Praha

Plastická chirurgie

+420 273 038 900

Estetická dermatologie

+420 225 379 110

Brno

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 513 033 763

Liberec

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 483 033 383

Zobrazit dotazy podle zákroku → Přidat nový dotaz
Lalůček
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jestli je možné celkově odstranit ušní lalůček a až poté provést otoplastiku. Děkuji
Zn 24.02.2020 ‒ 00:14
endoskopická transtorakální sympatektomie
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné tímto zákrokem (endoskopická transtorakální sympatektomie) odstranit cervenani v obličeji. Někde jsem se dočetla, že ano. Je mi 27 let a už od základní školy mě tento problém hodně trápí. Děkuji za informaci. S přáním hezkého dne, Kolarikova
Pavlína 22.02.2020 ‒ 16:06
LIPOSUKCE
Dobrý den chtěla jsem se zeptat kolik by stál zákrok.Moc děkuji za odpověď.
Kateřina 22.02.2020 ‒ 00:19
Doba rekonvalescence po výměně implantatu
Dobrý den, Rada bych vedela jak dlouhá je doporučena doba rekonvalescence po výměně implantátů. Mám je 15 let, žádný problem nemám, jen už nedrží ten správný původní tvar. Rada bych je vyměnila za nové, o číslo vetsi. Chystáme se za 3 měsíce do Egypta na dovolenou. Stihla bych zákrok ještě před ni? Poprvé jsem žádné problémy neměla, vše se zahojilo rychle. Je mi 39 let, žádné zdravotní problémy ani alergie nemám. Děkuji
Monika 21.02.2020 ‒ 23:12
Tetování na ruce s modrou tekutinou v těle též jakoby modrina bolest ruky nejspíše žil
Dobrý den, byla jsem asi před 7 měsíci u tatera a nechala jsem si udělat tetování na ruce přímo na žíly po týdnu se mi začala dělat pod tetováním modrá modřína barva, jak kdyby se mi barva dostala do těla. Tater mi řekl že to není možné byla jsem na kožním tam mi řekli že musím na lejzry nebo chirurgické odstraneni. Ale při pohybu i v klidu ruky cejtim bolest ruky jakoby žil. Tak jsem se chtěla zeptat jestli by bylo možné že by se mi mohlo něco stát s žílami nebo zánět nebo infekce. Nebo co by bylo možné s tím udělat. Děkuju za odpověď
Poláková320 19.02.2020 ‒ 20:15
Poláková320
Dobrý den, takto je velmi obtížné se k tomu vyjádřit, doporučuji se obrátit na naši dermatologii. S pozdravem Dr. Kobzík
MUDr. Pavel Kobzík 21.02.2020 ‒ 09:12
Plastika obličeje
Dobrý den, kolik Kč by mě tak dohromady stálo zvětšení lícních kostí, brady (implantáty), liposukce podbradku, zvětšení rtů (bioplastika), pak to celé završit faceliftingem a mikrodermabrází? Děkuji za odpověď.... Lízinka Žena29
Lízinka007 14.02.2020 ‒ 18:46
Lízinka007
Dobrý den, Vámi popsané operace se najednou neprovádí. Doporučuji osobní konzultaci
MUDr. Jiří Paděra 19.02.2020 ‒ 08:24
Dotaz ohledně odstranění znaménka
Dobrý den mám menší problém už delší dobu mě v okolí vagíny trápí vystouplé znaménko např. při holení a nelíbí se mi je možné ho nějak odstranit i když nejsem plnoletá? Popřípadě pokud ne tak kam se obrátit... Předem děkuji
Brambůrka 13.02.2020 ‒ 22:51
Brambůrka
Dobrý den, toto je jistě možné se souhlasem rodičů. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 18.02.2020 ‒ 13:54
Modelace prsou
Dobrý den, je mi 28 let a po větším váhovém úbytku se mi zmenšila prsa z velikosti D na velikost B, prsa nejsou úplně plná, jsou prázdná a povislá. Vážně zvažuji o modelaci prsou na Vaší klinice. Je prosím možné dosáhnout výsledku pouze podstoupením modelace prsou bez implantátů? Rozhodně nemám zájem prsa zvětšit, ale pouze zpevnit, vymodelovat. Jaká je přibližně čekací lhůta na zákrok po podstoupení konzultace? Jak často se chodí na prohlídky po operaci? Děkuji
Denisa 12.02.2020 ‒ 21:25
Denisa
Dobrý den, odpovědět správně ve Vašem případě, bez osobní konzultace je prakticky nemožné. Prosím, objednejte se k konzultaci. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 18.02.2020 ‒ 13:53
vrásky mezi obočí
Dobry den,mohli byste mne potvrdit zda skutecne na vrasky ne cele a mezi oboci funguje jen BOTOX??Chtela jsem se objednat na injekci kyseliny hylauronove,ale v jine klince mne rekli ze to nezabere,respektive jen na hodne kratkou dobu? Dekuji za odpoved, S uctou , Oxana Volker
Barvinka 11.02.2020 ‒ 13:51
Barvinka
Dobrý den, princip působení kyseliny hyaluronové a botoxu je naprosto odlišný,. Botox je nervový jed, který omezuje pohyb svalů a tím vyhlazuje drobnější vrásky tím, že kůže není stahována svaly a vypne se. Kyselina hyaluronová je pouze výplň, tedy doplní nějaký nedostatek pod kůží u hlubších vrásek. Obojí má efekt pouze dočasný, několikaměsíční.
MUDr. Jiří Paděra 12.02.2020 ‒ 12:27
Nadměrné pocení rukou a nohou
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Trpím nadměrným pocením rukou a nohou. Je vhodný zákrok metodou slim lipo? Mohu požádat o zaslání ceníku? Děkuji Veselá Petra.
Veselá Petra 10.02.2020 ‒ 18:07
Veselá Petra
Dobrý den, pokud máte na mysli liposukci dlaní a plosek nohou, tak v těchto oblastech nelze užít slim lipo.
MUDr. Jiří Paděra 12.02.2020 ‒ 12:24
zjizvená kůže okolo pupíku
Dobrý den pane doktore, chci se zeptat zda je nějaká možnost zákroku když mám v rozmezí 2 cm dokola pupíku zjzvenou /svraštělou/ kůži. Jsou to nevzhledné strie po dvou 33kg těhotenství. Byla jsem u vás na klinice na liposukci Slim Lipo, ale kůže se okolo pupíku moc nevypnula. Zajímalo by mě zda je nějaká možnost operace kromě abdominoplastiky, to mi přijde zbytečné. Kůže je nevzhledná opravdu jen kolem pupíku. Děkuji a přeji hezký den Daja
Daja 09.02.2020 ‒ 19:46
Daja
Dobrý den, pravděpodobně bez abdominoplastiky to asi nepůjde.- Odstraněním kůže kolem pupku teoreticky vznikne poměrně velký defekt, který je nutné uzavřít. A to by šlo pouze kruhovým sešitím do velikosti pupku, čímž by vznikla méně vzhledná nakrabacená část kůže.
MUDr. Jiří Paděra 12.02.2020 ‒ 12:22
plazmaterapie
Dobrý den, je mi 69 let a chtěla bych alespoň trochu omladit svoji pleť. Mám ale obavy s příliš agresivních zásahů a tak je mi nejsympatičtější plazmaterapie, event. s příměsí kyseliny hyaluronové. Může mít tato metoda účinek i v mém věku? Děkuji.
Zdena 08.02.2020 ‒ 18:12
Zdena
Dobrý den, záleží na charakteru Vaší kůže v obličeji. Objednejte se ke konzultaci při které bude vše vysvětleno
MUDr. Jiří Paděra 12.02.2020 ‒ 12:19
Převislé břicho
Dobry den.. uz od mladi bojuji s obezitou a hubnu,pribiram a tak dokola.. mam velky previs a cvicenim se to nedari shodit. Prodela jsem operaci stitne zlazy ve dvou etapach, pro zhoubny nador... Chci se zeptat, jestli plastika bricha a odstraneni previsu by byli mozne hradit ze ZP. Dekuju J.M.
Beran 08.02.2020 ‒ 18:08
Beran
Dobrý den, obecně zdravotní pojišťovny nehradí operace jako korekci obezity
MUDr. Jiří Paděra 12.02.2020 ‒ 12:19
liposukce SlimLipo
Dobrý den, mám dotaz ohledně liposukce paží, resp. anestezie. Lze provést i v celkové narkóze? Nebylo by mi příjemné vnímání kanyly :(. Dále pak, je možnost platby na splátky? Velice děkuji.
Jana 07.02.2020 ‒ 14:39
Jana
Dobrý den, liposukci lze provádět i v celkové anestesii
MUDr. Jiří Paděra 12.02.2020 ‒ 12:17
Odstranění lipomu, takový bulky
Dobrý den, mám tři takový bulky, lipomy na levé straně hlavy pod spánkem, dvě menší a jednu vetsi, chci si je nechat u vas odstranit, kolik to prosím vás odhadem bude stát? Děkuju předem za odpověď. Martin Žižka
Martin 06.02.2020 ‒ 20:09
Martin
Dobrý den, záleží na jejich velikosti. Objednejte se ke konzultaci, vše bude vysvětleno
MUDr. Jiří Paděra 12.02.2020 ‒ 12:17
Cena
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na kolik vyjde vyjmutí implantátů prosím?
Hanka R. 06.02.2020 ‒ 03:21
Hanka R.
Dobrý den, odstranění implantátů stojí 18 000.
MUDr. Jiří Paděra 12.02.2020 ‒ 12:16
Minilifting y blefaroplastia inferior
Hello, I would like to know information about some cosmetic surgeries and their prices, I would like to do a lower blepharoplasty combined with a minilifting and its price, thanks
Lucy 05.02.2020 ‒ 13:44
tvarování prsou bez řezu do mléčných žláz
Dobrý den, vždy jsem měla prsa každé jinak velké ale po kojení mám to větší povislé, a velký rozdíl ve velikosti bradavky, ráda bych se priblížila puvodnímu stavu, ale má představa je jen o odebrání kůže a zmenšení bradavky, a její přesun výše ,je to možné? Aby se vůbec nezasahovalo do mléčných žláz? A je nutná celková anestezie?Děkuji
Markéta 03.02.2020 ‒ 13:47
Markéta
Dobrý den, teoreticky ano, ale zda ve Vašem případě bez vyšetření nelze říci.
MUDr. Jiří Paděra 05.02.2020 ‒ 12:38
Každé prso jinak velké
Dobrý den, jsem 14 dní po operaci prsou. Před operací jsem měla každé prso stejne, žádná asymetrie. Chci se zeptat zda je normalni, že mám každé prso jinak velké. Leve mám znatelně větší než to pravé. Je možné že se to ještě srovná? Případně jak se řeší oprava? Je možné že chirurg udělal špatně kapsu? Děkuji Aneta
Aneta 02.02.2020 ‒ 01:27
Aneta
Dobrý den, asymetrie vzniklá po operaci jistě není v pořádku. Ale důvody by Vám měl říci Váš lékař. Bez znalosti průběhu operace a pooperačního hojení nelze odpovědět. Nejčastější příčinou může být pooperační krvácení.
MUDr. Jiří Paděra 05.02.2020 ‒ 12:36
Asimetrie bradavek
Dobrý den, prosím o radu. Jsem 10 den po operaci. 265ml kulaté Demi profil pod sval. Ráda bych se zeptala zda je normalni, že mám levou bradavku výrazně níže než pravou. Měla jsem to už hned 1 den po operaci když mě sestřička fotila po sundani obvazu. Před operací jsem je měla krásně v rovině. Je to normální srovná se to nebo je to chyba operatera a budu muset na reoperaci? Případně jak se toto řeší? Volala jsem svému doktorovi ale mám z něj pocit, že mě jenom odbiji aby to nemusel řešit a jsem z toho nešťastná. Moc by mě zajímal názor jiných doktorů. Děkuji Vam za odpověď. Hezký den Martina
Martina 01.02.2020 ‒ 14:32
Martina
Dobrý den, jakákoliv změna proti původní symetrii asi normální není. Ale odpovědi Vám musí dát Váš lékař, který má znalosti o postupu operace i výsledku. Takto bez vyšetření a bez srovnání stavu před a po operaci nemůžete očekávat žádnou konkretní odpověď. Asi by jste mu neměla telefonovat ale navštívit jej a situaci rozebrat.
MUDr. Jiří Paděra 05.02.2020 ‒ 12:29
Můžu na operaci?
Dobrý den, chtěla bych podstoupit rhinoplastiku, ale mám problém. Neumím dýchat pusou delší dobu, poté začínám mít pocit nedostatku kyslíku. Neumím si představit, že bych měla mít zatampónovaný nos 3 dny. Byla by možná operace i tak? A jsou tyto tamponády nezbytné? Děkuji za odpověď.
MariaJ 31.01.2020 ‒ 08:52
MariaJ
Dobrý den, záleží na typu operace. Tamponádu ponecháváme 1-2 dny a je nezbytná.
MUDr. Jiří Paděra 05.02.2020 ‒ 12:43
Sono
Dobrý den,byla jsem na sonu prsů.Chodím každý rok,využívám prevence,mám 3 děti po třetím dítěti mám nitroděložní tělísko,což je 2 roky.Do té doby jsem měla sono v pořádku.V loni. jsem měla ve zprávě mírně rozšířenouk korovou vrstvu axilárních uzlin.A nyní zprava zní:Normální echostruktura prsů,oboustranně echogenní až smíšeně echogenní žlíza,vlevo je vZK vyšší vrstva smíšeně echohenní žlázy,bez zjevných ložiskovych změn,jen vlevo je vZK v okraji žlázy nápadnejší tukový lalůček,bez přímých a nepřímých známek patol.expansí,axilární uzliny bez zvětšení,nezmožené,mají mírně rozšířenou korovou vrstvu,benigní vzhled.Paní doktorka mi řekla,že je vše v pořádku a přijít zas za rok.Závěr normální sonografický obraz.Tak nevím,jestli se nemám nechat ještě vyšetřit jinde,jestli za ty změny nemůže nitro.tělísko a nechat si ho vyndat,nebo jestli je vše v pořádku.Pořád na to myslím,tak bych byla ráda za každou radu.Děkuji M.
Marie 29.01.2020 ‒ 14:13
Marie
Dobrý den, pokud je normální sonografický nález, nevím co poradit. Na kontrolu k jinému mammologovi pro jistotu samozřejmě můžete zajít.
MUDr. Jiří Paděra 29.01.2020 ‒ 19:42
Motiva
Dobrý den, chci se zeptat, zda na vaší klinice používáte implantáty Motiva. Děkuji
Eliška 29.01.2020 ‒ 12:52
Eliška
Dobrý den, standardně implantáty Motiva nepoužíváme.
MUDr. Jiří Paděra 29.01.2020 ‒ 13:07
palčivá bolest
Dobrý den. 9. ledna jsem podstoupila augmentaci. 285 ml částečně pod sval. Ihned po operaci mě velmi silně bolelo jedno místo, na vnitřní straně prsa. Bolest postupně ustupovala. Klidový režim dodržuji. Po deseti dnech se bolest v tomto místě vrátila v podobě pálivé bolesti na dotek. Nebolí sval, ale jakoby kůže. Nesnesu ani pooperační podprsenku,bez vypodložení měkkým materiálem (sterilní čtvereček). Zítra to budou 3 týdny od operace a bolest se nezmírnila ani o trošku. Kontrolu u svého lékaře mám příští úterý. Jinak bez obtíží, téměř bez otoků. Zajímal by mne i názor jiného lékaře. Děkuji
Petra 29.01.2020 ‒ 09:42
Petra
Dobrý den, bez znalosti průběhu operace a bez vyšetření se vyjadřuje velmi obtížně.
MUDr. Jiří Paděra 29.01.2020 ‒ 13:04
Zmenšení brady
Dobrý den, provádíte zákrok zmenšení brady i v Liberci? Jaká je prosím celková cena, děkuji
Lenka 28.01.2020 ‒ 20:47
Lenka
Dobrý den, zmenšení brady je oiperace v celkové anestesii a lze jej provádět pouze na klinice v Praze. Kompletní ceník operací je na našich stránkách.
MUDr. Jiří Paděra 29.01.2020 ‒ 13:02
trvalá epilace
Dobrý den, měla bych zájem u Vás o trvalou epilaci horního rtu a bradu. Kolik je prosím třeba sezení na efektivní odstranění? A celková cena obou zákroků? Děkuji za Vaši odpověď.
žanet 26.01.2020 ‒ 21:30
žanet
Dobrý den, objednejte se ke konzultaci na dermatologcikou část kliniky, kde Vám vše nvysvětlí. Trvalý efekt ale asi nelze docílit žádnou metodou.
MUDr. Jiří Paděra 29.01.2020 ‒ 13:00
Operace prsou
Jsou zákroky omezené věkem? Liší se se podle toho o jaký zákrok se jedná? Popřípadě jak je to tedy s operací prsou.
Gabi 26.01.2020 ‒ 20:52
Gabi
Dobrý den, zákroky nejsou omezeny věkem, ale správnou indikací. Před 18tými narozeninami ale neoperujeme. Přeji krásný den
MUDr. Jiří Ferra 28.01.2020 ‒ 14:04
Bolest prstu
Dobrý den, včera jsem si nějak ohla prst a v základním článku mi to tam trochu ruplo a mám to červeně mírně natekle a bolí me když se toho kloubu dotknu ale prstem mohu hýbat ale jen do nějakých poloh, ohýbat ho dozadu nemůžu protože to bolí. Mám to druhy den už a nevím zda jít k doktorovi nebo ne. Děkuji za radu
Verush 26.01.2020 ‒ 18:58
Verush
Dobrý den, asi bych k doktorovi zašel, aby nebyl zlomený....
MUDr. Jiří Ferra 28.01.2020 ‒ 14:03
Nerovnosti stehen po lipograftingu
Dobrý den, před dvěma měsíci jsem podstoupila lipografting s odběrem tuku na vnitřních stehnech a následnou aplikací tuku do poprsí. Kůže na stehnech je stále hrbolatá. V horní části stehen je asimetrie viditelnější. (ihned po zákroku mi nebylo dáno kompresní prádlo, - pouze elastické obinadlo. Prádlo jsem oblékla po dvou dnech. Je toto možná příčina vzniklých nerovností? A lze nerovnosti dodatečně řešit, popř.co pro to mohu udělat? Děkuji Mirka
Mirka 20.01.2020 ‒ 12:01
Mirka
Dobrý den, asymetrie může mít více příčin, jako nejpravděpodobnější by spíše bylo odebrání nestejného množství tuku. Pokud by to bylo pozdním nošením elastického prádla, mělo by se to časem vyrovnat po vstřebání otoků. Řešením může být i případná liposukce k vyrovnání nerovností. Ale na toto Vám musí odpovědět Váš lékař.
MUDr. Jiří Paděra 23.01.2020 ‒ 10:05
Plastika
Dobrý den, dají se operovat nehty na rukou a konečky prstů ?
Martin 20.01.2020 ‒ 10:16
Martin
Dobrý den, záleží na tom, jaký problém s nehty máte.
MUDr. Jiří Paděra 23.01.2020 ‒ 10:02