Praha

Plastická chirurgie

+420 273 038 900

Estetická dermatologie

+420 225 379 110

Brno

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 513 033 763

Liberec

Plastická chirurgie & estetická dermatologie

+420 483 033 383

Zobrazit dotazy podle zákroku → Přidat nový dotaz
Zvětšení poprsí tukem po augmentaci
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, byla jsem na zvětšení prsou pod sval 300 ml. Chtěla jsem více ml, ale už bohužel nebylo místo. Po zahojeni jsou prsa krásná, ale přece jenom bych o kousek větší ještě chtěla. Je možné nechat poprsí zvětšit vlastním tukem nebo se to ani tak nevleze? Děkuji mockrát.
Kateřina 21.04.2019 ‒ 20:07
Kateřina
Dobrý den, takto snadno po netu odpovědět nelze. Vše záleží na místním nálezu. Bez osobní konzultace by jakákoliv odpověď byla pouze věštěním z karet. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 23.04.2019 ‒ 16:05
spolupráce s pojišťovnou
Dobrý den, spolupracuje Vaše klinika s pojišťovnou? Případně na které zákroky? Děkuji, Švédová
Adéla Švédová 19.04.2019 ‒ 22:17
Adéla Švédová
Dobrý den, naše klinika nemá smlouvu s žádnou zdravotní pojišťovnou. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 23.04.2019 ‒ 16:04
Hospitalizace
Dobrý den, chtěla bych na Vaší klinice podstoupit zvětšení prsou včetně modelace. V ceníku máte cenu 81 500,- je možné vědět co vše je v této ceně?(předoperační vyšetření, sonografické vyšetření, anestézie atd.) Vím, že se vše probírá na konzultaci, ale mám to do Prahy daleko a tak bych nerada jela zbytečně mám omezený rozpočet - 100 000,- proto bych ráda dopředu věděla zda mi tato částka bude stačit. Mnohokrát děkuji za odpověď. Jirina
Jirina 19.04.2019 ‒ 08:23
Jirina
Dobrý den, v ceně výkonu je započítán výkon a potřebná anestesie. Předoperační vyšetření, pobyt na klinice, pooperační prádlo hradíte zvlášť. Pro detailní informace se prosím obraťte na naši recepci na info@perfectclinic.cz. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 23.04.2019 ‒ 16:03
Dotaz
Dobrý den.Chci se zeptat jestli je možné zmenšit poprsí když mám doporučení ze zdravotních důvodů.Na pojišťovnu.Děkuji za odpověď Zuzana Koblicová.
Zuzana 18.04.2019 ‒ 15:45
Zuzana
Dobrý den, zákroky hrazené zdravotní pojišťovnou neprovádíme, nemáme smlouvu o úhradě. Obraťte se na klinická pracoviště, která smlouvy s zdravotními pojišťovnami mají. Přeji hezký den
MUDr. Jiří Ferra 23.04.2019 ‒ 15:56
Operaci hornich i dolnich vicek
Dobry den, je mozne pri operaci obou vicek byt na vyzadani v celkove anestezii? Vim ze je lepsi byt pri vedomi, ale chtela bych zakrok podstoupit ale v celkove anestezii, Dekuji
Jitka 15.04.2019 ‒ 11:28
Jitka
Dobrý den. Toto musíte domluvit s konkrétním chirurgem, kterého si vyberete. Já se omlouvám.
MUDr. Jaroslav Hirňák 15.04.2019 ‒ 21:13
injekční léčba keloidních jizev steroidy
Dobrý den, po odstranění 4 znamének mi vznikly nevzhledné koloidní jizvy velikosti cca 1 cm x 0,8 cm (dekolt, stehno, záda, zadek). Měla bych zájem o injekční léčbu steroidy, o kterých vím, že mi kdysi zabraly (na rozdíl od laserů, gelových náplastí a všelijakých mazadel) . Byla by tato léčba u vás možná a kolik by asi stálo odstranění jedné takové jizvy? Děkuji za odpověď, přeji pěkný den
Denisa 12.04.2019 ‒ 13:50
Denisa
Dobrý den. Kontaktujte naše pracoviště kosmetické dermatologie.
MUDr. Jaroslav Hirňák 15.04.2019 ‒ 21:09
Labioplastika celková cena
Dobrý den, uvažuji o labioplastice, chci se zeptat jaká je celková cena se vším všudy při celkovém umrtvení. A pokud by šlo domluvit konzultaci s následným promyšlením, respektive, zda je konzultace nezávazná. Mockrát děkuji za odpověď.
Katka 12.04.2019 ‒ 06:56
Katka
Dobrý den, konzultace je nezávazná vždy. Cena operace je 21tis. Kč., pokud je operace s hospitalizací a přespáním do druhého dne, připlácí se za celkovou anestezii 3500kč. Není to ale vždy nutné. S pozdravem MUDr. Pavel Kobzík
MUDr. Pavel Kobzík 12.04.2019 ‒ 10:01
modelce prsou+miniabdominoplastika+horní víčka
Lze udělat tyto 3 zákroky najednou?Moc ráda bych v jedné narkóse a v jedné rekonvalescenci.Děkuji za odpověď
Martina 11.04.2019 ‒ 16:29
Martina
Dobrý den, kombinovat lze pouze víčka s modelací nebo miniabdominoplastikou, ale operaci prsou a břicha v jedné době neprovádíme. Lépe vše ale probrat při osobní konzultaci. S pozdravem MUDr. Pavel Kobzík
MUDr. Pavel Kobzík 12.04.2019 ‒ 10:03
Onkologické onemocnění v remisi -výplně nosoretních rýh, mikrojehličková radiofrekvence - ochablé kontury obličeje
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je vhodný nějaký zákrok ke zmírnění procesu povadlých kontur obličeje po prodělaném onkologickém onemocnění prsu před pěti lety. Dočítám se, že kontraindikace -téměř všude- je onkologické onemocnění. Myslí se aktuální nebo v remisi? Uvažovala jsem o mikrojehličkové radiofrekvenci, která mi i byla doporučena.... Děkuji Děkuji
Zuzana 08.04.2019 ‒ 13:45
Zuzana
Dobrý den, myslí se v akutní léčebné fázi. Pokud je Váš stav stabilizován, nevidím důvod proč Vámi zmiňovaný zákrok nepodstoupit.
MUDr. Jiří Paděra 10.04.2019 ‒ 08:10
Rekonstrukce prsu po ablaci
Dobrý den, jsem po ablaci prsu týden teď čekám na výsledky histologie. V září loňského roku my byl odstraněn nádor 2cm nasledovala chemoterapie potom čekání tři měsíce na protonovou léčbu měla jsem to na levé straně po schválení jsem šla na magnet. rezonanci kde mi byli zjištěné malé ložiska 8 z toho jedno jedniznačně maligní proto byla doporučena ablace prsu po histologii se rozhodne zda bude stačit ozařování a hormonální léčba je mi 40 je to pro mě velký stres jestli opět budu muset podstpoit chemoterapii. Chtěla jsem se zeptat kdy bych mohla podstopit rekonstrukci prsu. Děkuji, Jana Nováková
Jana Nováková 07.04.2019 ‒ 20:41
Jana Nováková
Dobrý den, rekonstrukci prsu je možné podstoupit po stabilizaci základního onemocnění, tedy až po skončení léčby vlastního nádoru a po schválení onkologem.
MUDr. Jiří Paděra 10.04.2019 ‒ 08:07
Septoplastika a Rhinoplastika
Dobrý den Chtěla bych podstoupit plastiku nosu, Problém je v tom ze jsem z daleka od vaši kliniky Prosím o Dobře a stručne pochopitelnou odpověď Myslíte si ze by ubytování a zákrok jsme vymysleli na splátkový kalendář. A nebo si mam v zítra půjčku Děkuji za odpověď káča
Kačenka 01.04.2019 ‒ 03:26
Kačenka
Dobrý den, otázky financování Vám zodpoví v recepci kliniky. Je možné i na splátky. Ale bez osobní konzultace a vyšetření se nelze vyjádřit zda ve Vašem případě je operace vhodná a možná. Nelze objednat k operaci bez vyšetření.
MUDr. Jiří Paděra 10.04.2019 ‒ 08:05
Po odstranění fimózy mám extrémně citlivý žalud - pomůže mi obřízka?
Dobrý den, je mi 27 let a uvažuji o provedení obřízky. Od narození jsem měl fimózu, nedovedl jsem přetáhnout předkožku ani do poloviny žaludu. Když mně bylo 22 let, tzn. před 5 lety, tak jsem se fimózy zbavil sám a bez odborné pomoci, když jsem si při koupání ve velmi horké vodě postupně a pomalu předkožku přetahoval, čímž se úplně uvolnila a "odlepila" od žaludu. Předkožku mám tady pružnou a uvolněnou a fimózu nemám už 5 let. Mám ale extrémně citlivý žalud, jelikož jsem ho většinu života měl zakrytý. Dotyk je pro mě velmi nepříjemný a až bolestivý. Za tu dobu se mi citlivost žaludu nijak nesnížila, přestože se denně sprchuji s přetaženou předkožkou a zkoušel jsem různé mastičky a gely, jako aloe apod. Je podle Vás v mém případě obřízka nutná? Vyřešilo by to můj problém a snížila by se tak citlivost žaludu? Případně nevíte o nějaké hojivé matičce, která by mi mohla pomoci? Předem děkuji za odpověď.
FIlip 30.03.2019 ‒ 19:04
FIlip
DObrý večer,pane Filipe,toto je spíše otázka na urologa. Hezký večer Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 31.03.2019 ‒ 21:30
Tvorba mléka
Dobrý den, ještě cca rok a půl po ukončení kojení mám stále mléko v prsech. Kvůli tomu nemohu podstoupit zvětšení prsou implantáty. Je to problém i při zvětšení tukem? Děkuji za odpověď
Hanka 30.03.2019 ‒ 16:50
Hanka
Dobrý večer,paní Hanko, já osobně zvětšení prsů tukem nedoporučuji... a proto ani nedělám.Ale laktace není žádaná ani při autoaugmentaci. Hezký večer Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 31.03.2019 ‒ 21:28
výměna permalipu
Dobrý den,mám ve vrchním rtu permalip střední velikost a chtěla bych vy měnit za největší velikost a do spodního rtu dát ten z toho vrchního střední-jde to?A jak se pak počítá cena?Děkuji.
inka 29.03.2019 ‒ 08:40
inka
Dobrý večer,paní Inko,teoreticky toto proveditelné je,pokud je implantát v horním rtu nepoškozený.Ale vše záleží na konkrétním nálezu a Vaší představě o výsledku.Tudíž bez konsultace se neobejdete. Hezký večer Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 31.03.2019 ‒ 21:16
Omlazení dekoltu a krku
Dobrý den, jaké možnosti jsou pro vypnutí kůže dekoltu a krku? Je mi 60let. Děkuji
Jana 27.03.2019 ‒ 23:04
Jana
Dobrý večer,paní Jano,toto je velmi individuání,je možno chirurgicky i neinvazivně,záleží na konkrétním klientovi,kvalitě kůže atd...nejlepší je probrat možnosti při osobní konsultaci. Zdravím Petra Moravcová
MUDr. Petra Moravcová 31.03.2019 ‒ 21:12
Rhinoplastika
Dobrý den , chtěla bych podstoupit operaci nosu , ale bohůžel mi ještě nebylo 18 let , osmnáct mi bude až 1 listopadu , a někde jsem četla že rhinoplastiku můžete podstoupit už od 16 let , tak se chci zeptat jak to máte vy ? Děkuji za odpověď
Natalie 26.03.2019 ‒ 21:45
Natalie
Dobrý den, s operací je nutné vyjádřit souhlas a u nezletilého klienta to může provést zákonný zástupce-rodič. Osobně to takto neprovádím. Ale pokud najdete lékaře, který se souhlasem rodiče operaci provede, je to teoreticky možné.
MUDr. Jiří Paděra 27.03.2019 ‒ 17:20
Zaslani informaci po konzultaci
Dobry den, dnes jsem byla u vas konzultaci ohledne modelace prsou. Zapomnela jsem zrejme celou slozku s informaci na stolecku u recepce. Bylo by mozne prosim zaslat na muj e-mail? Moc vam dekuji,Lenka Johová. lenka.johova@gmail.com 723 274869
Lenka 25.03.2019 ‒ 19:11
Lenka
Kontaktujte prosím recepci kliniky
MUDr. Jiří Paděra 27.03.2019 ‒ 17:15
výměna permalipu
Dobrý den,měla bych zájem o výměnu permalipu-střední velikost za největší...cena prosím?Děkuji
Ivana 25.03.2019 ‒ 13:52
Ivana
Dobrý den, ceník výkonů je na našich webových stránkách
MUDr. Jiří Paděra 27.03.2019 ‒ 17:14
Slim Lipo prsa muž
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zda provádíte liposukci panských prsou metodou Slim Lipo a jaká je cena tohoto zákroku? Děkuji. S pozdravem, Martin
Martin 24.03.2019 ‒ 21:08
Martin
Dobrý den, bohužel slim lipo přístroj nemáme.
MUDr. Jiří Paděra 27.03.2019 ‒ 17:12
horní víčka
Dobrý den, velice mně slzí oči, často je mám unavené, kůže hor.víčka visí trochu přes oko. Ráda bych věděla, zda by bla vhodná operace víček. Děkuji
Dana 22.03.2019 ‒ 18:50
Dana
Dobrý den, operace víček jistě zlepší vhled, ale zda pomůže i od popisovaného slzení, je těžké odhadnout.
MUDr. Jiří Paděra 27.03.2019 ‒ 17:10
Operace gynekomastie
Dobrý den stalo se mi opravdu neštěstí několik let sem podstupoval přeměnu na ženu a narostli mi prsa cca 1.5 ale zjistil sem že žena nejsem strašně se teď stydím musím si je stahovat měl sem jiný psychicky problém . Je naka šance aby mi byla provedena operace že zdravotní pojišťovny ? PS operace vaginoplastiky neproběhla . Děkuju za odpověď
Kris 19.03.2019 ‒ 00:30
Kris
Dobrý den, předně pokud jste několik let postupoval proces přeměny, asi jste byl v kontaktu s lékaři, kteří se na tomto podíleli. Tedy kontaktujte je. Viděl bych trochu riziko, aby jste zase po několika letech po operaci nedospěl k opačnému názoru. Bylo by dobré vše velmi podrobně vyšetřit.
MUDr. Jiří Paděra 20.03.2019 ‒ 13:10