Vánoční benefity: A je to tu! Máme pro Vás očekávané Vánoce! Objednejte se nebo pořiďte voucher jako dárek pod na zvýhodněné omlazující zákroky pleti.

Praha

Plastická chirurgie

+420 273 038 900

Estetická dermatologie

+420 225 379 110

Brno

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 513 033 763

Liberec

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 483 033 383

Zobrazit dotazy podle zákroku → Přidat nový dotaz
Návrat do zaměstnání
Dobrý den, po jaké době po operaci se mohu vrátit do práce. Děkuju D.
Dana 10.12.2019 ‒ 21:26
Dana
Dobrý den, takto se nedá říci, záleží na pooperačním průběhu a jistě i typu zaměstnání.
MUDr. Jiří Paděra 11.12.2019 ‒ 08:05
Vhodný věk na labioplastiku
Dobrý den, moje dcera má problém se zvětšenými stydkými pysky. Velmi ji omezují v běžném životě. Dceři bude 19.12.2019 17 let. Chtěla jsem se zeptat, jestli už je operace možná v tomto věku. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Šulcová Olga
Olga 09.12.2019 ‒ 17:09
Olga
Dobrý den, v tomto případě asi není věk limitujícím faktorem, pokud má dcera potíže, přijďte s ní na konzultaci, kde vše proberete s plastickým chirurgem. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 10.12.2019 ‒ 14:43
Zákrok hrazeny pojišťovnou
Dobrý den, chci se zeptat jestli spolupracujete se zdr. vojenskou pojišťovnou. Byla mi doporučena labioplastik ze zdr. důvodu, aby to bylo odvedeno správně a poradně doporučili mi vyhledat plastickou ch. Děkuji za odpoved.
ALU 05.12.2019 ‒ 12:24
ALU
Dobrý den, nemáme smlouvu s žádnou zdravotní pojišťovnou, tedy veškeré zákroky u nás hradí pacient. Přeji hezký den.
MUDr. Jiří Ferra 10.12.2019 ‒ 14:41
mikrojehlicky
Prosím jakým přístrojem provádíte zákrok mikrojehličkami?Nemám zájem o klasické pero?které používají na kosmetice.Děkuji za info.
jarmila 03.12.2019 ‒ 18:03
jarmila
Dobrý den, těžko říci, co označujete za klasické pero. Podrobné informace o zákroku i o používaných přístrojích se dozvíte při osobní konzultaci.
MUDr. Jiří Paděra 04.12.2019 ‒ 19:49
metody a ceny - odstranění podbradku
DOBRÝ DEN , PROSÍM O INFORMACI O MOŽNOSTECH , CENÁCH A VÝSLEDCÍCH PŘI ODSTRANĚNÍ PODBRADKU . DĚKUJI . ŽENA 41.LET
Majka 30.11.2019 ‒ 22:51
Majka
Dobrý den, bez osobního vyšetření a stavu Vašeho podbradku se nedá hovořit o možnostech, cenách ani výsledcích. Doporučuji osobní konzultaci.
MUDr. Jiří Paděra 04.12.2019 ‒ 17:03
Dotaz na placení zákroku
Dobry den, chci se zeptat jestli se u vas da zaplatit zakrok napr. Polovinu penez hotove a polovinu na splatky??? Dekuji moc
Julie 26.11.2019 ‒ 20:56
Julie
Dobrý den, lze to, podrobné informace Vám sdělí recepce kliniky
MUDr. Jiří Paděra 27.11.2019 ‒ 12:24
Laserové odstranění znaménka na nose u dcery
Dobrý den, rád bych se zeptal na možnost odstranění kožního znaménka u dcery (10 let) v oblasti nosu. Znaménko působí potíže při nošení brýlí. Děkuji za odpověď Jiří Hovorka
Jiří Hovorka 24.11.2019 ‒ 20:21
Jiří Hovorka
Dobrý den, laserem lze odstraňovat určité typy kožních znamének. Objednejte se k vyšetření na dermatologickou část kliniky či na podobné pracoviště pracující s laserem.
MUDr. Jiří Paděra 27.11.2019 ‒ 12:23
Otázka ohledně zákroku
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Je mi 17 let a za rok bych si chtěl nechat provést plastickou operaci nosu. Asi před dvěma lety se mi při sportovní činnosti stal úraz nosu. Nos jsem měl oteklý, ale časem se to trochu zlepšilo, jenomže mi na hřbetě nosu zůstala mírná boule. Byl jsem s tím u ORL lékaře a ten po provedení rendgenu prohlásil, že kost porušena nebyla, nicméně se mi zřejmě následkem úrazu mohla pod kůží vytvořit jakási vazivová vrstva, která může být původcem boule. Zajímalo by mě jestli je toto možné a jestli by se tento problém dal něják řešit?
Zájemce 24.11.2019 ‒ 13:20
Zájemce
Dobrý den, je možné, že se vzniklý hrbol na hřbetu nosu dá operačně odstranit, ale bez vyšetření jsou to pouhé spekulace. Nutné je osobní vyšetření
MUDr. Jiří Paděra 27.11.2019 ‒ 12:21
Augmentace a fibroadenom
Dobrý den, v roce 2017 jsem si v pravém prsu našla bulku, podle vyšetření ultrazvukem, jde o fibroadenom 3x9mm. Rozhodla jsem se, toho stejného roku, podstoupit augmentaci, implantáty mám pod svalem. Fibroadenom bohužel v prsu stále mám. Jsem kontrolována na onkologické amb. Plastický chirurg mi řekl, že ho vyndá, pokud na něho narazí. Sem tam mě prso, kde je fibro. pobolívá. Zajímá mě, jestli hodně vadí, že mám plastiku a fibroadenom.? A ještě, moje práce je docela náročná, dělám kontrolu palubních desek do aut, které váží 8,5kg a celou směnu zabírám pravou rukou, abych palubku umyla od nečistot, což někdy musím zabrat více a celých 8 hodin palubky přenáším do určitých beden, za směnu cca 170 ks. Můžu si tím uškodit? Bolí mě to vždy nejvíc v práci. Děkuji předem za odpověď
Nikola 23.11.2019 ‒ 10:57
Nikola
Dobrý den, zvýšená fyzická námaha rukozu může znamenat rychlejší opotřebení povrchu implantátu. Je dobré tento pravidelně kontrola UZ vyšetření. Pokud Vás bolí zejména při práci, může tato mít na intenzitu bolesti jistě vliv.
MUDr. Jiří Paděra 27.11.2019 ‒ 12:20
rizika aplikace botoxu
Dobrý den , chtěla jsme se zeptat jaká rizika hrozí pri aplikaci botoxu a co se stane když ho aplikujete a příště již ne, kamarádce prý padá obočí a víčka. když na další dávku nejde. děkuji za info
Katka 19.11.2019 ‒ 14:19
Katka
Dobrý den, rizik z aplikace nejen botoxu ale i jiných preparátů je mnoho a asi by to mělo být předmětem osobní konzultace. Pokud se nic neaplikuje, nedojde k žádnému efektu očekávanému z případné aplikace. Právě pokles obočí může jedním z rizik aplikace botoxu.
MUDr. Jiří Paděra 20.11.2019 ‒ 08:50
Tvrdnutí prsou po 4,5 letech od operace
Dobrý den,před 4,5 lety jsem podstoupila augmentaci prsou.Vše bylo celou dobu v pořádku, ale před nedávnem jsem si všimla,že mám levé prso v místě implantátu tvrdší než druhé, i trošku zdeformované. Bolesti nemám, ale spaní na levé straně mi dělá problém.Mohlo by se jednat o kapsulární kontrakturu? Již jsem ji jednou měla,a také v levém prsu, přičemž mi byli oba dva implantáty vyndány cca 3 měsíce po operaci a na druhou augmentaci jsem šla po roce.Děkuji za odpověď,Veronika
Veronika 19.11.2019 ‒ 13:09
Veronika
Dobrý den, teoreticky se může jednat o kapsulární kontrakturu. Bylo by asi dobré UZ kontrola stavu implantátů.
MUDr. Jiří Paděra 20.11.2019 ‒ 08:46
Sjizdejici sadra po operaci nosu
Dobry den, pred 4 dny jsem podstoupila kompletni plastickou operaci nosu. Neskutecne moc se mi masti pleti a otoky v obliceji mi velice rychle splaskavaji, takze sadra neskutecne sjizdi dolu a naplsti se uplne “roztapi”. Sadra neni na stredu uz od operace a je jakoby vybocena. Bojim se ze mi to ohrozii vysledek nosu. Uz jsem se snazila naplasti prelepit dalsi paskou, ale prijde mi, ze je to jeste horsi. Mam i fotky, jak sadra vypadala po operaci a nyni. “Stredovy hrot” sadry nebi na stredu, ale na strane. Nevim, jak velky vliv to muze mit na celkovy vysledek? Mohli byste mi poradit, co s tim mam delat? Dekuji za pomoc :))
Gabriela 17.11.2019 ‒ 12:09
Gabriela
Dobrý den, pokud sádra hůře drží na nose, tak to není ideální stav. Pomoci Vám takto nemohu. Bylo by dobré se dostavit ke kontrole sádry a podle stavu domluvit případný lepší postup.
MUDr. Jiří Paděra 20.11.2019 ‒ 08:44
Liposukce mužských prsů
Dobrý den. Vadí mi má velká prsa. Dají se liposukcí zmenšit na normální mužskou velikost ? Nebo jakou jinou mám možnost jejich zmenšení? Lze případně takový zákrok postoupit ambulantně ? Mnohokrát děkuji za odpověď.
paivan 14.11.2019 ‒ 11:21
paivan
Dobrý den, teoreticky ano, ale záleží na stavu prsů - velikosti a charakteru zvětšení. Bez vyšetření se takto nedá říci zda ano a zda ambulantně.
MUDr. Jiří Paděra 20.11.2019 ‒ 08:42
MRSA
Dobrý den, před několika dny mi byla diagnostokována MRSA (Meticilin-rezistentní zlatý stafylokok), momentálně v procesu léčení. Je možné podstoupit zákrok Augmentaci prsou i přes tuto kontraindikaci?
Misha 12.11.2019 ‒ 06:33
Misha
Dobrý den, nepíšete jak a kde byla diagnostikována, tedy zda jste bezpříznakový nosič či máte nějakou nehojící se ránu na těle. Ale jak sama píšete, jedná se o velmi rezistentní bakterii, kterou není jednoduché vyléčit. Pokud by se infekce dostala do prsou, neskončilo by to dobře.
MUDr. Jiří Paděra 13.11.2019 ‒ 08:07
Brada vrásky
Dobrý večer prosím ze spodu brady do stran mi vedou směrem do obličeje vrásky,které jsou vidět při pohledu z profilu,prosím hodí se aplikovat botox?Děkuji moc za odpověď....a prosím ještě co obnáší případnou aplikaci vlastním tukem?Jak dlouho zákrok trvá atd???
Radulín 09.11.2019 ‒ 16:34
Radulín
Dobrý večer,je těžké na Vaši otázku odpovědět.Vrásky v této lokalitě vznikají několika způsoby a podle toho volíme typ ošetření.Je nutná osobní konsultace. Hezký večer Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 10.11.2019 ‒ 21:14
Plazmalifting kontraindikace
Dobrý den, Lze provést plazmalifting nebo jine tomu podobné ošetření při onemocnění RS? Děkuji za odpověď V.H.
Věra Hausmanová 07.11.2019 ‒ 12:58
Věra Hausmanová
Toto je otázka spíše na Vašeho neurologa.Plasmaterapie by neměla být aplikována u pacientů s autoimunitním onemocněním.Záleží ale i na stadiu onemocnění a na terapii,kterou užíváte. Jinak kyselinu hyaluronovou i botulotoxin po konsultaci s neurology aplikujeme. Hezký večer Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 10.11.2019 ‒ 21:12
vstřebatelné stehy
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá rozložení vstřebatelných stehů.Jsem měsíc po zákroku a před týdnem mě začal bolet konec jizvy,malinko z toho něco teče,desinfikuji a mažu betadinem mastí.Předevčírem začala velká bolest veprostřed jizvy a pinzetkou jsem povytáhla kousíček stehu,nešel ven víc ,tak jsem namazala betadinou a do rána zalezl ale místo na omak bolí.Je to normální?
Martina 07.11.2019 ‒ 11:04
Martina
Dobrý večer,paní Martino,vnitřní stehy se vstřebávají 2 měsíce.Pokud Vás ale rána bolí,měl by Vás vidět Váš operatér. Hezký večer Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 10.11.2019 ‒ 21:08
nutkavé cukání hlavou z důvodu panického strachu z operace
Dobrý den,měla bych dotaz ohledně operace povadlých horních víček.Můj problém je,že mám klaustrofobii a panickou ataku a chtěla bych podstoupit odstranění horních víček.Už jsem u Vás na konzultaci byla ale chtěla jsem pod narkosu z důvodu strachu.Byla jsem ale během tohoto roku na dvou operacích,tudíš 2x narkosa a ještě bych chtěla u Vás modelaci prsou.Tedy nechci zbytečně riskovat.Můj problém je,že jakmile bych šla na tento zákrok,vím určitě že to ve mě vyvolá ataku kdy sebou musím jakoby trhat,když vím že se nesmím pohnout.Stává se mi toto i u obyčejné aplikaci umělých řas ,kdy je zákrok pouze relaxační.U operace víček mi je jasné že se panika dostaví při pocitu stříhání víček,kdy vím že se nesmím pohnout tak z toho důvodu u mě vznikne pocit že se musím pohnout.Je to ten vnitřní silný strach,asi ta klaustrofobie.Moje otázka tedy zní,zdali když to podstoupím ambulantně při vědomí,je možné dát do žíly něco co úplně oblbne mozek a zbaví mě toho pocitu strachu z ataku a následného trhání hlavou?Bolesti se vůbec nebojím,jen ten pocit že se nesmím pohnout mě děsí.Bylo by něco takového pro mě bez narkosy?
Martina 07.11.2019 ‒ 10:53
Martina
Dobrý večer,zákrok lze provést v analgosedaci.To znamená,že zcela nespíte,dostáváte léky na uklidnění do žíly. Hezký večer Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 10.11.2019 ‒ 21:06
Zvětšovací operace rtu -V-Y posun
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jaký je rozdíl mezi zákrokem zvětšovací operace rtu -V-Y posun- v jedné době a ve dvou etapách. Děkuji
Kristyna 06.11.2019 ‒ 19:21
Kristyna
Dobrý den, ve dvou etapách znamená nejprve zvětšení střední části rtu a s odstupem i zevních části. Tedy dvě operace. V současné době kvalitních výplňových injekčních materiálů se ale tato operace provádí velmi zřídka, neboť rty jsou zatíženy jizvami na rozdíl od aplikace injekcí.
MUDr. Jiří Paděra 06.11.2019 ‒ 19:30
Hojení po modelaci prsou
Dobrý den, v dubnu 2019 jsem podstoupila modelaci prsou, vše se nádherně zhojilo a prsa jsou krásná, jen mám stále v jednom prsu tvrdou bouličku. Chtěla jsem se zeptat, zda už to není dlouho po operaci. Děkuji
Majda 05.11.2019 ‒ 16:26
Majda
Dobrý den, s největší pravděpodobností jde o vnitřní jizvy, které mohou postupně zjemnit či se vstřebat, ale také mohou trvale zůstat hmatné. Na to se ale takto anonymně bez vyšetření nedá odpovědět. To by měl Váš operatér při kontrole
MUDr. Jiří Paděra 06.11.2019 ‒ 12:48
Septoplastika u chlapca (18 rokov)
Dobrý deň, chcel by som sa informovať, bol som na ORL vyšetrení. Tam mi potvrdili vybočenú nosnú prepážku (septum) a navrhli septoplastiku. Avšak pani doktorka mi zdelila že operácia je možná, ale je možnosť že mi chrupavka ešte nejakým spôsobom narastie (mam 18 rokov) a môže spôsobiť znova nejaké problémi. Moja otázka teda znie že čo je na tom pravdy a ešte či môže operácia zmeniť nejako tvar nosa, keďže mne vybočena prepážka trocha vybočuje nos do strany. Ďakujem za odpoveď.
Adam 04.11.2019 ‒ 13:53
Adam
Dobrý den, samotná septoplastika by se na tvaru zevního nosu neměla nijak projevit. V 18 letech je již vývoj nosu ukončen.
MUDr. Jiří Paděra 06.11.2019 ‒ 07:49
Создаю копии сайтов от 500 рублей за лендинг
Здесь вы можете заказать копию любого сайта под ключ, недорого и качественно, при этом не тратя свое время на различные программы и фриланс-сервисы. Клонированию подлежат сайты как на конструкторах, так и на движках: - Tilda (Тильда) - Wix (Викс) - Joomla (Джумла) - Wordpress (Вордпресс) - Bitrix (Битрикс) и т.д. телефон 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp Копируются не только одностраничные сайты на подобии Landing Page, но и многостраничные. Создается полная копия сайта и настраиваются формы для отправки заявок и сообщений. Кроме того, подключается админка (админ панель), позволяющая редактировать код сайта, изменять текст, загружать изображения и документы. Здесь вы получите весь комплекс услуг по копированию, разработке и продвижению сайта в Яндексе и Google. Хотите узнать сколько стоит сделать копию сайта? напишите нам 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
NeooNeeno 04.11.2019 ‒ 07:33
oddaleni menstruace
Dobry den, jsem objednana na augmentaci prsou v prosinci. Bohuzel mi ten den ma zacit menstruace. Hledala jsem si na internetu informace ohledne leku na oddaleni menstruace a hned jsem kontaktovala sveho gynekologa, abych zjistila vice. Lek se pry pouziva kazdy den, jestli je vysadim mela by prijit menstruace zhruba za den az tri. Tim padem i den operace bych mela tento lek zapit. Je to nejaky problem, kdyz mam byt v celkove anestezii? Dekuji predem za odpoved.
Hany 02.11.2019 ‒ 01:13
Hany
Dobrý den, zapít ráno lék trochou vody není problém.
MUDr. Jiří Paděra 06.11.2019 ‒ 07:48
umelé prsia a otužovanie - je to s nimi možné?
Prosím o odpoveď, či môžem s umelými prsiami otužovať. chodím od jesene do jari plávať do prírodného jazera a nie som si istá, či to umelé prsia nepoškodí (ľadová voda okolo nuly v decembri, januári). Ešte nad operáciou len uvažujem. v januári budem mať 40 rokov, pred 3 tehotenstvami som mala prsia štvorky, po 6 rokoch dojčenia mi zostala len ovisnutá koža - jednotky. Veľmi by som si želala pekné prsia, ale chodím cvičiť, otužujem a nechcem aby ma to obmedzovalo. ak je to v poriadku, hneď by som sa k Vám objednala. Odporučila mi to moja sono doktorka MUDr. Slobodová zo Senca, ktorá študovala s p. MUDr. Prosom v Brne, ak sa nemýlim. Ďakujem za odpoveď. a ešte ma zaujíma, ako dlho sa u Vás čaká na termín operácie? ĎAKUJEM. Lucia
Lucka 01.11.2019 ‒ 14:08
Lucka
Dobrý den, termíny konzultací i případné operace Vám sdělí v recepci kliniky
MUDr. Jiří Paděra 06.11.2019 ‒ 07:47
na vasich strankach jsem nenasla cenik operace
Vim ze cena zalezi na tom, zda je nutne jen napravit pokles prsou nebo i zmenseni tkane. Neziji v Cechach, stacila by konzultace via e- mail s fotografiemi?
Dana 30.10.2019 ‒ 04:42
Dana
Dobrý den, na našich stránkách - základní okno, na horní liště čtvrté info zleva jsou ceny. Případně podle zaslané fotografie lze orientačně říci, jaký výkon by se předpokládal.
MUDr. Jiří Paděra 30.10.2019 ‒ 10:08
Modelace
Dobrý den, je možné podstoupit operaci ve 22 letech a před dětmi? Děti neplánuji ani v dalších 5 letech. Je lepší raději počkat, nebo operaci podstoupit a doufat, že těhotenství a kojení v budoucnu moc nezkazí výsledek operace?
Elle 29.10.2019 ‒ 20:26
Elle
Dobrý den, můžete obojí. Operace jistě může poškodit prsa z hlediska kojení. Těhotenství ale jistě určitým způsobem ovlivní tvar i pevnost prsů. A to jak prsa po operaci, tak i bez operace.
MUDr. Jiří Paděra 30.10.2019 ‒ 10:05
použitý materiál
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, z jakého materiálu je u vás vyrobena kovová dlaha, kterou používáte při operaci brady, zda je pak možné absolvovat magnetickou rezonanci, případně jestli pak není problém při letištní kontrole. děkuji za odpověď
veronika 29.10.2019 ‒ 20:03
veronika
Dobrý den, tak podrobné informace Vám asi nepodám, je vyrobena ze stejného materiálu nerez ocel jako všechny podobné dlahy používané k osteosyntezám kostí. Je samozřejmě důležité informovat o tomto v případě plánovaného jakéhokoliv vyšetření ať už rezonancí či tomografií. Zda tak malou dlahu odhalí při letištní kontrole také nevím.
MUDr. Jiří Paděra 30.10.2019 ‒ 10:02
Liposukce břicha pro sportovce
Dobrý den, jsem aktivně sportující člověk a milovník outdooru. Celý život se ale "trápím" s tukem (převážně) na břiše a bocích. V poslední době jsem vlivem stresu a vynucené fyzické neaktivitě přibral cca 10kg (na aktuálních 100kg) a nejde mi s tím moc hnout a začalo mi to už dost vadit. Rád bych to nějak řešil, ale nevím, jestli je liposukce tím správným řešením. Nejsem si také jistý, jestli je to permanentní řešení či jen dočasné. Děkuji za upřímnou odpověď. Jan
Jan 26.10.2019 ‒ 02:12
Jan
Dobrý večer,Jane,je nutná osobní konsultace,takto se dá těžko zhodnotit,zda je pro Vás liposukce vhodná.Každopádně sport a vhodné stravovací návyky jsou základem toho,aby výsledek po liposukci byl trvalý. Hezký večer Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 27.10.2019 ‒ 21:21
Od konzultace po operaci
Dobrý den, jak dlouho se čeká na operaci od první konzultace? Děkuji
Kačka 24.10.2019 ‒ 16:14
Kačka
Dobrý večer, Toto je velmi individuální.Záleží na typu operace i volbě lékaře.Je to od měsíce do 1/2 roku
MUDr. Petra Moravcová 27.10.2019 ‒ 21:22
Plazmaterapie
Dobrý den, nakazila jsem se genitálním oparem ( který jsem měla pouze jednou). Mohu podstupovat plazmaterapie? Děkuji předem za odpověď.
Tereza 23.10.2019 ‒ 17:42
Tereza
Dobrý den, položte tuto otázku lékaři, který Vám bude plasmaterapii aplikovat
MUDr. Jiří Paděra 23.10.2019 ‒ 18:51