Praha

Plastická chirurgie

+420 273 038 900

Estetická dermatologie

+420 225 379 110

Brno

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 513 033 763

Liberec

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 605 201 155

+
Přidat nový dotaz
Autoimunitní onemocnění a transplantace vlasů
Dobrý den, syn 21 let, před 2 lety mu začaly vypadávat vlasy( dědičné v rodině), nyní má vlasy již pouze na bocích a vzadu hlavy, má zvýšenou funkci štítné žlázy, bere denně letrox 50. Jinak je zdravý. Může absolvovat transplantaci vlasů? Děkuji Vitásková
Gabriela 11.06.2024 ‒ 14:30
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, vhodné je osobní vyšetření u našeho specialisty a na závěr bude doporučen postup .
MUDr. Jiří Paděra 11.06.2024 ‒ 21:18
Je potřeba modelace?
Dobrý den, uvažuji nad vyjmutí prsních implantátů, velikost 280 ml anatomy. Operace byla v srpnu 2015. Velikost prsou před zákrokem mezi A-B, spise A. Zajímá mě, zda bude po vyjmutí implantátů nutná modelace? Děkuji.
Lenka 10.06.2024 ‒ 09:44
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, krom velikosti prsů před zákrokem je stejně důležitá i velikost prsů po zákroku. Je možné že ano, ale bez osobní konzultace a vyšetření se takto odpovědět nedá.
MUDr. Jiří Paděra 10.06.2024 ‒ 11:41
Botox nefunguje
Dobry den, pred mesicem jsem byl na botoxu cela a po mesici mam vsechno stejne a svaly normalne pohybuji. Jen jsem lehci o penize. To mi tam doktorka napichala vodu?
Jirka 02.06.2024 ‒ 22:00
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, na to se asi budete muset zeptat paní doktorky.
MUDr. Jiří Paděra 04.06.2024 ‒ 19:45
Chtela bych si nechat došít prostředníček a prstenicek na levé ruce
Dobrý den chci se zeptat je mi 14 mam useknuty 1 koneček na 2 prstu dalo by se to nějak došít a pokud ani tak kolik by to stala mám to od svých 2 let dekuji Tájková
Vanessa 29.05.2024 ‒ 23:13
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, amputované části prsů se dají přišít do 6 hodin po úraze. Později nikoliv. Jinak se dá provádět náhrada, která ale je poměrně složitá a jistě není funkční z hlediska pohybů článku prstu. Naše klinika se ale tomuto nevěnuje.
MUDr. Jiří Paděra 30.05.2024 ‒ 09:43
Stehy
Dobrý den . Dne 16.5. Jsem byla na kontrole po modelaci prsou . Pan doktor řekl ,že ty viditelné stehy mužů i já sama vytáhnout . Ale bojím se aby když zatáhnu tak aby se neurval steh a zbytek nezůstal někde ve vnitřní poprsí . Jak mám postupovat ? Ty vnější vím ,že se sami vstřebají. Předem děkuji za zpětnou vazbu .
Michaela Noskova 26.05.2024 ‒ 11:45
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, v případě komplikací je lépe přijít na kontrolu osobně
MUDr. Jiří Paděra 29.05.2024 ‒ 08:41
opakovaný lifting
Dobrý den, prosím, chtěla bych se zeptat, zda provedení nějakého mírnějšího liftingu (např. ponytail) nemůže nějak kontraindikovat provedení razantnějšího liftingu v budoucnosti. Zda např. jizvy nebrání dalšímu zásahu do kůže apod. Jde mi o to, jestli je lepší podstoupit lifting i v mladším věku a později znova, nebo se raději zaměřit na neinvazivní metody a podstoupit jeden razantnější lifting ve starším věku. Děkuji.
Marie 21.05.2024 ‒ 17:02
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, operace obličeje se provádějí i opakovaně i když jistě následná operace v terénu předchozích jizev je jistě náročnější. V mladším věku je důležité, zda je již operace vhodná.
MUDr. Jiří Paděra 22.05.2024 ‒ 18:46
Posunutí čelistí
Dobrý den, Mám dotaz, jestli provádíte také na vaší klinice ortognátní operace (posunutí horní a dolní čelisti), nebo pouze operace bradového výběžku. Děkuju za odpověď.
Žaneta 18.05.2024 ‒ 14:05
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, na naší klinice jsou prováděny obě varianty.
MUDr. Jiří Paděra 21.05.2024 ‒ 11:56
Tukova bulka na špičce nosu
Dobrý den,mám malou asi tukovou bulku na špičce nosu,někdy se malinko zvětšuje.Bylo by ji možné ji odstranit aby tam nezůstala jizvička a pokud ano tak co nejdříve?Děkuji
Jaroslava Lupačová 14.05.2024 ‒ 19:07
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, bez vyšetření vám nikdo neodpoví o co se jedná ani jakým způsobem to lze odstranit. Ale pokud se bude odstraňovat chirurgicky, tedy vyříznout, bez jizvy to jistě nepůjde.
MUDr. Jiří Paděra 15.05.2024 ‒ 09:24
Masáž jizev
Dobrý den. Stalo se mi, že při tlakové masáži jizvy mi jakoby louplo/křuplo v jizvě. Dělám něco špatně? Nebo mohlo se tím něco pokazit? Děkuji za odpověď
Petra 14.05.2024 ‒ 18:45
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, pokud nedošlo k nějaké změně na operované krajině či v jizvě , tak se asi nestalo nic. Ale bez posouzení stavu jizvy se nedá odpovědět.
MUDr. Jiří Paděra 15.05.2024 ‒ 09:23
Cvičení
Dobrý den, chci se zeptat pokud se po liposukci budu cítit dobře je možné se k cvičení vrátit i po 14dnech od zákroku? Pokud ne zajímají mě jaké důvody to omezují děkuji
Lucie 14.05.2024 ‒ 07:50
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, záleží jaké partie byly odsáty, jak velká liposukce byla provedena, jaké cvičební.... Ale na to vám musí odpovědět váš operatér.
MUDr. Jiří Paděra 15.05.2024 ‒ 09:21
Facelift reoperace
Dobrý den jsem po minifaceliftu ,výsledek není uspokojivý .Je možnost reoperace či provést zákrok ve střední části obličeje .Děkuji
Miri 12.05.2024 ‒ 13:09
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, k odpovědi není mnoho informací. Je důležité jaký rozsah zákroku, kdy byl proveden a jistě i současný stav obličeje. Takže nutné je osobní vyšetření
MUDr. Jiří Paděra 15.05.2024 ‒ 09:20
Je u vás SRS MtF hrazné pojišťovnou?
Dobrý den, ptala jsem se v Mediolu u pana MUDr. Turčana jestli jsou operace hraznené operace i na soukromých klinikách, bylo mi řečeno že prý ano. Chtěla bych si tedy tuto informaci ověřit přímo u vás. Děkuji a přeji hezký den.
Monika 09.05.2024 ‒ 20:23
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, tyto typy zákroků po příslušných schváleních jsou hrazené ze zdravotního pojištění, ale vámi oslovené pracoviště musí být s pojišťovnou ve smluvním vztahu. Pokud nemá pracoviště smlouvu, nelze ani požadovat po pojišťovně úhradu.
MUDr. Jiří Paděra 10.05.2024 ‒ 09:05
Přetrvávající bolesti břicha 7 měsíců po operaci
Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, zda je normální, že mě břicho bolí i téměř 7 měsíců po operaci (17. 10. 2023). Abych to tedy upřesnila: břicho od pupíku dolů je víceméně necitlivé (když přejedu po této oblasti prsty, nic necítím - zřejmě se ještě neinervovala a obávám se, že už se tak asi ani nestane), zato od pupíku nahoru mě na omak, i velmi lehký, štípe a poměrně často pociťuji bodavou bolest (štípání jakoby na povrchu, na kůži, bodavá bolest už je vnitřní). Pro úplnost ještě uvedu, že jsem podstoupila jen suturu diastázy (4-5 cm) a úpravu pupeční kýly, jsem štíhlá, břicho bylo bez nadbytků kožních i tukových. Klidový režim, kdy jsem opravdu prakticky jen ležela, jsem dodržovala po dobu 6 týdnů, pak jsem velmi pozvolna vplula do pracovních povinností (mám sedavé zaměstnání), pás jsem nosila více než 2 měsíce. Vše se hojilo dobře, bez zánětů, seromu nebo nekrózy. Zajímalo by mě, zda se jedná o nějakou patologii nebo běžný problém po této operaci a zda (a kdy) mohu očekávat, že se to někdy zlepší. Velice děkuji, AŠ
Andrea 09.05.2024 ‒ 15:20
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, stabilizace jizev po operaci může trvat různě dlouhou dobu. Ke kvalifikované odpovědi by byla nutná osobní kontrola, vyšetření a znalosti stavu před operací a průběhu operace. Takto bohužel vám může odpovědět pouze váš operatér.
MUDr. Jiří Paděra 10.05.2024 ‒ 09:07
Iontoforéza dlaní a chodidel
Dobrý den prosím potřebovala bych pro syna věk 15 let pořešit odstranění nadměrného pocení dlaní a chodidel - cesta Iontoforéza. prosím kontaktujte Mě. děkuji Kabelkova
Ivana 03.05.2024 ‒ 18:17
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, omlouvám se, ale toto je poradna nikoliv kontaktní centrum. Na našem pracovišti se používá k odstranění pocení aplikace injekcí botulotoxinu. Metodu iontoforezy nepoužíváme. Pokud budete mít zájem o konzultaci, objednejte se v recepci na dermatologické části kliniky.
MUDr. Jiří Paděra 05.05.2024 ‒ 17:56
Poměr nepovedených zákroků
Dobrý den, zvažuji již delší dobu rhinoplastiku, z estetických důvodů, před časem jsem absolvovala i konzultaci u Vás. Zajímal by mě ale reálný poměr “nepodařených” vs “podařených” zákroků, jelikož na internetu se člověk dočte o mnohých reoperacích a navíc velkých komplikacích (zborcení přepážky, vykřivený tvar, srůsty, infekce, apod,..). Předem děkuji za odpověď.
Nikol 27.04.2024 ‒ 14:27
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, bohužel není žádná databáze ani obecná statistika počtu zákroků, u kterých se prováděla reoperace. To je otázka na každého konkretního lékaře.
MUDr. Jiří Paděra 01.05.2024 ‒ 14:05
ZMENŠENÍ NOSU
Jsem 58-letá žena. Mohu i v těchto letech podstoupi zmenšení nosu? Do kolika let by jste doporučili tuto plastiku absolvovat a od kolika let již ne?
Jana 24.04.2024 ‒ 20:39
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, věk je sice důležitý, ale nikoliv jediný faktor, který určuje zda ještě operovat. Záleží na rozsahu zákroku, kvalitě kůže nosu, zdravotním stavu ..... doporučuji osobní konzultaci k posouzení vhodnosti k operaci.
MUDr. Jiří Paděra 25.04.2024 ‒ 13:07
Minimální věk
Dobrý den, chci se zeptat zda na operaci musím být plnoletý, či stačí povolení zákonného zástupce. Děkuji
Jakub 22.04.2024 ‒ 00:25
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, teoreticky je možno i dříve, ale musíte najít lékaře, který operaci provede.
MUDr. Jiří Paděra 24.04.2024 ‒ 09:23
Krém
Dobrý den Je vhodný krém Bepanthen po operaci obřízky? Jsem v Irsku Dneska jsem jel zákrok a tady na to nic nedávají Děkuji za radu
Adam 17.04.2024 ‒ 19:38
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, myslím, že je vhodné řídit se doporučením vašeho operatére.
MUDr. Jiří Paděra 17.04.2024 ‒ 21:18
CS
Dobrý den, jsme po 2 CS a mám dost velký převis břicha.. Chtěla jsme se zeptat zda mi to hradí celé pojišťovna nebo musím si to zaplatit sama.. Děkuji
Tereza 17.04.2024 ‒ 07:22
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, operaci na zdravotní pojišťovny je možno na pracovištích, které mají s nimi smlouvu. Naše klinika takovou nemá.
MUDr. Jiří Paděra 17.04.2024 ‒ 08:05
Zvětšené prso u muže
Dobrý den chtel bych se zeptat na gynekomastii u muže je moznost přes pojišťovnu a jak na to prosím děkují za informace.
Josef 14.04.2024 ‒ 11:01
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, na účet zdravotní pojišťovny se tyto operace provádějí, obraťte se na pracoviště mající s pojišťovnou smlouvu
MUDr. Jiří Paděra 17.04.2024 ‒ 08:03
co znamena ...
co znamená chirurgie v statním sektoru
petr 04.04.2024 ‒ 22:25
 MUDr. Jiří Paděra
Pracoviště mající smlouvu se zdravotními pojišťovnami a provádějící tedy zákroky na účet pojišťovny
MUDr. Jiří Paděra 08.04.2024 ‒ 10:54
Vyčnívající pupík
Dobrý den, jsem týden po liposukci břicha a zůstal mi vyčnívající pupík (před jsem měla pupík dovnitř). Myslíte, že se zasáhne? Děkuji
Petra 04.04.2024 ‒ 01:33
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, to je třeba řešit konkretně při kontrole s vaším operatérem.
MUDr. Jiří Paděra 08.04.2024 ‒ 10:53
Bolest kloubu palce ruky
Dobrý den, trápí mne bolest a otok kloubu palce ruky. Opich mi nepomohl!
Helena Fridrichová 03.04.2024 ‒ 20:20
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, asi by jste měl pokračovat v péči u lékaře, který opich prováděl. Na naší klinice se této problematice nevěnujeme
MUDr. Jiří Paděra 08.04.2024 ‒ 10:52
SONO PRSOU
Dobrý den, byla jsem na ultrazvuku prsou. Nad dvorcem jsem si našla bulku. Na ultrazvuku by bylo řečeno, že se nejspíše jedná o ostrůvek dysplastické žlázy. Zajímá mě o co přesně se jedná a zda to může být i nádor
Laura 03.04.2024 ‒ 16:41
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, se sonografickým nálezem se objednejte k mammologické kontrole
MUDr. Jiří Paděra 08.04.2024 ‒ 10:50
Abdominoplastika břicha
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli děláte abdominoplastiku na splátky A v kolika splátkách se dá tato operace zaplatit. Děkuji. Květa Přeji hezký den
Květa 02.04.2024 ‒ 23:36
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, ano je toto možné. Jedná se o běžný spotřebitelský úvěr a informace vám podá recepce kliniky
MUDr. Jiří Paděra 03.04.2024 ‒ 12:31
odstranění velkého znaménka
dobrý den, je mi 14 let a na koleni mam mateřské znaménko s délkou 7cm a nepravidelnou výškou 3-5cm. Vzhledem k mému věku my začalo celkem vadit a proto by jsem ho chtěl odstranit . Takže muj dotaz je jestli se dá vubec odstranit a nebo ne vzledem k jeho velikosti . Předem děkuji
jakub s 02.04.2024 ‒ 22:43
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, doporučuji v doprovodu rodičů konzultovat pracoviště plastické chirurgie ve státním sektoru, kde je možné tyto zákroky provádět na účet zdravotní pojišťovny
MUDr. Jiří Paděra 03.04.2024 ‒ 12:30
Vystouplé jizvy
Dobrý den chtěl bych se zeptat zdali může vnitřní suplementace kolagenu a kyseliny hyaluronové negativne ovlivnit pooperační stav jizvy, tím že se stávají kaloidní, nebo zda je to s tím vůbec nesouvisí?
Karel 01.04.2024 ‒ 12:35
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, nemám informací o působení kolagenu a kyseliny hyaluronové na keloidní jizvy. Ale do keloidních jizev jako jejich léčba se toto neaplikuje.
MUDr. Jiří Paděra 03.04.2024 ‒ 12:29
Prasklá chrupavka nosu u dítěte
Dobrý den. Když měla malá 1,5 roku, po odstrčení dopadla prudce celým obličejem na zem. Měla sem pocit, že jí praskla nosní chrupavka. Objevila se uprostřed rýha. Všichni říkali, že nic nevidí, že má malý nosík. Malá má 3,5 roku a mám pocit, že to začíná být více vinět. Jako by měla dvě půlky. Může se něco takového stát? Jak se to řeší? Je to krásná holčička, bylo by škoda něco zanedbat.
Renata 30.03.2024 ‒ 07:07
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, zda byla či nebyla poškozena chrupavka se asi dá pouze spekulovat. Nicméně do 17 let jsou tkáně v růstu a ve vývinu. Takže operace by je mohla ještě poškodit. Takovéto zákroky se provádějí až po skončení růstu.
MUDr. Jiří Paděra 03.04.2024 ‒ 12:27
Zdravotní stav
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli je zákrok možný i při onemocnění ulcerozní pankolitídou a případně v jakém rozsahu? Děkuji Jan P.
JP 28.03.2024 ‒ 10:04
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, o tom v jakém rozsahu lze operaci provést je nutné znát stav břicha a vyjádření internisty k schopnosti podstoupit celkovou narkozu.
MUDr. Jiří Paděra 03.04.2024 ‒ 12:25
Operace horních víček
Dobrý den také mám na jednom oku škaredou vystouplou jizvu nevím co s tím dělat.
Soňa 25.03.2024 ‒ 16:53
 MUDr. Jiří Paděra
Dobrý den, doporučuji vyšetření a konzultaci o řešení s vaším operatérem
MUDr. Jiří Paděra 27.03.2024 ‒ 08:10