Praha

Plastická chirurgie

+420 273 038 900

Estetická dermatologie

+420 225 379 110

Brno

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 513 033 763

Liberec

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 483 033 383

Zobrazit dotazy podle zákroku → Přidat nový dotaz
Zvýšená teplota - Augmentace prsou
Dobrý den, dnes je to 10 dní od augmentace prsou. 245ml pod sval. Bohužel mám stále zvýšenou teplotu cca 37,3 . Byla jsem se u vás po 7 dnech raději ukázat, ale pan doktor na prsou nic zvláštního neviděl. Ani teď nemám výtok hnisu nebo nic extra zarudlého. Prsa bolí, ale asi přiměřeně stavu, těžko říci. Je to normální, že mám ještě 10. den stále zvýšenou teplotu? Moje praktická lékařka mi dělala stěry z krku a brala moč, ale vše negativní. Děkuji moc za radu. Už sem trochu nervózní, aby se něco s implantáty nedělo a nemusely se vyndat. Hezký víkend.
Šárka 27.09.2019 ‒ 17:46
Šárka
Dobrý večer,Šárko,není to úplně obvyklé,že máte zvýšenou teplotu 10 dní od operace,ale stát se to může.Pokud prsa nebolí více,nemáte je zarudlá,o implatáty se bát nemusíte.Ale samozřejmě,pokud budou teploty přetrvávat,kontaktujte opět svého operatéra. Hezký večer Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 29.09.2019 ‒ 19:25
Kruhy pod očima
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, od kolika let je možné jít na mezoterapii na kruhy pod očima
TT 26.09.2019 ‒ 21:19
TT
Dobrý večer,všeobecně jsou estetické zákroky prováděny plnoletým klientům. S pozdravem Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 29.09.2019 ‒ 19:21
Odstranění tetování
Dobrý den, provádíte také odstranění tetování? Děkuji za odpověď.
JG 26.09.2019 ‒ 10:30
JG
Dobrý večer,je samozřejmě možné odstranění chirurgické.Laserem toto u nás na klinice neprovádíme. Zdravím Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 29.09.2019 ‒ 19:19
převislé víčka
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,po kolika letech je možné nebo vhodné opakovat odstranění převislých víček? Děkuji
Vlasta 25.09.2019 ‒ 12:34
Vlasta
Dobrý den, stejně jako při první operaci. Tehdy, když je to třeba.
MUDr. Jiří Paděra 25.09.2019 ‒ 18:52
Wellnes po augmentaci
Dobry den. Jsem 2 mesice po augmentaci pod sval. Je mozno navstivit vyrivku, saunu ? Dekuji.
kk 21 23.09.2019 ‒ 12:53
kk 21
Dobrý den. Doporučuji všeho s mírou. Být na Vašem místě, zajímal by mě názor mého chirurga.
MUDr. Jaroslav Hirňák 23.09.2019 ‒ 18:05
Odstranění podbradku metodou SLIM LIPO
Dobrý den Provádíte tento zakrok i na liberecké pobočce?
Andrea 21.09.2019 ‒ 20:43
Andrea
Dobrý den. Ne, jenom v Praze.
MUDr. Jaroslav Hirňák 23.09.2019 ‒ 10:35
Vyjmutí implantátu
Dobrý den, chci se zeptat, okolo jaké ceny se pohybuje vyjmutí implantátů? Dekuji Lucie
Lucie 20.09.2019 ‒ 08:15
Lucie
Dobrý den. 18tis + jeden den hospitalizace.
MUDr. Jaroslav Hirňák 23.09.2019 ‒ 10:40
Nesouměrné rty
Dobrý den, od narození mě trápí "křivý úsměv" (horní ret mi při úsměvu utíká doprava). Pravděpodobně jsou na vině ochablé nervy? Půjde s tím něco dělat? Děkuji za odpověď
Andrea 18.09.2019 ‒ 14:18
Andrea
Dobrý den, pokud asymetrie vzniká při mimice, tak pravděpodobně operace nepomůže. Možná zmírněním síly svalů protilehlé strany aplikací botoxu.
MUDr. Jiří Paděra 19.09.2019 ‒ 00:05
návrat do práce
Dobrý den,po kolika dnech po modelaci prsou se mohu vrátit do práce(kancelářská práce)?
Šárka 17.09.2019 ‒ 15:30
Šárka
Dobrý den, záleží na hojení prsou a samozřejmě na Vás. Ale toto by měl hlavně říci Váš operatér.
MUDr. Jiří Paděra 19.09.2019 ‒ 00:02
Water jet liposukce
Dobry den, nenašla jsem cenu tohoto zákroku, pokud by se tuk nepřenášel na jinou oblast. Jedná se o oblast boků, odsátí tuku v blasti beder. Děkuji za odpověď.
Hanka 17.09.2019 ‒ 07:50
Hanka
Kontaktujte prosím recepci kliniky
MUDr. Jiří Paděra 19.09.2019 ‒ 00:00
Mrtvé břicho
Dobrý den,poradite mi,kam se obrátit. Jsem 10 měsíců po zákroku. A mám půl břicha mrtvé. Operater řekl, že neví,Co s tím. Stalo mě to spoustu peněz a výsledek takový mám si prý sama něco najít. Asi neurologa. Děkuji za jakoukoli radu.
Gabina 16.09.2019 ‒ 18:03
Gabina
Dobrý den, při operaci břicha v průběhu uvolňování kůže vždy dojde k poškození nervů zodpovědných za citlivost kůže. Jejich regenerace trvá různě dlouhou dobu - řádu měsíců. Neurolog Vám může doporučit léky urychlující regeneraci nervů.
MUDr. Jiří Paděra 18.09.2019 ‒ 23:59
Vysoká úzká obřízka
Chtěl bych z estetického hlediska odstranit uzdičku, vnitřní i vnější předkožku tak, aby v nestopořeném stavu vypadal penis shodně jako při erekci. Předpokládám, že se jedná o radikální typ obřízky. Provádíte tento zákrok a to při lokální anestezii?
Rybicka69 16.09.2019 ‒ 10:30
Rybicka69
Dobrý den. Ano. Objednejte se na konzultaci a proberte to se svým chirurgem.
MUDr. Jaroslav Hirňák 16.09.2019 ‒ 16:49
Abdominoplastika ve starším věku
Dobrý den,bude mi 66 let,jsem zdravá až na mírně vyšší tlak,je ještě možné v tomto věku provést abdominoplastiku břicha s liposukcí břicha a boků?
Ivana 15.09.2019 ‒ 13:01
Ivana
Dobrý den. Ano, je to možné. Objednejte se na konzultaci a proberte to se svým chirurgem.
MUDr. Jaroslav Hirňák 16.09.2019 ‒ 16:51
Otoky
Dobry den, pred 6 mesici jsem podstoupila kompletni rhinoplastiku i s napravenim nosni prepazky. Treti den po operaci mne behem delsi cesty autem domu cely oblicej otekl. Bohuzel i po 6 mesici mam porad otoky v obliceji a oboci. Po sportu nebo fyzicke namaze se otoky vzdy jeste vice zhorsi. Chtela bych se prosim vas zeptat jestli je to normalni, ze se mi v obliceji od operace zadrzuje voda, pomalu mne to znepokojuje. Velmi vam dekuji za odpoved
Jany 13.09.2019 ‒ 16:15
Jany
Dobrý den. Normální to není. Kontaktujte svého chirurga.
MUDr. Jaroslav Hirňák 16.09.2019 ‒ 16:52
Objednání na zákrok
Dobrý den chtěla bych se zeptat jaka je cca delka objednací doby na operaci horních víček? Dekuji
Hana 13.09.2019 ‒ 13:56
Hana
Dobrý den. U každého chirurga je to jiné. Objednejte se na konzultaci a informujte se přitom na možné termíny dle Vašich představ a přání.
MUDr. Jaroslav Hirňák 16.09.2019 ‒ 16:56
Zmenšení bradavek
Dobrý den, Plánují u vás zákrok zvětšení prsou. Rada by jsem při operaci podstoupila také zmenšení bradavek, je možné? Popřípadě za jakých podmínek? Dekuji Eva B.
Eva 13.09.2019 ‒ 11:27
Eva
Dobrý den. Toto si domluvíte se svým chirurgem u osobní konzultaci. Teoreticky je to možné.
MUDr. Jaroslav Hirňák 16.09.2019 ‒ 17:02
Kyselina Hyaluronová pod oči a otužování
Dobrý den,ráda by jsem se zeptala přemýšlím o aplikaci kyseliny hyaluronové pod oči mám mírné prohlubně ,ale dočítám se,že sauna nebo střídání teplé a studené vody urychluje vyloučení kyseliny z těla jako ,že to vydrží méně je to pravda ?Do sauny chodím málo ,ale otužuji se pravidelně každý den v zimně plavu v ledové vodě.Moc děkuji za Vaši radu a tím vlastně pomoc při rozhodování děkuji Alča.
Alena 10.09.2019 ‒ 18:42
Alena
Dobrý den. Takové informace nemám. Konzultujte naše specialisty v sekci kosmetické dermatologie našeho pracoviště v Praze.
MUDr. Jaroslav Hirňák 16.09.2019 ‒ 17:05
Kruhy pod ocami
Dobry den chcela by som sa Vas spytat, ci v mojom pripade je kyselina hyaluronova tabu a nemozem riesit kruhy resp. vacky pod ocami. pri diagnoze Grawes Basedow syndrom a zvysene protilatky je kontraindikaciou na zakrok kys. hyaluronovou? Vek 38 rokov Dakujem Vam velmi pekne za Vas nazor.
Suso 10.09.2019 ‒ 14:21
Suso
Dobrý den. Nevím Vám odpovědět. Konzultujte naše specialisty v sekci kosmetické dermatologie našeho pracoviště v Praze.
MUDr. Jaroslav Hirňák 16.09.2019 ‒ 17:07
Výměna implantátů ( prsní dvorec)
Dobry den chtela jsem se zeptat na výměnu implantátů s tim, ze bych chtela větší implantáty,původní mam 275 ml ,udělané přes prsní dvorec ( MUDr .pros) kolik by to cca stalo?Dekuji
Monika 10.09.2019 ‒ 09:27
Monika
Dobrý den, podle zvolených implantátů - kulaté, anatomické, B-lite ... by se cena pohybovala okolo 80-100000.- Kč. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 10.09.2019 ‒ 14:38
Diastáza
Dobrý den, mám po těhotenství (spontánní porod) diastázu o velikosti 4 prsty a ráda bych se informovala, zda je možné podstoupit u vás na klinice pouze sešití svalů bez liposukce a je možné hrazení zákroku ZP? Může po sešití diastáza opět vzniknout? Ráda bych ještě otěhotněla, ale s tímto stavem mi těhotenství není doporučováno s ohledem na vznik možných komplikací. Velmi děkuji za zpětnou vazbu.
Veronika 09.09.2019 ‒ 00:02
Veronika
Dobrý den. Naše pracoviště nemá smlouvy se žádnou ZP. Vyhledejte pracoviště plastické chirurgie ve státním sektoru.
MUDr. Jaroslav Hirňák 09.09.2019 ‒ 18:25
celé tělo
dobrý den měla bych prosím prosbu jsem po třech císařských řezu plus náké dětské operace pod bříškem celkem 5 jizev na sobe a hodně jsem zhubla tak mi břicho nohy i ruce mám volnou kůži u prsou mám problém že mě tahnou dolu a mám velké bolesti zad mám i rostroušenou sklerozu jsem o holi tyto potíže mě vadí při té mé nemoci bylo by možné tyto potíže odstranit že by to hradila pojištovna děkuji za odpověd Holoubková
Michaela 06.09.2019 ‒ 07:55
celé tělo
dobrý den měla bych prosím prosbu jsem po třech císařských řezu plus náké dětské operace pod bříškem celkem 5 jizev na sobe a hodně jsem zhubla tak mi břicho nohy i ruce mám volnou kůži u prsou mám problém že mě tahnou dolu a mám velké bolesti zad mám i rostroušenou sklerozu jsem o holi tyto potíže mě vadí při té mé nemoci bylo by možné tyto potíže odstranit že by to hradila pojištovna děkuji za odpověd Holoubková
Michaela 06.09.2019 ‒ 07:55
Michaela
Dobrý den. Naše pracoviště nemá smlouvy se žádnou ZP. Vyhledejte pracoviště plastické chirurgie ve státním sektoru.
MUDr. Jaroslav Hirňák 09.09.2019 ‒ 18:23
Plastika jizvy
Dobrý den , jsem 8 měs. po porodu . Pri komplikacich došlo na hysterektomii - abdominálni- a nyní resim stav jizvy - je poměrně keloidni a hlavně vytváři na břiše dva kopečky. Operujete i tyto případy ? Aby se bricho vyrovnalo a jizva byla šitá intradermalně ?popr jaká by byla cena ? Děkuji za odpověď
Katka 05.09.2019 ‒ 16:05
Katka
Dobrý den. Cena je cca7.000.-, upřesni se u osobní konzultaci (Praha, Liberec, Brno).
MUDr. Jaroslav Hirňák 09.09.2019 ‒ 18:20
Antikoncepce
Dobrý den, je nutné před operací vysadit antikoncepci? Děkuji
Andy 03.09.2019 ‒ 18:39
Andy
Dobrý den, není to nutné
MUDr. Jiří Paděra 04.09.2019 ‒ 07:44
Doporučení
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je u Vás na klinice někdo, kdo se specializuje na otoplastiku, případně někdo, kdo má nejlepší výsledky/nejvíce zkušeností s tímto druhem operace. V mém případě by se jednalo o reoperaci po 10 letech Děkuji za info
Michal 01.09.2019 ‒ 22:16
Michal
Dobrý den. Rád Vám pomůžu. Osobní konzultace je nutná. Liberec - středy, Praha - čtvrtky. Objednejte sa na recepci vybraného pracoviště.
MUDr. Jaroslav Hirňák 02.09.2019 ‒ 12:23
komplikace po aplikaci nebo nevhodná aplikace?
Dobrý den, podstoupila jsem injekční výplně o velikosti cca 3x3 cm na obou tvářích přípravkem na bázi kys. hyaluronové. Aplikace byla povrchní, ne hloubková, z důvodu jemnosti vrásek. Nyní je to měsíc a půl po aplikaci a stále mám viditelné nerovnosti (vypadající jako jizvy po akné) na obou tvářích. Ráda bych se zeptala, zda je možné, že je to nesprávnou aplikací? Do každého místa 3x3 cm mě lékař provedl cca 10 vpíchnutí. V budoucnu bych se ráda vrásek zbavila alespoň částečně, vaše klinika má velmi dobré recenze, nicméně po této zkušenosti nevím, zda je to reakcí pleti, nebo nevhodností aplikace. Při minulé návštěvě mě lékař tvrdil, že to nemůže být perfektní a že to není skoro vidět. Jenže odpoledne, kdy opadne nafouknutí pleti po ranním spánku jsou bouličky velmi výrazné a vypadám mnohem starší než před zákrokem. Děkuji předem za odpověď, Martina.
martinka 29.08.2019 ‒ 13:38
martinka
Dobrý den. Navštivte osobně naši sekci kosmetické dermatologie. Jakákoliv on-line odpověď by byla pouhou spekulaci.
MUDr. Jaroslav Hirňák 02.09.2019 ‒ 12:19
niťový lifting
Dobrý den, v říjnu to bude rok, co jsem byla na faceliftingu. Stále přemýšlím ještě o vyladění a chtěla bych se zeptat, zda by byl pro mě vhodný ještě niťový lifting vzhledem k poměrně nedávné operaci obličeje anebo případně jiném řešení povadlé kůže v okolí úst. Děkuji Monika
Monika 25.08.2019 ‒ 13:27
Monika
Dobrý den. Kontaktujte svého chirurga.
MUDr. Jaroslav Hirňák 26.08.2019 ‒ 19:42
Zaražený kloub
Dobrý den,na boxerském tréningu jsem si poranil kloub na malíčku pravé ruky,bylo to oteklé a malíček při pohybu bolel,zašel jsem s tím na chirurgii... udělali mi snímek RTG a pan chirurg mi dal na měsíc sádru,po měsíci a pár dnech jsem zašel na kontrolu,sundali mi sádru,udělali další RTG a pan doktor usoudil že je to v pořádku a zahojené,ale kloub mám zařazeny asi o 0.3cm dozadu o proti ostatním kloubům,když sem se ho ptal jestli by ten kloub šel operací posunout zase zpět tak jak byl,tak mi odpověděl že už se takové operace dnes neprovádí že by se operace stejně nepovedla...chtěl bych mít kloub zase tam kde byl...co si o tom myslíte?, děkuji.
Michal 24.08.2019 ‒ 03:17
Michal
Dobrý den. Netuším co je zaražený kloub a pokud nemáte funkční problémy, tak 3mm na malíku není žádná katastrofa. Jsme komerční pracoviště estetické chirurgie a danou problematikou se nezabýváme.
MUDr. Jaroslav Hirňák 26.08.2019 ‒ 19:40
Modelace s augmentací
Chtěla jsem se zeptat kolik by me stála u vás modelace s augmentaci(kulaté implantáty) Předem děkuji za odpověd
Šárka 23.08.2019 ‒ 21:45
Šárka
Dobrý den. Cca 85.000.-
MUDr. Jaroslav Hirňák 26.08.2019 ‒ 19:36
aponeuroza
Dobrý den, chci se zeptat ohledně operace horních víček. Prosím co to znamená "aplikace aponeurozy oboustranně n, více dx". Moc děkuji, Martina
Martina 21.08.2019 ‒ 10:46
Martina
Dobrý den, v případě operace horních víček mi to nedává moc smyl. Aponeuroza je anatomická struktura ve dlani. Zeptejte se autora výroku.
MUDr. Jiří Paděra 21.08.2019 ‒ 17:10