosmetických důvodů. Pokud máte informace, že se toto běžně provádí, bez problémů se obraťte na Vaše pracoviště
MUDr. Jiří Paděra 30.09.2021 ‒ 21:49
Dotaz a konzultace
Dobrý den, chtěla bych si nechat upravit ušní lalůčky, tzn. zkrátit. Uši již mám v mladí "přišité", teď mě, bohužel, trápní jejich velikost. Proto uvažuji o zkrácení ušních lalůčků. Děkuji za info Dasha
Dasha 29.09.2021 ‒ 14:01
Dasha
Dobrý den, možné to je, nicméně ke zhodnocení techniky, náročnosti a s tím související ceny je nutná osobní konzultace. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 05.10.2021 ‒ 11:41
Omlazení krku
Provádíte prosím ošetření vrásek na krku - botoxem nebo výplněmi kys. hyaluronovou, případně jinou metodou? Děkuji
Lilien 28.09.2021 ‒ 12:54
Lilien
Dobrý den, ano provádíme. Objednejte se na dermatologii
MUDr. Jiří Paděra 29.09.2021 ‒ 13:36
podbradek
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak by se dalo řešit odstranění ,,druhé brady" a pokleslých koutků v 50-ti letech. Děkuji Blanka
Blanka 28.09.2021 ‒ 11:14
Blanka
Dobrý den, pokud není kůže v nadbytku, lze pouze odsátím tuku. Jinak asi pouze operace face a neck lift.
MUDr. Jiří Paděra 29.09.2021 ‒ 13:35
Tvrdý podbřišek pod jizvou
Dobrý den , prosím o radu. Jsem 3.týdny po abdominoplastice , v čentě liposukce a posunutí pupíku.Zůstavá mi tvrdý a necitelný podbříšek , v místě , kde byl drén , po vyndaní po 2.dnech tekutina odešla samovolně dirkami po drénu ale okolo jizvy , to mám stále tvrdé , vypouklé.Je třeba tomu nějak pomoci.? Velice Vám děkuji za názor.Martina.G
Martina 28.09.2021 ‒ 10:37
Martina
Dobrý den, samozřejmě optimální by byla kontrola u operatéra, který vyloučí infekci, zhodnotí množství nahromaděné tekutiny v ráně a případně provede odsátí tenkou jehlou. Co popisujete, nevypadá nijak nestandardně či nebezpečně, je to přechodný stav. Pokud bude otok narůstat, budete cítit přelévání velkého množství tekutiny, bude narůstat bolestivost a zarudnutí, určitě lékaře vyhledejte. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 28.09.2021 ‒ 23:17
Cena
Dobrý den, chci se zeptat, zda je cena zákroku (v mém případě rhinoplastiky) vyšší než standardní dle ceníku, pokud je od vedoucího lékaře MUDr. Kufy? Děkuji.
Nikol 25.09.2021 ‒ 10:40
Nikol
Dobrý den, ano, u Dr. Kufy platíte příplatek za vedoucího lékaře ve výši 4000 Kč. Jinak je cena operace u všech lékařů stejná. Cena operace nosu se odvíjí podle náročnosti od 21.000 Kč za úpravu chrupavek špičky nosu v lokální anestezii až do 90.000 Kč za rekonstrukční výkon v celkové anestezii. Standardně se cena pohybuje 45-50.000 Kč. Zdraví Viktor Fiker
MUDr. Viktor Fiker 28.09.2021 ‒ 23:07
Čekací doba na rhinoplastiku
Dobrý den, jak dlouhá je čekací doba na rhinoplastiku v Brně? Ráda bych ji podstoupila v lednu, kdy je tedy nejvhodnější objednat se na konzultaci?
Martina 18.09.2021 ‒ 08:05
Martina
Dobrý den, konzultovat možno kdykoliv podle objednání. Vlastní operace se provádějí pouze na klinice v Praze
MUDr. Jiří Paděra 22.09.2021 ‒ 08:03
SuneKos 200
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda ve Vaší klinice využíváte preparát na omlazení SuneKos 200? Předem děkuji za odpověď.
Vladyslava 17.09.2021 ‒ 12:10
Vladyslava
Dobrý den, nevyužíváme.
MUDr. Viktor Fiker 21.09.2021 ‒ 23:27